INTELLIGENTE WISSELWERKING.

BMW eDrive en BMW ConnectedDrive.

INTELLIGENTE WISSELWERKING.

BMW eDrive en BMW ConnectedDrive.

INTELLIGENTE WISSELWERKING.BMW eDrive en BMW ConnectedDrive.

Altijd verbonden met uw BMW eDrive: het tijdperk van de elektrische mobiliteit creëert vrijheden: met de My BMW Remote App staat u via uw smartphone altijd in verbinding met uw BMW eDrive en kunt u steeds informatie opvragen over de laadstatus en het rijbereik op elektriciteit. Indien de BMW eDrive op een laadstation is aangesloten, controleert u het laadproces gewoonweg vanop afstand. Zo kunt u uw vertrektijd bepalen, waarop uw BMW eDrive volledig opgeladen en op temperatuur gebracht moet zijn. Door de wagen vooraf op temperatuur te brengen worden de prestaties en het rijbereik geoptimaliseerd. Navigatiebestemmingen zoals laadstations kunnen ook rechtstreeks naar de wagen worden verzonden. Desgewenst analyseert de app zelfs de efficiëntie van uw rijstijl.

REMOTE SERVICES.

Met de Remote Services van BMW Connected kunnen verscheidene functies in de BMW van op afstand gestuurd worden, bijv. de wagen ver- en ontgrendelen of weergave van de locatie van de wagen. Ook kan steeds gedetailleerde informatie over de actuele status van de wagen, zoals bijvoorbeeld rijbereik of laadstatus van de hoogspanningsaccu worden opgeroepen.
 

Om van die mogelijkheid gebruik te maken, is een eenmalige activering van Remote Services in het klantenportaal BMW ConnectedDrive op www.bmw-connecteddrive.com noodzakelijk.

BMW eDRIVE DIENSTEN VOOR NAVIGATIE.

Consequent duurzaam betekent consequent verbonden. U kunt in de wagen bijvoorbeeld steeds de laadstatus en de elektrische autonomie opvragen. Met de eDrive diensten voor navigatie zult u zeker uw bestemming bereiken. Ook worden op de navigatiekaart beschikbare laadpalen aangegeven om uw BMW met eDrive onderweg snel en comfortabel op te laden.