DE X7 CONCEPT IPERFORMANCE.

DE NIEUWE GULHEID.

DE X7 CONCEPT IPERFORMANCE.

DE NIEUWE GULHEID.

DE X7 CONCEPT iPERFORMANCE.De nieuwe gulheid.

De BMW Concept X7 iPerformance is het summum van autoluxe. Een innovatieve wagen met een toonaangevend design en een verheven présence. Voorzien van onbeschrijflijk veel ruimte en comfort. En gecreëerd voor een bijzonder groots optreden.

KLAAR VOOR EEN GROOTSE VERSCHIJNING.

Présence is een kwestie van uitstraling: dat bewijst de BMW Concept X7 iPerformance vanuit elk gezichtspunt. Zijn imposante verschijning maakt ondanks de opmerkelijke omvang een slanke en uiterst wendbare indruk. Dat is onder meer te danken aan de smal gevormde achterkant en de dynamische designlijnen, die een vloeiende beweging naar voren creëren. Samen met de opvallend hoogstaande nieren, de machtige luchtinlaten en de sierlijk geaccentueerde vlakken ontstaat een modern en evenwichtig totaalbeeld, dat ware grootsheid en verhevenheid uitstraalt.

“De BMW Concept X7 iPerformance maakt een luxueuze en moderne indruk door zijn rustige designtaal en ontzettend precieze details.”
Adrian van Hooydonk, directeur BMW Group Design

ALLES BUITEN GEWOON.

HET INTERIEUR VAN DE X7 CONCEPT IPERFORMANCE.

ALLES BUITEN GEWOON.

HET INTERIEUR VAN DE X7 CONCEPT IPERFORMANCE.

Al bij het openen van de deuren wordt duidelijk: de BMW Concept X7 iPerformance legt de lat in elk opzicht weer hoger. De inzittenden worden door een stemmig lichtconcept onthaald, dat hen verder op hun reis begeleidt met interagerende effecten. Grote venstervlakken zorgen samen met het indrukwekkende panoramisch doorschijnend schuifdak dat van de vooruit tot de achterkant loopt, voor een onvergelijkbaar gevoel van ruimte met een uitzonderlijk exclusief en open karakter.

EEN KWESTIE VAN STIJL.

Een plek als voor u gemaakt: beleef met de BMW Concept X7 iPerformance luxe en charme in een nieuwe dimensie. Het van ambachtelijke perfectie doordrongen interieur verwent de inzittenden op alle plaatsen met maximaal comfort en een ongeëvenaard plaatsaanbod. Uit het samenspel van modern, helder design, hoogwaardige materialen en het allerfijnste leder ontstaat een grootse en verheven sfeer.

VOLKOMEN OP ZICHZELF. MET DE WERELD VERBONDEN.

DIGITALE SERVICES VAN DE BMW CONCEPT X7 IPERFORMANCE.

VOLKOMEN OP ZICHZELF. MET DE WERELD VERBONDEN.

DIGITALE SERVICES VAN DE BMW CONCEPT X7 IPERFORMANCE.

De BMW Concept X7 iPerformance kijkt visionair naar de toekomst en verlegt grenzen op het gebied van connectiviteit en digitale services. Een innovatieve user-interface zorgt ervoor dat de passagiers via eigen beeldschermen zowel met de buitenwereld als met elkaar kunnen communiceren. Een buitengewone highlight: het verzenden van de berichten wordt door interagerende lichtstrips weergegeven, die langs de deuren van achteren naar voren door het interieur bewegen.

DISCOVER THE BMW LUXURY CLASS.

DISCOVER THE BMW LUXURY CLASS.

EEN UITING VAN SUPERIORITEIT.

EEN UITING VAN SUPERIORITEIT.