We zijn M

BMW M 50 YEARS.

WE ARE M: Op onze 50ste verjaardag vieren we vijf decennia van adembenemende geschiedenis met een grote community. We dragen dit jubileum niet alleen op aan onze talrijke successen, maar vooral aan onze enthousiaste fans, bestuurders en alle M liefhebbers. Een nieuw tijdperk is aangebroken, een tijdperk van emoties, elektrificering en krachtige technologieën. Door onze eigen interpretatie van prestaties, elektrificering en een sportieve levensstijl blijven we BMW M verder vormgeven in de toekomst. Naast tal van productlanceringen en evenementen pakken we in de loop van dit jaar ook uit met verschillende verrassingen. We starten onze 50ste verjaardag alvast met de “Huddle Speech”. WE ARE M.

Meer lezen
BMW M 50 YEARS.
  We are M

  DE HOOGTEPUNTEN IN DE GESCHIEDENIS VAN BMW M.

  De hoogtepunten in de geschiedenis van BMW M.

  Van de BMW 3.0 CSL waar het allemaal mee begon tot de ronduit superieure BMW M5 CS, ontdek een indrukwekkende pleiade van iconische BMW M modellen die stuk voor stuk geschiedenis schreven en mee vorm hebben gegeven aan de motorsport. Ondtek het brute uiterlijk van de BMW 635CSi, de futuristische BMW M1, de oogstrelende en elegante BMW E39 M5 en de onweerstaanbare BMW Z3 Coupé. Voel de pure M emotie die uitgaat van elk model en kijk samen met ons reikhalzend uit naar nieuwe, nog krachtigere en sportievere BMW’s, gesigneerd met de krachtigste letter ter wereld: M.

  HET LEGENDARISCHE MOTORSPORT LOGO.

  Het legendarische motorsport logo.

  We starten dit jubileumjaar met de terugkeer van het iconische BMW Motorsport logo. Hiermee geeft BMW M een sportieve knipoog aan al wie zweert bij traditie. Het logo met de halve cirkels in blauw, violet en rood werd voor het eerst gebruikt voor de raceauto’s van BMW Motorsport GmbH dat in 1972 werd opgericht. Alle BMW M modellen en BMW modellen met M Sportpakket kunnen optioneel geleverd worden met het historische logo aan de voorzijde, achterzijde en op de wielnaven.

  DE M KLEUREN.

  De M kleuren.

  In het jubileumjaar zal ook een brede keuze aan historische carrosseriekleuren zoals Dakar Yellow, Daytona Violet, Macao Blue en Imola Red beschikbaar zijn voor geselecteerde modellen. Met de BMW Individual Visualizer krijgt u alvast een eerste indruk van deze bijzondere kleuren.

  WIJ DELEN ÉÉN PASSIE. WE ARE M.

  WIJ DELEN ÉÉN PASSIE. WIJ ZIJN M.

  Een community gebouwd op 50 jaar passie. Iedereen is welkom.

   

  Wat is uw grootste BMW moment?

   

  Deel het met ons via #50JahreBMWM of #WeAreM.