ANTWOORDEN. ALTIJD EN OVERAL.

Concierge Service.

De dichtstbijzijnde geldautomaat van uw bank? De beste sushi in de stad? Een apotheek in het buitenland? De Concierge Service geeft het antwoord op deze en veel andere vragen. En uw BMW leidt er u moeiteloos naartoe. Vraag praktische informatie en advies om elke rit en elk verblijf nog comfortabeler te maken, zowel in het binnen- als in het buitenland.

UW PERSOONLIJKE ASSISTENT.

Of u nu de dichtstbijzijnde geldautomaat of een apotheker van wacht zoekt, of een hotelkamer wilt reserveren, de medewerkers van het BMW Callcenter hebben altijd oor voor uw wensen: 24 uur per dag, 7 dagen per week. Met een druk op de knop bent u direct verbonden met uw 'persoonlijke assistent'.

Concierge Service.

Bekijk de film van deze uitrustingsoptie.

VINDT DE MOOISTE BESTEMMINGEN VOOR U.

De Concierge Service helpt u bij het kiezen van uw reisbestemmingen en verschaft u nuttige informatie. En dat overal en de klok rond. Ook als u een specifieke plek zoekt, kunt u altijd bij het BMW Callcenter terecht voor advies. Hebt u een bestemming gekozen, dan wordt de adresinformatie voor de routegeleiding direct naar uw navigatiesysteem gestuurd.

  • Voorwaarden / beschikbaarheid

    Voorwaarden:
    • extra uitrusting ConnectedDrive Services
    Beschikbaarheid:
    • enkel in combinatie met het navigatiesysteem Professional, het navigatiesysteem Business of Radio Professional