TOT UW DIENST.

Remote Services.

Op een zaterdag op een onoverzichtelijke parkeerplaats voor het winkelcentrum uw wagen zoeken? Niet nodig. Met de Remote Services binnen BMW Connected kunt u een vervelende en lange zoektocht vermijden. Met die dienst kunt u uw BMW ook van op afstand sturen. En kunt u nog veel meer dan alleen maar uw wagen op een grote parkeerplaats vinden.

REMOTE SERVICES.

 
Met de Remote Services van BMW Connected (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) kunnen verscheidene functies van de wagen van op afstand gestuurd worden, bijv. de wagen ver- en ontgrendelen.

Ook kan de locatie van de wagen met de claxon of de lichtclaxon en op een kaart in de BMW Connected App worden aangegeven. Ook kan de klimaatregeling van de wagen meteen worden ingeschakeld of voor een later tijdstip worden voorgeprogrammeerd.

ALLES ONDER CONTROLE.

Wanneer u in de winter geen zin hebt om ijs van de ruiten te schrapen en u graag in een warme wagen wilt stappen, dan kunt u met de Remote Services van BMW Connected de temperatuur in uw BMW vooraf regelen. Via het menupunt “Nu activeren” start u de intelligente airconditioning* van uw wagen. Afhankelijk van de buiten- en binnentemperatuur wordt het interieur van de wagen verwarmd** of afgekoeld***.

* Enkel beschikbaar voor BMW i en BMW iPerformance modellen.

** Voorwaarde is de extra uitrusting standverwarming.

*** Afhankelijk van reeks en model hebben bepaalde wagens voor de functie “airconditioning-standventilatie” de extra optie voor de automatische airconditioning nodig.

 • Voorwaarden / beschikbaarheid

  Voorwaarden:

  • Extra uitrusting ConnectedDrive Services
  • om de Remote Services te gebruiken, moeten ze in het BMW ConnectedDrive klantenportaal geactiveerd worden (incl. veiligheidsvraag voor het gebruik via het Callcenter)
  • BMW Connected kan gratis uit de App Store® en bij Google Play™ gedownload worden. Om de app in een BMW wagen te kunnen gebruiken, hebt u de extra uitrusting ConnectedDrive Services inclusief BMW Apps (6AK) en als optie “Remote Services” (6AP) nodig

  Beschikbaarheid:

  • enkel in combinatie met het navigatiesysteem Professional, het navigatiesysteem Business of Radio Professional
  • In Duitsland kunt u het BMW Callcenter op het volgende telefoonnummer bereiken: +49-89-1250 16010