UW SOUNDTRACK VOOR ONDERWEG.

Online Entertainment.

Er zijn zo van die momenten in het leven die pas speciaal worden met de juiste muziek erbij. Online Entertainment biedt u miljoenen tracks in 250 verschillende genres voor elk van die momenten. Een beach party, een kustweg of de dagelijkse pendelritten? Met BMW ConnectedDrive hebt u een track op maat van elke situatie, elke weg en elk humeur.

UW MUZIEK START HIER.

Online Entertainment brengt muziek naar uw BMW, zonder dat u daar andere toestellen (zoals een smartphone) voor nodig hebt. De mogelijkheden zijn eindeloos. Open gewoon een account voor onbeperkte muziektoegang bij de muziekpartners van BMW (Napster of Deezer) en beluister al uw favoriete songs in de wagen of download ze naar de ingebouwde harde schijf.

Online Entertainment.

Bekijk de film van deze uitrustingsoptie.

MUZIEK VOOR ELKE GELEGENHEID.

Maar niet alleen in uw BMW kunt u van muziek genieten: uw account geeft ook toegang tot muziek op uw smartphone en op elk ander toestel dat de provider in kwestie ondersteunt. U kunt er dus gewoon overal van genieten. En dat zonder extra kosten in op dit ogenblik zes Europese landen: Frankrijk, Duitsland, Italië, Nederland, Spanje, Groot-Brittannië.