COMBINEER UW MOBIELE LEVENSSTIJLEN

BMW Connected-functies

COMBINEER UW MOBIELE LEVENSSTIJLEN

BMW Connected-functies

COMBINEER UW MOBIELE LEVENSSTIJLENBMW Connected-functies

Met BMW Connected worden uw smartphone en wagen één. Net als een persoonlijke assistent leert BMW Connected u alsmaar beter kennen, waardoor hij nog meer rijplezier verzekert in de toekomst. Zo eenvoudig kan het leven zijn.

BMW CONNECTED SEND TO CAR.

Bestemmingen die u hebt gevonden op het internet of op smartphone-apps zoals Yelp, Apple Maps of Google Maps kunnen gemakkelijk, naadloos en vlot worden doorgestuurd naar de wagen. Vergaderingen, inclusief gewenste aankomsttijden, die zijn opgeslagen in de smartphonekalender van de gebruiker, worden automatisch geïmporteerd in BMW Connected. Het systeem berekent dan een aanbevolen vertrektijd op basis van de verkeersomstandigheden van het moment. Een enkele klik volstaat om een geselecteerde bestemming te importeren in het navigatiesysteem van de wagen.

MELDING VAN VERTREKTIJD

BMW Connected zal gebruikers van de functie Melding van vertrektijd via hun iPhone of Apple Watch waarschuwen wanneer hij moet vertrekken om op tijd op zijn volgende bestemming te zijn. Het systeem berekent de aanbevolen vertrektijden op basis van de huidige positie van de wagen en realtime-verkeersgegevens.

DEUR-TOT-DEURNAVIGATIE.

Kom tijdig en ontspannen aan op uw afspraken met de deur-tot-deurnavigatie van de BMW Connected App. Wanneer ze op hun bestemming komen, kunnen gebruikers hun iPhone of verbonden Apple Watch gebruiken om zich van de geparkeerde wagen naar hun
eindbestemming te laten leiden.

OVERNAME AANGELEERDE BESTEMMINGEN.

De BMW Connected App leert frequent terugkerende bestemmingen te herkennen op basis van rijpatronen en biedt bestuurders de mogelijkheid om ze automatisch op te slaan in een gepersonaliseerde mobiliteitsagenda. Zo hoeven ze bestemmingen niet langer manueel op te slaan. Drie bestemmingen kunnen met een enkele klik naadloos worden geïmporteerd in het geïntegreerde navigatiesysteem van de wagen.

REMOTE SERVICES.

Met de Remote Services van de BMW Connected App (beschikbaar in de Apple App Store) kunnen verscheidene functies in de wagen zoals het vergrendelen en ontgrendelen van de wagen vanop afstand worden bediend. Daarenboven biedt de app net zoals het klantenportaal BMW ConnectedDrive de mogelijkheid om voertuiggegevens op te roepen zoals bijvoorbeeld de autonomie of de status van vensters en deuren.
De programmeerbare airconditioning en laadtimer kunnen er bijvoorbeeld voor zorgen dat de BMW i volledig opgeladen is en de perfecte interieurtemperatuur heeft tegen het uur dat de bestuurder vertrekt, en dat van maandag tot vrijdag.

Dit informatiepakket wordt vervolledigd met de weergave van de huidige locatie van de wagen. Die locatie kan ook worden aangegeven door de claxon te activeren of met de lichten te knipperen, of op een kaart in de BMW Connected App. Zo is de bestuurder ook op afstand altijd volledig over de wagen geïnformeerd en heeft hij bovendien alle informatie eenvoudig in een oogopslag bij de hand. Om van de functies gebruik te maken, is een eenmalige activering van Remote Services in het klantenportaal BMW ConnectedDrive op www.bmwconnecteddrive.com noodzakelijk.