image

DE TOEKOMST BEGINT NU: DE BMW VISION NEXT 100.

ONTDEK DE TOEKOMST VAN ECHT RIJPLEZIER.

DE TOEKOMST BEGINT NU: DE BMW VISION NEXT 100.

ONTDEK DE TOEKOMST VAN ECHT RIJPLEZIER.

DE TOEKOMST BEGINT NU: DE BMW VISION NEXT 100.ONTDEK DE TOEKOMST VAN ECHT RIJPLEZIER.

De afgelopen 100 jaar hebben we consequent baanbrekend werk verricht voor de mobiliteit van morgen. Daarbij hadden we een groots toekomstbeeld voor ogen: de perfecte wagen voor ultiem rijplezier bouwen. Wie nu in een BMW stapt, merkt dat meteen. Tijd om een versnelling hoger te schakelen met een visiewagen die u als bestuurder beter maakt: de BMW VISION NEXT 100. Echt rijplezier in een nieuwe dimensie.

image

UW INTELLIGENTE BEGELEIDER: DE COMPANION.

UW INTELLIGENTE BEGELEIDER: DE COMPANION.

CONNECTED INTELLIGENCE.

De intelligente digitale systemen met sensoren, de voortdurende dienstvaardigheid en de netwerkcommunicatie van de BMW VISION NEXT 100 werden samengebracht in de Companion. Hiermee leert de wagen zijn bestuurder steeds beter kennen en kan hij hem in elke situatie intuïtief en subtiel ondersteunen. Zo maakt de Companion meer dan ooit van elke rit intuïtief een persoonlijke en emotionele ervaring voor de bestuurder.

INTELLIGENTE AUTOPILOT.

In de volautomatische Ease Modus neemt de Companion alle rijtaken op zich. Hij brengt zijn passagiers veilig naar hun bestemming en verschaft hen vooruitziend uitgezochte informatie over de route, de wegsituatie en de prestaties.

OVERDUIDELIJK OVERGEVOELIG..

Door met andere voertuigen en verkeerssystemen te communiceren kan de Companion u al op gevaren wijzen voordat u ze nog maar kunt zien.

BEWUSTE EN ONDERBEWUSTE COMMUNICATIE.

De Companion staat de bestuurder op twee manieren bij met informatie. Enerzijds naar het bewustzijn via een Head-Up Display over de volledige voorruit. En anderzijds naar het onderbewustzijn via Alive Geometry: een mozaïek van door sensoren geactiveerde driehoeken die zich over het instrumentenbord uitstrekt. Die zorgt ervoor dat de bestuurder intuïtief weet hoe hij sneller op komende situaties moet reageren.
image

TWEE ULTIEME RIJERVARINGEN: EASE MODUS EN BOOST MODUS.

TWEE ULTIEME RIJERVARINGEN: EASE MODUS EN BOOST MODUS.

VOLAUTOMATISCH: DE EASE MODUS.

Voor ons betekent volautomatisch rijden maximale ontspanning voor u. Alles wat u in de Ease Modus moet doen, is: achteroverleunen en van het rijden genieten.

PURE PERFORMANCE: DE BOOST MODUS.

In de Boost Modus draait alles rond uw rijperformance. Hiervoor geeft het Head-Up Display u rechtstreeks in uw gezichtsveld bijvoorbeeld de ideale lijn en rem-, stuur- en acceleratiepunten aan.

KIEST U MAAR: EASE OF BOOST?

Kies in een handomdraai de rijmodus: raak gewoon het BMW logo op het stuurwiel aan om tussen de Ease Modus en Boost Modus om te schakelen.
image

TOONBEELD VAN DUURZAAMHEID: HET MATERIAALCONCEPT.

TOONBEELD VAN DUURZAAMHEID: HET MATERIAALCONCEPT.

REFLECTERENDE RUITEN.

De reflecterende ruiten van de visiewagen bieden niet alleen meer privacy, maar verminderen ook de opwarming van het interieur met 30%.

DYNAMISCHE WIELKASTEN.

De BMW VISION NEXT 100 heeft dynamische wielkasten die de luchtweerstand op intelligente wijze helpen te verkleinen met een lager energieverbruik als gevolg. Wanneer de wagen rechtdoor rijdt, blijven de wielkasten voor een optimale aerodynamica volledig gesloten en gelijk met het gestroomlijnde koetswerk van de wagen. Maar in bochten verplaatsen ze in of uit het koetswerk, perfect samen met de wielen.

AERODYNAMICA.

De BMW VISION NEXT 100 combineert een verbluffend gestroomlijnd design met een volledig gesloten buitenschil tot een indrukwekkend lage Cx-luchtweerstandscoëfficiënt van slechts 0,18. Door het geperfectioneerde aerodynamische design ontstaat een adembenemend profiel dat zwierig van de iconische dubbele nierroosters naar de spitse achterkant loopt, als een ononderbroken sierlijke penseeltrek.

MONOMATERIALEN.

In het interieur van de BMW VISION NEXT 100 werd leder voor 100% geweerd en wordt enkel gebruikgemaakt van printbare monomaterialen. Die zorgen voor een geoptimaliseerd productieproces, omdat ze bijvoorbeeld rechtstreeks met een lakkleur worden geprint. Bovendien zijn ze gemakkelijk te recycleren met het oog op een ecologisch efficiënte materiaalkringloop.
image

NEEM PLAATS IN DE BMW VISION NEXT 100.

NEEM PLAATS IN DE BMW VISION NEXT 100.

image

DE TOEKOMSTTENTOONSTELLING VAN DE BMW GROUP.

DE TOEKOMSTTENTOONSTELLING VAN DE BMW GROUP.