DE HARTSLAG VAN DE TIJD VERSNELLEN.

BMW i Visies.

DE HARTSLAG VAN DE TIJD VERSNELLEN.

BMW i Visies.

DE HARTSLAG VAN DE TIJD VERSNELLEN.BMW i Visies.

Om nieuwe wegen in te slaan moeten we soms met oude gewoonten breken en in volkomen nieuwe richtingen denken. Met de BMW i Visies neemt dit streefdoel concrete vormen aan. Visionaire ideeën en innovatieve technologieën worden voor het eerst zichtbaar. De mobiele toekomst wordt daardoor een stuk tastbaarder. Elke BMW i Visie geeft niet alleen een kijk op verder ontwikkelingswerk – ze geeft ook impulsen en inspiratie voor de emissievrije, duurzame mobiliteit van morgen.

Read more
BMW i

BMW i VISION FUTURE INTERACTION.

Met zijn première op de Consumer Electronics Show 2016 in Las Vegas geeft de BMW i Vision Future Interaction een kijk op de verbonden cockpit van de toekomst. De User Interface met een display met hoge resolutie, de bediening met aanraakscherm of spraakherkenning of zelfs de bediening met gebaren AirTouch, dompelen de bestuurder in een nieuwe wereld onder. En dat allemaal in een fascinerende roadster van topklasse.

Connected with the future.

BMW i Vision Future Interaction

EEN SUCCESVERHAAL: BMW i.

PROJECT i.

In de lente van 2008 komen de knapste koppen van BMW op een strikt geheime plaats in München samen om over een ambitieus doel na te denken: de heruitvinding van stedelijke mobiliteit. De mensen van München richten een denktank op, noemen die "Project i" en geven hem één opdracht: Vergeet wat er was. Denk nieuw.
Read more

BMW VISION EFFICIENT DYNAMICS.

Voor het eerst is er een totaalconcept om energie te besparen. Tot dan werden enkel energiebesparende technieken in bestaande modellen gemonteerd. Koetswerk en aandrijving werden speciaal ontworpen vanuit energiebesparende standpunten. Het concept groeit uit tot de technologiedrager voor vele andere ontwikkelingen van BMW.
Read more

LANCERING BMW i.

Born Electric: BMW i is het nieuwe merk van het huis BMW en overtuigt met een mobiliteitsconcept dat een volledig elektrisch mobiel dagelijks gebruik mogelijk maakt – voor, tijdens en na de rit. Want BMW i denkt verder dan de wagen – en zorgt er met zijn innovatieve mobiliteitsdiensten voor dat er geen wensen meer onvervuld blijven.
Read more

BMW i8 CONCEPT EN BMW i3 CONCEPT.

Dit is de volgende evolutie van BMW Vision EfficientDynamics – de BMW i8 Concept. Hij combineert het indrukwekkende vermogen van een sportwagen met sterke efficiëntie. Parallel wordt de BMW i3 Concept voorgesteld. De eerste elektrische wagen die met het internet verbonden is, en die speciaal op de eisen van de elektrische mobiliteit afgestemd is.
Read more

BMW i8 CONCEPT SPYDER.

Minder ballast, meer vrijheid – de BMW i8 Concept Spyder: deze adembenemende lichte roadster met hybride aandrijving laat het dak achterwege en zet resoluut in op koolstof, aluminium en lithium. In zijn chassisconstructie zijn assen, aandrijving en accu's zo geplaatst, dat het gewicht precies in evenwicht is verdeeld.
Read more

BMW i3 CONCEPT COUPÉ.

Om mobiliteit opnieuw uit te vinden moet veel verder worden gedacht dan milieubewust en soepel rijden. Het resultaat: de BMW i3 Concept Coupé, die met zijn visionair design een kijk geeft op de wagen van morgen. Zijn innovatieve eDrive-aandrijving is niet alleen emissievrij, maar biedt ook weergaloos rijplezier en tegelijkertijd een ontspannen, vrijwel geruisloze rijervaring.
Read more

MARKTINTRODUCTIE BMW I3.

De stedelijke mobiliteit opnieuw uitgevonden: de BMW i3 is het resultaat van een visie die veel verder gaat dan milieubewust en vlot rijden. Met zijn visionair design en de innovatieve BMW eDrive-aandrijving is de BMW i3 de wagen van morgen. Niet enkel lokaal emissievrij, maar ook volledig verbonden met de stad.
Read more

MARKTINTRODUCTIE BMW i8.

De sportwagen van de toekomst – met de verbruiks- en emissiewaarden van een compacte wagen. De kracht van de plug-in-hybride ligt onder meer in de perfecte synchronisatie van elektro- en verbrandingsmotor, die zich uiterst efficiënt en dynamisch op de weg laat voelen. Niet langer een toekomstvisie, maar volledig elektrische intelligentie. De eerste sportwagen die zelfs de tijdgeest versnelt.
Read more

BMW i VISION FUTURE INTERACTION.

De toekomst presenteert zich in 2016 in Las Vegas: op de Consumer Electronics Show geeft de BMW i Vision Future Interaction een kijk op de verbonden cockpit van de toekomst. Slechts één van de vele blikvangers: AirTouch, een volkomen nieuw systeem waarmee de meest uiteenlopende functies met gebaren kunnen worden bediend.
Read more

BMW i3 (94 Ah).

Het succesverhaal van BMW i gaat verder – of beter nog: rijdt verder. Met een rijbereik tot 200 km per acculading is de nieuwe BMW i3 (94 Ah) ook voor langere ritten een betrouwbare reisgezel – die met 7,3 seconden van 0 tot 100 km/u ook echte sprinterskwaliteiten laat zien.
Read more

Fuel consumption and CO2 emissions.

  • Meer informatie over het officiële energie- en brandstofverbruik en over de officiële specifieke CO₂-uitstoot van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO₂", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).