COMBINEER UW MOBIELE LEVENSSTIJLEN

BMW Connected-functies

COMBINEER UW MOBIELE LEVENSSTIJLEN

BMW Connected-functies

COMBINEER UW MOBIELE LEVENSSTIJLENBMW Connected-functies

BMW Connected verbindt u naadlozer dan ooit met uw BMW en maakt de dagelijkse mobiliteit gemakkelijker met slimme functies. Als een persoonlijke assistent leert BMW Connected u steeds beter kennen en helpt hij u uw bestemmingen op tijd en ontspannen te bereiken. Het leven kan soms zo eenvoudig zijn.

BMW CONNECTED+.

BMW Connected+ integreert de BMW Connected App met nog meer mogelijkheden in uw BMW. Geniet van de naadloze verbinding tussen alle BMW Connected Touchpoints en uw BMW en maak gebruik van gepersonaliseerde diensten, ondersteund door de BMW Open Mobility Cloud.

AAN U DE KEUZE.

Gebruik BMW Connected zoals het u het beste past.

Onderweg in de wagen, tussendoor met de smartphone of thuis via Amazon Alexa: BMW Connected biedt voor elke situatie de juiste interface met uw BMW – zodat u uw bestemming altijd op tijd en ontspannen bereikt.

Met BMW Connected+ kunt u veel handige functies van de app rechtstreeks via het Control Display van uw wagen gebruiken. Importeer bijvoorbeeld adressen uit uw contactpersonen in uw navigatiesysteem of deel uw huidige positie en tijd van aankomst live met anderen. Zo bent u nog comfortabeler en relaxter onderweg.
U kunt ook via uw Amazon Echo met BMW Connected communiceren – raadpleeg uw mobiliteitsagenda of bedien de autofuncties van thuis uit. BMW Connected, uw persoonlijke digitale mobiliteitsassistent, kan nu via Alexa met alle Amazon Echo eindtoestellen interageren.
Met uw smartphone hebt u altijd volledige toegang tot BMW Connected en kunt u steeds verbinding maken met uw BMW. Zo kunt u bijvoorbeeld met het navigatiesysteem van uw smartphone eenvoudig van uw wagen tot aan uw voordeur navigeren of ontvangt u de beste vertrektijd via een push-melding. iPhone® of Android-smartphone – u bent optimaal verbonden en altijd mobiel.
De toekomst van de mobiliteit: voor een bijzonder gemakkelijke toegang kunt u BMW Connected ook met de Apple Watch® of een Android-smartwatch bedienen. Gebruik handige functies vanuit de pols en blijf altijd optimaal verbonden met uw BMW.

OVERDRACHTFUNCTIE.

Bestemmingen die via smartphone-apps zoals Yelp, Apple Maps of Google Maps zijn gevonden, kunnen eenvoudig en comfortabel in BMW Connected worden ingevoerd en naar de wagen worden gestuurd. Zelfs afspraken incl. de gewenste aankomsttijd, die in de smartphone-agenda zijn opgeslagen, worden automatisch in BMW Connected opgenomen wanneer een adres is opgegeven. Op basis van de actuele verkeerssituatie wordt een melding van vertrektijd berekend. Met BMW Connected+ kunt u ook tussenstops – bijvoorbeeld om te tanken – aan uw route toevoegen. Met één klik kan de gewenste bestemming eenvoudig en gemakkelijk in het ingebouwde navigatiesysteem van de wagen worden ingevoerd.

SHARE LIVE TRIP STATUS.

Met de BMW Connected+ functie “Share Live Trip Status” kunt u uw rijstatus live en in real time met anderen delen. Via de app stuurt u hiervoor een link naar geselecteerde contactpersonen. De link brengt hen naar een kaartweergave met uw huidige positie, bestemming en geschatte aankomsttijd. BMW Connected+ stuurt automatisch een bericht als de aankomsttijd drastisch verandert.

DEUR-TOT-DEURNAVIGATIE.

Tijdig en ontspannen op de afspraak aankomen: dat kan met de functie “Navigeer van deur tot deur” van de BMW Connected App. Vóór het vertrek ontvangt de gebruiker een time-to-leave-melding inclusief wandeltijden en een directe link naar de voetgangersnavigatie. Na aankomst op de bestemming verschijnt een bericht op het BMW Connected Onboard Screen waarin de gebruiker wordt verteld dat hij de route te voet met de smartphone moet vervolgen. Tegelijkertijd ontvangt de gebruiker een push-melding op de smartphone die hem rechtstreeks naar de voetgangersnavigatie stuurt. Via iPhone®, Apple Watch®, Android-Smartphone of Samsung Gear S2/3 wordt hij dan van zijn geparkeerde wagen naar het adres van de bestemming geleid. En als het onduidelijk is waar de wagen zich precies bevindt, leidt BMW Connected+ u er gemakkelijk en rechtstreeks naar terug.

MIJN BESTEMMINGEN.

BMW Connected leert uit uw gebruik en is in staat vaak gekozen bestemmingen naar wens automatisch in uw persoonlijke mobiliteitsagenda op te nemen. Deze bestemmingen moeten dus niet meer manueel worden ingevoerd. De bestemmingen worden naadloos en met één enkele klik in het ingebouwde navigatiesysteem van de wagen overgenomen. Bij het zoeken naar een bestemming in de wagen geeft BMW Connected+ toegang tot alle persoonlijke adressen. Voor een optimaal gebruiksgemak geeft de app ook de laatste bestemming van de navigatielijst weer, waardoor navigeren in de BMW nog eenvoudiger wordt.

MELDING VAN VERTREKTIJD.

BMW Connected informeert de gebruiker via een smartphone of smartwatch over de berekende vertrektijd, zodat hij stipt op zijn volgende bestemming aankomt. Het systeem berekent daarbij de voorgestelde vertrektijd op basis van realtime-verkeersinformatie.

REMOTE SERVICES.

Met de Remote Services van BMW Connected (beschikbaar in de App Store en Google Play Store) kunnen verscheidene functies van de wagen van op afstand gestuurd worden, bijv. de wagen ver- en ontgrendelen.

Ook kan de locatie van de wagen met de claxon of de lichtclaxon en op een kaart in de BMW Connected App worden aangegeven. Ook kan de klimaatregeling van de wagen meteen worden ingeschakeld of voor een later tijdstip worden voorgeprogrammeerd.

 

REMOTE 3D VIEW.

Met Remote 3D View kan de bestuurder heel comfortabel met de smartphone de omgeving van de geparkeerde wagen vanop afstand bekijken, bijvoorbeeld tijdens een onweer. De functie kan worden geactiveerd via BMW Connected (voor iOS). De weergave gebeurt in 3D en maakt het mogelijk om de wagen vanuit verschillende perspectieven te bekijken. Deze opnamen kunnen ook op de smartphone worden opgeslagen en later weer worden bekeken. Remote 3D View kan in twee uur tijd tot drie keer worden geopend.