STAP MAAR IN.

ConnectedDrive Services.

De sleutel tot de wereld van BMW ConnectedDrive is de extra uitrusting ConnectedDrive Services. Die biedt u een groot aantal intelligente diensten en apps, die u tijdens de rit van informatie en ontspanning voorzien. Daarmee kunt u met alles wat voor u belangrijk is, in verbinding blijven. Bovendien kunt u alle andere services en apps van BMW ConnectedDrive, zoals Concierge Service, Internet of Real Time Traffic Information, als optie bijbestellen.

ÉÉN UITRUSTING – TALLOZE MOGELIJKHEDEN.

Met de extra uitrusting ConnectedDrive Services krijgt u niet alleen toegang tot talrijke diensten, maar vooral ook tot de innovatieve A4A (Apps for Automotive) technologie van BMW. Hiermee kunt u in uw wagen en in alle comfort talrijke smartphone-apps gebruiken via het bedieningsconcept van uw BMW. Zo ontdekt u elke dag weer nieuwe mogelijkheden: vertrek op een ware ontdekkingsreis, ontvang tips over uw rit, neem uw kantoor mee in de wagen of geniet van entertainment in uw BMW. Alle uitrustingen die hier vermeld worden, zijn onderdeel van ConnectedDrive Services en staan tot uw beschikking. Dompel u onder in de verscheidenheid van BMW ConnectedDrive.

ConnectedDrive Services

Bekijk de film van deze uitrustingsoptie.

ZOEKEN. VINDEN. ONTDEKKEN.

Nu kunt u ook in uw BMW met Google het internet doorzoeken. De beste restaurants van de stad, met beoordelingen, vindt u via BMW Online. En met behulp van My Info / Send to Car haalt u adressen, belangrijke telefoonnummers of korte berichten in de wagen binnen. Met de ConnectedDrive Services is alles mogelijk. Blijf op elk moment van alles goed op de hoogte en beleef elke rit weer als was het de eerste keer.


Opdat u alles zou vinden wat u zoekt:

 • My Info / Send to Car
  My Info

  Stuur uw persoonlijke gegevens via het My BMW ConnectedDrive portaal naar uw BMW met My Info. U stippelt uw reizen uit met Google Maps? Stuur dan uw resultaten heel eenvoudig via het internet met de functie Send to Car naar uw navigatiesysteem. Zo kunt u zich onderweg helemaal op het rijden concentreren.

MOOIER REIZEN, ONTSPANNEN AANKOMEN.

Reizen is meer dan alleen maar uw bestemming bereiken – maak daarom van elke rit een belevenis. Wilt u meer weten over de route die u volgt, of over uw bestemming? Uw BMW kent de mooiste plekjes, weet welk weer het wordt en informeert u onderweg al over bezienswaardigheden. De extra uitrusting ConnectedDrive Services biedt u de perfecte reis- en navigatiediensten.


Om van elk rit te kunnen genieten:

 • BMW Routes
  BMW Routes

  Door de bergen of langs de kust – roep uw route direct in uw BMW op. Uw navigatiesysteem wordt uw persoonlijke reisbegeleider, het toont u de mooiste tussenstops en geeft u nuttige informatie. U kunt ook uw route zelf via het BMW routeportaal op uw PC samenstellen en die eenvoudig naar uw BMW doorsturen.

 • Voorwaarden/beschikbaarheid

  Voorwaarde:
  • extra uitrusting ConnectedDrive Services
  Beschikbaarheid:
  • enkel in combinatie met het navigatiesysteem Professional
  • deze dienst is enkel in Europa beschikbaar

UW MOBIELE KANTOOR.

BMW ConnectedDrive haalt uw kantoor in uw BMW binnen. Maak het u gemakkelijk en richt uw 'office' direct in de wagen in. Met BMW ConnectedDrive kunt u e-mails ontvangen, lezen en beantwoorden. Of nota’s en berichten dicteren en verzenden. Of uw gegevens met de wagen synchroniseren. En wat gebeurt er zo nog in de wereld? Uw BMW weet wat u interesseert en leest u tijdens de rit de recentste nieuwsberichten via het audiosysteem voor – alles binnen het dienstenaanbod van ConnectedDrive Services.


Opdat u altijd in verbinding zou blijven:

CONNECTED LIVING.

Bedien uw woning ook vanuit uw wagen: met de Smart Home App van Deutsche Telekom. Van nu af aan kunnen Smart Home-toestellen die met de app verbonden zijn, via het weergave- en bedieningssysteem van uw BMW worden bediend. Bedien verwarming, verlichting of alarmsysteem heel comfortabel vanuit uw wagen. Ook het programmeren van bepaalde situaties zoals bv. een “Coming Home”-scenario is mogelijk. Dankzij de functies die speciaal voor gebruik in de wagen werden ontwikkeld, wordt het profiel “Thuis” automatisch geactiveerd zodra u zich op de weg naar huis bevindt. Alle gegevens worden in de BMW headunit weergegeven – zodat u uw woning steeds aantreft zoals u het zelf wilt.

MUZIEK & ONTSPANNING.

Onderweg in uw BMW kunt u veel beleven. En omdat de juiste soundtrack de rit tot een belevenis maakt, zijn er muziekapps die in elke situatie de aangepaste song spelen. Zo kunt u voor elke gelegenheid – de rit naar het werk, een winkeltochtje of de vakantie – een eigen radiozender samenstellen, uit een groot aantal luisterboeken kiezen of uw eigen muziek streamen – direct in uw BMW met de uitrusting ConnectedDrive Services.


Opdat u op elk moment het juiste zou horen:

 • Beschikbaarheid

  • ConnectedDrive Services is enkel beschikbaar in combinatie met het navigatiesysteem Professional, het navigatiesysteem Business of de radio Professional
  • de hier getoonde productomvang is niet in alle landen en alle BMW modellen volledig beschikbaar

BESTUURDERSPROFIELEN.

Zitpositie, temperatuur, rijhulpsystemen, radiozenders van uw voorkeur en al uw contactgegevens: wanneer u in een BMW stapt, waar u niet elke dag mee rijdt, wilt u zich toch meteen thuis voelen. Met de bestuurdersprofielen kan dat heel eenvoudig. Via de USB-interface in het handschoenkastje kunt u alle gegevens en instellingen op een USB-stick opslaan en later weer overzetten – een korte handeling waarmee u uw vertrouwde omgeving in de wagen oproept. Volkomen persoonlijk, altijd en overal.