VOORUITGAAN IN PLAATS VAN STILSTAAN.

Real Time Traffic Information.

Nauwkeurige informatie over de huidige verkeerssituatie: met Real Time Traffic Information blijft u op de hoogte van het verkeer. Spitsuur, wegenwerken of druk vakantieverkeer... Hoe druk het op de weg ook is, uw BMW kent steeds de snelste route en zorgt dat u ontspannen aankomt. Breng uw waardevolle tijd door waar u dat wilt, bij uw gezin, bij vrienden of op uw lievelingsplekje.

UW PERSOONLIJKE VERKEERSSCOUT.

Real Time Traffic Information (RTTI) houdt u op de hoogte van de veranderende verkeerssituatie en tot op 100 m nauwkeurig. Het systeem berekent bovendien welke vertragingen u mag verwachten en beveelt alternatieve routes aan. Zo blijft u op elk moment nauwkeurig op de hoogte over de verkeerssituatie op de geplande route en over mogelijke alternatieve routes. Zo kunt u tijdig op files en afgesloten wegen reageren en een uitwijkroute volgen.

Real Time Traffic Information.

Bekijk de film van deze uitrustingsoptie.

SNELLER TER PLAATSE.

Zo werkt Real Time Traffic Information: als gegevensbronnen dienen bewegingsprofielen van het GSM-netwerk, GPS-gegevens van wagenparken, smartphone-apps en politiemeldingen. De gegevens worden zo precies verwerkt, dat u informatie krijgt over de actuele verkeerssituatie op snelwegen, hoofd- en gewestwegen, alsook op talrijke trajecten in steden.