GEWOON EEN GOED GEVOEL.

Intelligent Emergency Call.

Altijd veilig onderweg. Tijdens elke rit kunt u op de omvangrijke veiligheidsvoorzieningen in uw BMW vertrouwen. Er kan natuurlijk altijd iets onvoorziens gebeuren. De Intelligent Emergency Call zorgt in dat geval automatisch voor hulp. Opdat er snel ingegrepen zou worden als u iets overkomt.

SNELLE HULP BIJ EEN NOODGEVAL.

Wanneer er een airbag wordt ontplooid, neemt de Intelligent Emergency Call automatisch contact op met het BMW Callcenter. Dat gebeurt via een ongevalbestendige telefooneenheid die permanent is geïnstalleerd in uw wagen en die onafhankelijk van uw eigen telefoon werkt, zowel in binnen- als buitenland. Speciaal opgeleid personeel neemt dan contact met u op, informeert de hulpdiensten en biedt u ondersteuning (in uw moedertaal waar mogelijk).

Intelligent Emergency Call.

Bekijk de film van deze uitrustingsoptie.

GEWOON EEN GOED GEVOEL.

Tegelijk wordt de positie van de wagen tot op de meter nauwkeurig en andere voor de hulpdiensten belangrijke informatie, zoals het risico van verwondingen, het aantal inzittenden en het model en de kleur van de wagen doorgegeven. Dat stelt de hulpdiensten in staat om al in een vroeg stadium een gerichte medische verzorging van de betrokkenen voor te bereiden. De noodoproep kan ook manueel worden geactiveerd, bijv. om andere weggebruikers te helpen.

  • Voorwaarden/beschikbaarheid

    Beschikbaarheid:
    • enkel in combinatie met het navigatiesysteem Professional, het navigatiesysteem Business of Radio Professional