UW BMW DENKT NU AAN HET ONDERHOUD.

BMW Teleservices.

De volgende oliebeurt, BMW Car Check, nieuwe remvoeringen. Daaraan hoeft u nu niet meer te denken. Dat doet BMW Teleservices voor u. Leun achterover en maak uw hoofd vrij – uw BMW zorgt voor de onderhoudsafspraak.

AUTOMATISCHE BMW TELESERVICE CALL.

Uw BMW weet zelf wanneer hij welk onderhoud nodig heeft en stuurt automatisch en aangepast aan de behoefte de relevante servicegegevens door naar BMW. Sensoren merken op wanneer een onderhoudsafspraak nodig is en sturen die informatie door naar BMW. De BMW Servicepartner van uw keuze heeft toegang tot deze gegevens, evalueert alle relevante informatie met betrekking tot de wagen en kan zich efficiënt voorbereiden voordat uw BMW naar de werkplaats komt – nog voor hij met u telefonisch een afspraak maakt.

BMW Teleservices.

Bekijk de film van deze uitrustingsoptie.

DIE DIENST KOMT ALS GEROEPEN.

Onderhoud blijft nodig – maar met BMW Teleservices hoeft u er zich niet meer persoonlijk om te bekommeren. Uw BMW stelt zelfstandig vast wanneer een onderhoudsbeurt nodig is en geeft automatisch alle relevante servicegegevens aan BMW door. Met de BMW Teleservice Call kunt u natuurlijk ook manueel een afspraak voor een onderhoud maken – gewoon met een druk op de knop in uw BMW. Uw BMW Servicepartner is hoe dan ook al op de hoogte over de toestand van de wagen en kan dan ook beter inspelen op uw vereisten.

  • Voorwaarden / beschikbaarheid

    Voorwaarden:
    • extra uitrusting ConnectedDrive Services of Intelligent Emergency Call

    Beschikbaarheid:
    • enkel in combinatie met het navigatiesysteem Professional, het navigatiesysteem Business of Radio Professional