BMW Financial Services | Wie zijn wij?

OMDAT U TELT.

BMW FINANCIAL SERVICES.

OMDAT U TELT.

BMW FINANCIAL SERVICES.

OMDAT U TELT.BMW FINANCIAL SERVICES.

Pure financiële dienstverlening. Daar draait het om bij BMW Financial Services. Want als lease- en financieringsmaatschappij binnen de BMW Group willen wij graag dat u met een BMW rijdt. En als wij daar met onze dienstverlening een bijdrage aan kunnen leveren, dan doen wij dat graag.BMW Financial Services biedt u daarom aantrekkelijke mogelijkheden om de financiële aspecten van het rijplezier optimaal op uw persoonlijke wensen af te stemmen. Zo bieden wij u diverse mogelijkheden op het gebied van services en financiële formules voor uw favoriete BMW. En door de bevoorrechte samenwerking met het BMW dealernet, kunt u dat allemaal regelen bij uw verdeler.


Op deze website bieden wij u enkele handige tools. Zo kunt u via Ideale formule bekijken welk lease- of financieringsproduct het beste bij u past en berekent u eenvoudig het maandbedrag voor de BMW van uw dromen in de configurator.

Read more
BMW Financial Services

IDEALE FORMULE.

Er zijn tal van mogelijkheden om te voorzien in de financiering van uw favoriete BMW. Wat is de meest ideale formule voor u? Via Ideale formule vindt u de formule die het beste bij u past. Uiteraard helpt ook uw BMW concessiehouder [1] u graag verder bij het maken van de juiste keuze.

[1] In geval van een consumentenkrediet treedt uw BMW concessiehouder op als kredietbemiddelaar in consumentenkrediet - agent in nevenfunctie..

Read more