VEELGESTELDE VRAGEN

 • Hoe ziet een dag BMW Driving Experience er uit?

  Een BMW Driving Experience duurt van 9 tot 18 uur. Deelnemers zijn welkom vanaf 8.45 uur. Er is ontbijt voorzien voor aanvang van de training en een lunch tijdens de middagpauze. Voor de M Experience is er geen ontbijt voorzien. De deelnemers kunnen op elk moment frisdranken of koffie verkrijgen.

   

  Iedereen die een training volgt, krijgt aan het einde van de dag een certificaat. Elk trainingsprogramma wordt gegeven door gediplomeerde en ervaren trainers. De wagens voor de opleiding worden voorzien door BMW Driving Experience (met uitzondering van de M Experience).

 • Waar en wanneer vinden de rijvaardigheidstrainingen van de BMW Driving Experience plaats?

  De rijvaardigheidstrainingen worden gegeven op de pistes in Rotselaar en Genk, afhankelijk van de training die u kiest. Deze worden steeds in het weekend georganiseerd.

   

  Indien u voor een volledige bezetting van 12 kandidaten kunt zorgen, dan overlopen wij samen met u de mogelijkheden en kunnen wij ook trainingen op weekdagen voor u organiseren.

 • Hoe kan ik mij inschrijven voor een BMW Driving Experience?

  U kunt zich online inschrijven via de website van BMW België of die van BMW Luxemburg. Tijdens uw online inschrijving ziet u meteen de beschikbare data voor de training die u wenst te volgen.

   

  Zodra u de nodige stappen hebt gevolgd om u in te schrijven, krijgt u meteen de beschikbare data te zien voor de training die u wenst te volgen.

   

  Wenst u een informatiepakket over de BMW Driving Experience? Vul dan op de BMW website het aanvraagformulier in, en wij sturen u de voorstellingsbrochure met alle info. U kunt de brochure ook downloaden.

   

  Wanneer u vragen heeft over een inschrijving, kunt u steeds contact opnemen met het BMW Driving Experience Team.

 • Hoe betaal ik voor een BMW Driving Experience?

  Het inschrijvingsgeld kan enkel betaald worden via de online betalingsmodule op de BMW website. Zodra u ingeschreven bent, krijgt u automatisch een bevestigingsmail met de naam van de deelnemer(s) en de locatie.

   

  Indien u op uw computer anti-virusprogramma’s en/of een firewall hebt geïnstalleerd, raden wij u aan om ook in uw spamfolder te kijken.

   

  Enkel de bevestigingsmail zal u worden toegestuurd als bewijs van betaling. Wij vragen u deze mee te brengen naar de rijvaardigheidstraining.

   

  Indien u een factuur wenst, dient u dit bij de reservatiepagina aan te vinken. Achteraf kunnen geen facturen worden aangevraagd.

 • Kan ik een BMW Driving Experience organiseren voor een grote groep?

  Wenst u een BMW Driving Experience te organiseren voor uw bedrijf, vrienden, club ... dan kunt u hiervoor rechtstreeks contact met ons opnemen.

 • Hoe annuleer ik de deelname aan een BMW Driving Experience?

  Een inschrijving kan niet worden geannuleerd. Wij raden u aan om in geval van ziekte, blessure of overmacht een annuleringsverzekering af te sluiten met uw verzekeringsagent. 

   

  Indien de stage geheel of gedeeltelijk door BMW Driving Experience wordt geannuleerd, zal u een nieuwe datum worden voorgesteld of wordt het totale bedrag terugbetaald.

   

  Het is wel mogelijk om de trainingsdatum maximaal 3 keer te verplaatsen naar een latere datum. Dit moet gebeuren met een e-mail naar drivingexperience.be@bmw.be en dit uiterlijk 1 week vóór aanvang van de training.

 • Mag ik toeschouwers meenemen naar de training?

  Een lesdag duurt lang. Daarom raden wij af toeschouwers mee te brengen. Indien u echter toch een toeschouwer wenst mee te nemen, is het niet mogelijk deze te laten meerijden in de wagen. 

   

  Indien u vergezeld wordt door een niet-deelnemende toeschouwer, gelieve ons hiervoor dan tijdig op de hoogte te brengen via drivingexperience.be@bmw.be. Er zal een bijkomende kost van € 30,00 per toeschouwer aangerekend worden voor de lunch.

 • Waaraan moet ik voldoen om te mogen deelnemen aan een BMW Driving Experience?

  U moet in het bezit zijn van een geldig rijbewijs en niet ontzegd zijn van het recht tot sturen op de dag van de BMW Driving Experience.