ELEKTRISERENDE PARTNERSHIPS.

BMW i merkcoöperaties.

ELEKTRISERENDE PARTNERSHIPS.

BMW i merkcoöperaties.

BMW i is wegbereider voor toekomstgerichte en visionaire technologieën. En voelt zich daarom aangetrokken tot gelijkgezinde vernieuwers: spannende projecten met partners uit de wereld van kunst, cultuur, design en architectuur of samenwerkingen met andere luxemerken, die producten op maat voor de BMW i wagens aanbieden − BMW i denkt altijd verder dan de wagen zelf.

ELEKTRISERENDE PARTNERSHIPS.BMW i merkcoöperaties.

BMW i is wegbereider voor toekomstgerichte en visionaire technologieën. En voelt zich daarom aangetrokken tot gelijkgezinde vernieuwers: spannende projecten met partners uit de wereld van kunst, cultuur, design en architectuur of samenwerkingen met andere luxemerken, die producten op maat voor de BMW i wagens aanbieden − BMW i denkt altijd verder dan de wagen zelf.

Read more
BMW i

MR PORTER.

Wat gebeurt er als BMW i en de bekroonde website voor de stijlbewuste man mrporter.com samenwerken? Er ontstaat een unieke BMW i3 in het MR PORTER design, die in een beperkte reeks wordt aangeboden. De buitengewone BMW i3 is de perfecte metgezel voor modebewuste mannen die van extravagantie houden.


Bij dit designmodel werden de typische kernkwaliteiten van BMW i in samenwerking met het designteam van Mr Porter uitgebreid met buitengewone highlights: de exclusieve koetswerkkleur Tuxedo Blue verleidt met witte accenten op de spiegelbehuizingen, de deurdrempels en de nieren. Een andere blikvanger is de met de hand geschilderde witte accentlijst met het Mr Porter opschrift. In het interieur wordt het concept consequent voortgezet: een witte binnenring in het stuur, witte naden in de voetmatten en de houten decoratieve lijsten in donkere eik met een individuele "Mr Porter"-gravure vervolledigen het hoogwaardige designconcept.

SOHO HOUSE.

Sinds oktober 2014 organiseren BMW i en de Soho House Group (SHG) samen allerlei evenementen in Europa en de VS met vooral aandacht voor hedendaagse kunst, innovatie en design. Als globale autopartner van de Soho House Group zal BMW i in vele vestigingen van SHG en op culturele evenementen BMW i3 wagens ter beschikking stellen om leden en gasten van een heel bijzondere rijervaring te laten genieten. Soho House en BMW i werken ook samen in een internationaal cultuurprogramma in vestigingen van Soho House over heel Europa en de VS.


De geschiedenis van Soho House begon in het jaar 1995 in de Greek Street in Londen. Twee decennia later omvat de portefeuille nog vele andere clubs, evenals hotels, restaurants en kuuroorden in het Verenigd Koninkrijk, op het Europese vasteland, in de VS en in Canada.

 • Verenigd Koninkrijk

  Londen. Metropool nummer één in Engeland – ook in vestigingen van Soho House. Net om de hoek van het Soho House in de Greek Street ligt het Dean Street Townhouse, een uniek hotel met 39 kamers. In de richting van West-London is er het Little House, het beste restaurant, bar en lounge in Mayfair, Electric House in Notting Hill en het High Road House in de rustige wijk Chiswick. Alle etablissementen bieden een uitstekende gastronomie en mogelijkheden tot fitness en ontspanning aan.

  Ook wie een verblijf op het platteland verkiest, kan van de voordelen van Soho House genieten. Slechts een tweetal uur met de auto van Londen verwijderd bevindt zich het Babington House. Dit toevluchtsoord van meer dan zeven hectare groot in het landelijke Somerset beschikt over 32 uniek ingerichte kamers, een 24 uur per dag geopend restaurant en de Flagship Cowshed Spa.

 • Europees vasteland

  Bij de keuze voor de eerste locatie op het Europese vasteland viel de beslissing op Berlijn. Midden in de bruisende Duitse hoofdstad opende het Soho House Berlijn in mei 2010 de deuren. Over acht verdiepingen beschikt de club over een dakpool, een bar, een volledig uitgeruste fitnessafdeling, een bioscoop en een Cowshed Spa met hamam.

  De Europese toer gaat verder, en wel naar het zuiden: in 2015 werd het Soho House in Istanboel geopend, en sinds begin 2016 begroet het Soho House in Barcelona zijn eerste gasten.

 • Noord-Amerika

  In 2003 verscheen het eerste Soho House in Noord-Amerika, namelijk in een voormalig warenhuis in het Meatpacking District. Het Soho House New York strekt zich uit over zes verdiepingen en beschikt naast 30 ruime kamers over een restaurant, een bar, een bioscoop met 44 plaatsen, een dakpool en een Cowshed Spa.

  Het volgende adres was niets minder dan Sunset Boulevard. In de lente van 2010 werd in een indrukwekkend kantoorgebouw het Soho House West Hollywood geopend. Een half jaar later volgde het Soho Beach House in Miami, een Zuid-Amerikaans geïnspireerde club met o.a. twee zwembaden en een eigen beachclub.

  Twee jaar later werd de groene grens met Canada overgestoken en werd het Soho House Toronto geopend, dat al van bij het begin een hele reeks evenementen organiseerde in het kader van het Toronto Film Festival.

  Onder het motto “het grootste komt als laatste” opende SHG in augustus 2014 zijn meest uitgestrekte vestiging tot nu toe: Soho House Chicago, in een voormalige riemenfabriek van 10.000 vierkante meter.

Fuel consumption and CO2 emissions.

 • Meer informatie over het officiële energie- en brandstofverbruik en over de officiële specifieke CO₂-uitstoot van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO₂", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).