We zijn M

WE ARE M.

WE ARE M: Op onze 50ste verjaardag vieren we vijf decennia van adembenemende geschiedenis met een grote community. We dragen dit jubileum niet alleen op aan onze talrijke successen, maar vooral aan onze enthousiaste fans, bestuurders en alle M liefhebbers. Een nieuw tijdperk is aangebroken, een tijdperk van emoties, elektrificering en krachtige technologieën. Door onze eigen interpretatie van prestaties, elektrificering en een sportieve levensstijl blijven we BMW M verder vormgeven in de toekomst. Naast tal van productlanceringen en evenementen pakken we in de loop van dit jaar ook uit met verschillende verrassingen. We starten onze 50ste verjaardag alvast met de “Huddle Speech”. WE ARE M.

Meer lezen
WE ARE M.
  We are M

  BMW M FAN DAY.

  BMW M FAN DAY.

  BMW M blaast 50 kaarsjes uit! Dat vieren we samen met alle BMW M fans tijdens de BMW M Fan Day op zaterdag 25 en zondag 26 juni op het circuit van Zolder. Op het programma: exclusieve previews, een fantastisch kidsparcours, BMW Shop, live DJ, food trucks en zoveel meer. Kortom, een hele dag pure BMW M passie. Zorg dat u erbij bent en vier samen met ons 50 jaar BMW M.

  HET LEGENDARISCHE MOTORSPORT LOGO.

  Het legendarische motorsport logo.

  We starten dit jubileumjaar met de terugkeer van het iconische BMW Motorsport logo. Hiermee geeft BMW M een sportieve knipoog aan al wie zweert bij traditie. Het logo met de halve cirkels in blauw, violet en rood werd voor het eerst gebruikt voor de raceauto’s van BMW Motorsport GmbH dat in 1972 werd opgericht. Alle BMW M modellen en BMW modellen met M Sportpakket kunnen optioneel geleverd worden met het historische logo aan de voorzijde, achterzijde en op de wielnaven.

  DE M KLEUREN.

  De M kleuren.

  In het jubileumjaar zal ook een brede keuze aan historische carrosseriekleuren zoals Dakar Yellow, Daytona Violet, Macao Blue en Imola Red beschikbaar zijn voor geselecteerde modellen. Met de BMW Individual Visualizer krijgt u alvast een eerste indruk van deze bijzondere kleuren.

  WIJ DELEN ÉÉN PASSIE. WE ARE M.

  WIJ DELEN ÉÉN PASSIE. WIJ ZIJN M.

  Een community gebouwd op 50 jaar passie. Iedereen is welkom.

   

  Wat is uw grootste BMW moment?

   

  Deel het met ons via #50JahreBMWM of #WeAreM.