INTELLIGENTE WISSELWERKING.

BMW eDrive en BMW ConnectedDrive.

INTELLIGENTE WISSELWERKING.

BMW eDrive en BMW ConnectedDrive.

INTELLIGENTE WISSELWERKING.BMW eDrive en BMW ConnectedDrive.

Altijd verbonden met uw BMW eDrive: het tijdperk van de elektrische mobiliteit creëert vrijheden: met de My BMW Remote App staat u via uw smartphone altijd in verbinding met uw BMW eDrive en kunt u steeds informatie opvragen over de laadstatus en het rijbereik op elektriciteit. Indien de BMW eDrive op een laadstation is aangesloten, controleert u het laadproces gewoonweg vanop afstand. Zo kunt u uw vertrektijd bepalen, waarop uw BMW eDrive volledig opgeladen en op temperatuur gebracht moet zijn. Door de wagen vooraf op temperatuur te brengen worden de prestaties en het rijbereik geoptimaliseerd. Navigatiebestemmingen zoals laadstations kunnen ook rechtstreeks naar de wagen worden verzonden. Desgewenst analyseert de app zelfs de efficiëntie van uw rijstijl.

REMOTE SERVICES.

Met de BMW i Remote App kunt u uw BMW i met de smartphone vanop afstand bedienen en de actuele status van uw wagen oproepen. De app geeft een overzichtelijke weergave van bijv. de plaats waar de wagen zich bevindt, de autonomie, de laadstatus van de accu en servicemeldingen, en verwittigt u als de deuren niet gesloten zijn of het licht niet uitgeschakeld is. Als uw BMW i met het laadstation verbonden is, kan het laden vanop afstand met de weektimer worden gestart en kan de klimaatregeling precies bij het vertrek vanop afstand worden ingeschakeld. Zo kunnen zowel de accu als het interieur op de rit worden voorbereid, doordat de optimale temperatuur wordt ingesteld. Ook de dynamische autonomiekaart is in de BMW i Remote App geïntegreerd. Via de kaartfunctie worden Points of Interest en laadstations die vrij of bezet zijn weergegeven en direct naar uw wagen verstuurd. Ook de laadstations die in het kader van de 360° Electric Products ChargeNow beschikbaar zijn, worden aangegeven. Voorts geeft de BMW i Remote App u nuttige tips om efficiënter te rijden en de autonomie te vergroten. U kunt uw rijgedrag ook anoniem met andere BMW i bestuurders vergelijken.

BMW eDRIVE DIENSTEN VOOR NAVIGATIE.

Consequent duurzaam betekent consequent verbonden. U kunt in de wagen bijvoorbeeld steeds de laadstatus en de elektrische autonomie opvragen. Met de eDrive diensten voor navigatie zult u zeker uw bestemming bereiken. Ook worden op de navigatiekaart beschikbare laadpalen aangegeven om uw BMW met eDrive onderweg snel en comfortabel op te laden.