BORN TO BE WILDER.

De nieuwe BMW Concept Z4.

BORN TO BE WILDER.

De nieuwe BMW Concept Z4.

BORN TO BE WILDER.De nieuwe BMW Concept Z4.

Waar grenzeloze vrijheid en uitzinnig rijplezier samenkomen: de nieuwe BMW Concept Z4 breekt met de norm en creëert een nieuwe dimensie van openheid. Een roadster die voor de weg geboren is en waarvan het design vanuit elk gezichtspunt kracht en sportiviteit uitstraalt. Die geen grenzen kent en elke rit opnieuw het vertreksein geeft voor onbeperkt rijplezier.

Read more

BEKENT KLEUR.

Conventies hebben in deze roadster geen plaats. De nieuwe BMW Concept Z4 zegt het status quo vaarwel en verheft rijplezier tot een levensgevoel. Aan de buitenkant brengt de koetswerkkleur Energetic Orange de gespierde rondingen op opzienbarende wijze tot leven – en de roadster in het voetlicht van elke weg. De vlakke, teruggetrokken voorkant en de lage wegligging verraden al op het eerste gezicht voorwaartse drang en sportieve ambities. De wagen wordt één met het asfalt, klaar om nieuwe wegen te verkennen. Steeds met hetzelfde doel: echt rijplezier.

“De BMW Concept Z4: dat is absolute vrijheid op vier wielen.”
Adrian van Hooydonk, directeur BMW Group Design.

IN VRIJHEID RIJDEN.

De nieuwe BMW Concept Z4 laat zich van zijn open en ontembare kant zien. Een roadster met een sterk karakter, voorzien van een indrukwekkend exterieur en een zelfbewuste attitude. Elk detail geeft blijk van atletische kwaliteiten en vrijheidsdrang: grote luchtinlaten aan de voorkant en afgetekende luchtuitlaten op de motorkap snakken naar snelheid en rijwind. Net als de diep geplaatste nieren, die met hun honingraatachtige structuur en nieuwe mesh-inzetstukken exclusieve sportiviteit uitstralen. De nieuwe BMW Concept Z4 – onafhankelijkheid in haar meeste doelgerichte vorm.

INSTAPPEN. UITBREKEN.

In het interieur van de nieuwe BMW Concept Z4 gaan minimalisme en excentriciteit hand in hand. Niets is te veel, niets leidt af. Daarvoor is alles op de bestuurder en op de pure rijervaring gericht. Deze eigenschap wordt nog versterkt door de sportzetels in afwijkende bicolor-look: terwijl de bestuurderszetel met zwart glad leder actieve sportiviteit uitstraalt, verschaft het oranjekleurige nubuckleder van de passagierszetel echt meerijplezier. De beide ledersoorten gaan perfect samen met de chroomelementen verspreid over het hele interieur. Samen met het frameloze design ontstaat een dynamisch, open gevoel van ruimte, dat de blik vrijmaakt voor de essentie: de weg en nieuwe horizonten.

“De BMW Concept Z4 vertoont in alle aanzichten en details de nieuwe designtaal van BMW.”
Adrian van Hooydonk, directeur BMW Group Design.

DRIVE BEYOND LIMITS.

DRIVE BEYOND LIMITS.