MOBILITEIT IN NETWERK.

BMW i ConnectedDrive diensten.

MOBILITEIT IN NETWERK.

BMW i ConnectedDrive diensten.

BMW i betekent meer dan alleen elektrisch rijden. Want BMW i geeft een volledig nieuwe definitie aan elektrische wagens, mobiliteitsdiensten en duurzaamheid: met de BMW i ConnectedDrive diensten die speciaal voor BMW i ontwikkeld zijn, is elektrische mobiliteit niet alleen emissievrij, maar ook eenvoudig, comfortabel en intelligent.

MOBILITEIT IN NETWERK.BMW i ConnectedDrive diensten.

BMW i betekent meer dan alleen elektrisch rijden. Want BMW i geeft een volledig nieuwe definitie aan elektrische wagens, mobiliteitsdiensten en duurzaamheid: met de BMW i ConnectedDrive diensten die speciaal voor BMW i ontwikkeld zijn, is elektrische mobiliteit niet alleen emissievrij, maar ook eenvoudig, comfortabel en intelligent.

REMOTE SERVICES.

Met BMW Connected voor iOS en Android kan steeds gedetailleerde informatie over de actuele status van de wagen, zoals rijbereik of laadstatus, worden opgeroepen. De efficiëntieanalyse helpt de bestuurder een zo efficiënt mogelijke rijstijl en daardoor de grootst mogelijke autonomie aan te houden.
 

Ook zorgt de programmeerbare tijdschakelaar voor klimaatregeling en opladen ervoor dat de BMW i bijv. van maandag tot vrijdag tegen het vertrek vooraf perfect voorgeklimatiseerd en volledig opgeladen is. Via de kaartfunctie worden Points of Interest en vrije laadstations weergegeven en direct naar de wagen verstuurd. Hiertoe behoren ook de ChargeNow-laadstations uit het 360° ELECTRIC aanbod.

BMW i CONNECTED DRIVE DIENSTEN VOOR NAVIGATIE.

Diensten van BMW i ConnectedDrive voor navigatie verschaffen u alle informatie die elektrisch rijden eenvoudiger en comfortabeler maakt. Het centrale onderdeel is de dynamische autonomiekaart en de autonomieassistent, die rekening houden met belangrijke factoren zoals de laadstatus van de accu, uw rijstijl, de terreinkenmerken en de heersende verkeerssituatie. Als de autonomieassistent vaststelt dat de bestemming op grond van deze factoren niet kan worden bereikt, beveelt hij u met de ECO ROUTE een energie-efficiënte alternatieve route aan, adviseert hij om de rijmodus naar de zuinige ECO PRO+-modus om te schakelen of geeft hij laadstations op de weg naar uw bestemming aan.

BMW i ConnectedDrive diensten voor navigatie.

Bekijk de film over de uitrusting.

 • Intermodale routing

  Wanneer alternatieve vervoermiddelen u sneller op uw bestemming zouden brengen, toont uw navigatiesysteem u intermodale routeoplossingen. Stations en dienstregelingen worden weergegeven en om de reis naadloos met het openbaar vervoer verder te zetten, parkeert u uw wagen eenvoudig op een Park + Ride parkeerplaats. De route daarheen en de verdere reis met het openbaar vervoer wordt op het BMW i navigatiesysteem weergegeven. Ook te voet wordt u comfortabel verder begeleid. Momenteel is deze functie beschikbaar via de BMW i Remote App en binnenkort ook via BMW Connected.
  In de volgende landen en steden kunt u momenteel gebruikmaken van de Connected Mobility oplossingen: Duitsland (München, Berlijn, Hamburg, Leipzig, Düsseldorf, Keulen, Frankfurt), Oostenrijk (Wenen), Nederland (Amsterdam), Denemarken (Kopenhagen), Noorwegen (Oslo), Zweden (Stockholm), Frankrijk (Parijs), Groot-Brittannië (Londen), Italië (Rome), China (Peking, Shanghai, Shenzhen), Taiwan (Taipeh).

 • Voorwaarden / beschikbaarheid

  Beschikbaarheid:

  • Remote Services, de BMW i ConnectedDrive navigatiediensten* en het BMW ConnectedDrive klantenportaal zijn standaard aanwezig in alle BMW i3 modellen.
  • De BMW Connected App en de BMW i Remote App zijn gratis verkrijgbaar in de App Store®. Een versie voor Apple iPhones® is reeds verkrijgbaar, de versie voor Android-toestellen zal binnenkort beschikbaar zijn.
  • Uiteraard kunt u ook meer BMW ConnectedDrive diensten in uw BMW i3 gebruiken.
  • In de accustatusweergave van de BMW Connected App kunnen eventueel lichte verschillen optreden tussen de weergave van de resterende laadtijd, de actuele accustatus en het rijbereik in de wagen en de weergave in de app.

  * Navigatie Professional/Business vereist

BMW DIGITAL CHARGING SERVICE.

BMW Digital Charging Service (DCS) maakt het opladen van uw BMW i of BMW iPerformance nog individueler en efficiënter. Op basis van een vooraf ingesteld stroomtarief berekent DCS telkens de meest voordelige periode om uw wagen op te laden en regelt hij het laadproces vervolgens autonoom. Daarbij garandeert DCS steeds dat uw wagen volledig opgeladen is op de door u opgegeven vertrektijd. Als onderdeel van het aanbod ConnectedDrive Services kan DCS heel eenvoudig via uw mobiel toestel en de gebruikelijke frontends (iDrive, CDP, BMW Connected) worden bediend.
En omdat duurzame elektriciteit en elektromobiliteit hand in hand gaan, kunt u uw BMW i of BMW iPerformance model met de BMW i Wallbox Connect duurzaam opladen met zelf geproduceerde elektriciteit van uw eigen zonne-installatie. Op basis van de individuele energiebehoefte van uw wagen en de voor u berekende weersvoorspelling wordt uw wagen precies geladen wanneer er voldoende zonneschijn is.