De BMW X1 overtuigt net als zijn zustermodellen in de X-familie als perfecte metgezel voor al wie elke dag nieuwe uitdagingen zoekt. Dat hij daarbij in hart en nieren een X-model is, wordt op indrukwekkende wijze gedemonstreerd door het krachtig gevormde SAV-koetswerk en het flexibele interieur. Zowel het exclusieve interieur als het exterieur kunnen met de twee designvarianten BMW xLine en BMW Sport Line naar eigen wens worden geïndividualiseerd. Het karakter van de BMW X1 wordt gevormd door een ruime bijpassende waaier van efficiënte benzine- en dieselmotoren, gecombineerd met BMW EfficientDynamics technologieën.
 

De BMW X3 was als eerste Sports Activity Vehicle ooit de grondlegger van zijn wagenklasse. De huidige generatie brengt alweer vernieuwing in haar segment: met geavanceerde functies zoals deels geautomatiseerd rijden en de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive tilt de BMW X3 rijplezier tot nieuwe hoogten. Daarbij overtuigt hij met zijn expressieve, atletische présence, een bijzonder kwaliteitsvolle sfeer in het interieur en koppelrijke BMW TwinPower Turbo diesel- en benzinemotoren. Steeds klaar voor nieuwe avonturen. Met de BMW X3 xDrive30e vervolledigt een plug-in-hybride de aandrijfvarianten.

De BMW X4 valt op, altijd en overal. Met zijn extraverte design verenigt hij lifestyle en performance. Hij verenigt wat in dit segment nog niemand heeft verenigd: de typerende X-kracht met de schoonheid van een klassieke coupé. Met krachtige BMW TwinPower Turbo motoren en standaarduitrustingen zoals Variable Sport Steering en Performance Control toont de BMW X4 zijn opmerkelijk impulsieve karakter.
 

In de derde generatie overtreft de BMW X5 opnieuw de door hemzelf gezette maatstaven – als een SAV (Sports Activity Vehicle), dat superieure luxe brengt overal waar de hoogste eisen gesteld worden. Daarvoor zorgen tal van intelligente technologieën, die efficiëntie, dynamiek, comfort en veelzijdigheid naar een volledig nieuw niveau tillen – zelfs buiten de verharde wegen. Het beste van twee werelden, verenigd in een uitgesproken comfortabele plug-in-hybride met vierwielaandrijving: de BMW X5 xDrive40e iPerformance.
 

Krachtig en atletisch. Imposant als een X-model, maar tegelijk sportief als een coupé. De BMW X6 doorbreekt alle grenzen. Zijn krachtige BMW TwinPower Turbo motoren van BMW EfficientDynamics verenigen dynamiek en efficiëntie, BMW xDrive brengt het vermogen op de weg. Daarvoor vormen buitengewone uitrustingen zoals het Design Pure Extravagance en edele materialen een wagen die een grote indruk garandeert – en tegelijk verrassend functioneel is.
 

Een monument in zijn klasse: de BMW X7 staat voor een nieuw soort automobiele luxe. Met zijn eersteklas elegantie en schitterende présence start hij een nieuw tijdperk van rijplezier. En met zijn baanbrekende design maakt hij al vanaf het eerste moment een blijvende indruk.
 

Ongeacht of u een BMW X als tweedehandswagen of als nieuwe wagen zoekt – hier vindt u alle informatie, testverslagen en aanbiedingen voor financiering en leasing van de huidige BMW X-modellen en natuurlijk ook een concessiehouder voor een proefrit.

Meer lezen