DE TERUGKEER IN EEN NIEUW TIJDPERK.

De BMW 8 Reeks Concept.

DE TERUGKEER IN EEN NIEUW TIJDPERK.

De BMW 8 Reeks Concept.

DE TERUGKEER IN EEN NIEUW TIJDPERK.De BMW 8 Reeks Concept.

De BMW 8 Reeks Concept belichaamt waar BMW iconen al van oudsher voor staan: hij verenigt de soepele kracht van een sportwagen met de stijl van een gentleman. Geconcentreerde kracht verenigd met moderne luxe. En doorgedreven dynamiek verenigd met tijdloze elegantie. Lees meer over deze coupé.

Read more

TOPPRESTATIES VAN DE VOLGENDE GENERATIE.

Compromisloze rijdynamiek.

TOPPRESTATIES VAN DE VOLGENDE GENERATIE.

Compromisloze rijdynamiek.

De geschiedenis van een auto-icoon kan maar op één plek worden voortgezet: op het circuit. Zijn dynamische uiterlijk laat vermoeden wat voor kracht in de BMW 8 Reeks Concept schuilgaat. Al in stilstand laat deze expressieve sportcoupé geen twijfel bestaan over een rijervaring van de overtreffende trap.

Read more

VOORWAARTSE DRANG IN ELKE LIJN.

Het silhouet van de BMW 8 Reeks Concept ligt laag op de weg. Precieze lijnen en gespierde vlakken vol spanning beloven al bij de eerste blik een dynamische rijervaring. De naar onderen breder wordende nieren accentueren het lage zwaartepunt van de wagen, de koplampen turen doelgericht over de weg. Deze voorwaartse drang wordt in het interieur voortgezet. Alle vlakken en lijnen van het interieur streven naar de rijrichting. Deze dynamische vormgeving vindt haar elegante tegenhanger in de uitgelezen materialen die de exclusieve sfeer compleet maken.

A DRIVER’S CAR.

Maximale focus door innovatie.

A DRIVER’S CAR.

Maximale focus door innovatie.

De geavanceerde kenmerken van de BMW 8 Reeks Concept openen een nieuwe wereld in rijbeleving. Het nieuwe design van de User Interface is een resolute stap in de digitale wereld en toont een moderne interpretatie van de voormalige ronde, analoge instrumenten. Net als in de autosport heeft de bestuurder de belangrijkste informatie voor ogen. Zo kan hij zich volledig op zijn rijtaak concentreren. Digitale beleving en echt rijplezier gaan een nooit geziene symbiose aan en creëren zo een volkomen nieuw rijgevoel.

Read more

WAAR AUTOSPORT-DNA EN EXCLUSIVITEIT SAMENKOMEN.

Volledige concentratie op de rijtaak: het interieur is op de essentie gericht. Zodra de bestuurder gaat zitten, wordt hij omgeven door het nauw omsloten ruimtegevoel van een sportwagen.

Alle vlakken en lijnen van het interieur streven naar de rijrichting. Deze dynamische vormgeving vindt haar elegante tegenhanger in de uitgelezen materialen die de exclusieve sfeer compleet maken. Carbonschelpen vormen de basisstructuur van de slanke sportzetels, die dankzij het Merinoleder bijzonder luxueus aanvoelen. Schakelpaddles en rode siernaden verwijzen naar het circuit, dat diep in het DNA van de sportcoupé verankerd zit. Het interieur van de BMW 8 Reeks Concept – pure sportiviteit in een elegante vorm.

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE BMW 8 REEKS CONCEPT.

Neem de BMW 8 Reeks Concept nu gewoon mee: open de Wallet app op uw smartphone en scan de volgende QR-code of klik op uw smartphone op de overeenkomstige button en haal zo de elegante coupé in uw Wallet. Blijf via deze weg altijd op de hoogte en verneem meteen wanneer er nieuws is over de BMW Concept 8 Series.

1. QR-code scannen/op de button drukken
2. BMW 8 Reeks Concept in de Wallet opslaan
3. Altijd en overal op de hoogte blijven

Read more

BLIJF OP DE HOOGTE VAN DE BMW 8 REEKS CONCEPT.

Neem de BMW 8 Reeks Concepts nu gewoon mee: open de Wallet app op uw smartphone en scan de volgende QR-code of klik op uw smartphone op de overeenkomstige button en haal zo de elegante coupé in uw Wallet. Blijf via deze weg altijd op de hoogte en verneem meteen wanneer er nieuws is over de BMW Concept 8 Series.

1. QR-code scannen/op de button drukken
2. BMW 8 Reeks Concept in de Wallet opslaan
3. Altijd en overal op de hoogte blijven

Read more