BMW Pedalheads

 

EXTRA RIJPLEZIER START HIER.

 

BMW staat niet enkel gelijk aan rijplezier op vier wielen, ook op twee wielen bieden we puur plezier aan. Er is de ruime keuze, van BMW Gravelbikes tot e-Scooters, terwijl BMW Fietsendragers* zorgen dat u met uw tweewieler overal probleemloos geraakt.Nu breidt BMW zijn aanbod voor fietsliefhebbers verder uit met de BMW Pedalheads. Dit is een virtuele fietsclub op Strava, de app die uw sportprestaties nauwkeurig in kaart brengt en u verbindt met andere sporters. Met BMW Pedalheads ontdekt u inspirerende fietsroutes, BMW fietsnieuws en wie weet dagen we u wel uit voor een sportieve challenge.

  Dé BMW uitdaging voor wielerfans. Neem deel en win een BMW fietstenue.

  Bent u te vinden voor een uitdaging? Dan nodigen we u als lid van de BMW Pedalheads uit voor onze eerste challenge. 200 Kilometer afleggen, tussen 24 mei en 6 juni: lukt u dat? Breng de challenge tot een goed eind, krijg een virtuele medaille én maak kans op een exclusieve BMW Fietstenue.

  DÉ BMW UITDAGING VOOR WIELERFANS.

  BMW Pedalheads

  Neem deel en win een BMW fietstenue.

  Bent u te vinden voor een uitdaging? Dan nodigen we u als lid van de BMW Pedalheads uit voor onze eerste challenge. 200 Kilometer afleggen, tussen 24 mei en 6 juni: lukt u dat? Breng de challenge tot een goed eind, krijg een virtuele medaille én maak kans op een exclusieve BMW Fietstenue.