UW SOUNDTRACK VOOR ONDERWEG.

Online Entertainment.

Sommige momenten worden pas bijzonder dankzij het juiste liedje. Online Entertainment biedt u meer dan 30 miljoen songs en 250 genres voor elk van die momenten. Een strandfeestje, een rit langs de kust, of de weg naar het werk – met BMW ConnectedDrive hebt u altijd de passende song voor elke situatie, voor elke weg en voor elke stemming.

UW MUZIEK START HIER.

Online Entertainment brengt muziek naar uw BMW, zonder dat u daar andere toestellen (zoals een smartphone) voor nodig hebt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Open gewoon een account voor onbeperkte muziektoegang bij de muziekpartners van BMW (Napster of Deezer) en beluister al uw favoriete songs in de wagen of download ze naar de ingebouwde harde schijf.

Online Entertainment.

Bekijk de film van deze uitrustingsoptie.

MUZIEK VOOR ELKE GELEGENHEID.

Maar niet alleen in uw BMW is er muziek: met uw account kunt u muziek ook op uw smartphone en elk ander apparaat dat door de respectieve BMW muziekpartner wordt ondersteund, eenvoudig overal beluisteren. En dat zonder extra kosten, momenteel in tien landen in Europa: Duitsland, Frankrijk, Groot-Brittannië, Italië, Nederland, Oostenrijk, Zwitserland, België, Luxemburg en Spanje.