BMW PLUG-IN HYBRIDE :
EN ALS HET NU OF NOOIT WAS?

PHEV

BMW PLUG-IN HYBRIDE :
EN ALS HET NU OF NOOIT WAS?

-15% OP BMW FIETSENDRAGERS.

Stock

-15% OP BMW FIETSENDRAGERS.

Nieuw
BMW X5
BenzineDieselPlug-in Hybrid
Nieuw
BMW X1
BenzineDieselPlug-in Hybrid
Nieuw
BMW 7 Reeks (2022)
BenzineDieselPlug-in Hybrid
Nieuw
BMW 3 Reeks Berline
BenzineDieselPlug-in Hybrid
Nieuw
BMW 3 Reeks Touring
BenzineDieselPlug-in Hybrid

De BMW voor u?

BMW 118i M sport

Sportief op elk moment.

BMW 118i M sport
 • BMW M sportophanging
 • BMW M Sport aërodynamicapakket
 • Sportzetels vooraan

BMW 530e M sport

Innovatief en efficiënt.

BMW 530e M sport
 • Plug-in Hybride
 • BMW M Sport aërodynamicapakket
 • eDrive Zones

BMW 218i Gran Coupé Model Advantage

Puur genieten.

BMW 218i Gran Coupé Model Advantage
 • Park Distance Control (PDC) voor- en achteraan
 • Cruise Control
 • LED Headlights

De BMW voor u?

118i

Sportief op elk moment.

BMW 118i M sport
 • M sportophanging
 • M Sport aërodynamicapakket
 • Sportzetels vooraan

218i Gran Coupé

Puur genieten.

BMW 218i Gran Coupé Model Advantage
 • Park Distance Control (PDC) voor- en achteraan
 • Cruise Control
 • LED Headlights

Let op, geld lenen kost ook geld.

Laatste BMW nieuws:

The Magical Forest

THE SYMPHONY OF UNITY OP TOMORROWLAND 2023.

BMW is opnieuw trotse partner van het grootste festival ter wereld. Dit jaar lanceert Tomorrowland een nieuwe editie vanThe Symphony of Unity, een klassieke ode aan de grootste danceklassiekers ter wereld.Speelt u zelf een klassiek instrument of kent u iemand die ervan droomt om mee te spelen in een heus symfonisch orkest? Maak dankzij kans op een exclusieve bootcamp in Terra Solis Dubai en treed deze zomer live op met The Symphony of Unity op Tomorrowland 2023.

Je découvre plus
The Magical Forest

MADE TO DISCOVER.

Wanneer de dagen langer en lichter worden ontwaakt het verlangen om op ontdekking te gaan en de zonnige kant van het leven op te zoeken. Zorg dat u alles aan boord heeft om het avontuur onvergetelijk te maken. Geniet nu van uitzonderlijke kortingen op originele accessoires die helemaal op uw BMW afgestemd zijn. Ontworpen volgens de hoogste eisen. Gebouwd voor maximum comfort. Gemaakt voor ontdekking.

Ik ontdek de acties
The Magical Forest

BORN TO THRILL.

Maart en april staan bij BMW in het teken van BMW M Performance Parts. Het ideale moment dus om uw passie voor sportieve power, iconisch BMW M-design en ongekend rijplezier voluit te beleven. Geniet van 15% korting op alle BMW M Performance Parts van 01/03 t.e.m. 30/04. Ontdek nu de actie en maak een gedurfd statement.

Ik ontdek de actie
The Magical Forest

DE BMW IX5 HYDROGEN.

In februari ontving de BMW Group in het Antwerpse Havenhuis de internationale pers op de voorstelling van de BMW iX5 Hydrogen, de allereerste Sports Activity Vehicle met waterstoftechnologie. Onze gasten konden ook een testrit maken met de eerste voertuigen van de BMW iX5 Hydrogen proefvloot. Vanaf de lente van 2023 zal deze uiterst geavanceerde wagen internationaal worden ingezet als een demonstratiemodel voor emissievrije mobiliteit. Met de BMW iX5 Hydrogen levert de BMW Group bewijs van haar toonaangevende expertise op het vlak van innovatieve waterstoftechnologie. Ontdek alle fascinerende highlights van de BMW iX5 Hydrogen. 

Ik lees het persbericht
The Magical Forest

TOURNÉE ÉLECTRIQUE: EEN MAAND LANG ELEKTRISCH RIJDEN.

Met Tournée Électrique 2023 kregen 4 gelukkige winnaars de kans om een maand lang te proeven van 100% elektrisch rijplezier aan het stuur van een volledig elektrische BMW. De ideale gelegenheid om kennis te maken met de prestaties en het rijbereik van de wagens uit ons elektrisch aanbod.

Ik lees meer
The Magical Forest

BMW i VISION DEE.

Meeslepend, vernieuwend, intuïtief - de BMW i Vision Dee belichaamt onze visie op de toekomst van digitale mobiliteit. Dee staat voor Digital Emotional Experience. Het is een digitale metgezel die emotioneel met u interageert via dialoog en u vergezelt op een reis tussen de werkelijke en de virtuele realiteit.

 

Ik ontdek hem
The Magical Forest

BMW Magazine : herfst/winter editie.

Benieuwd naar wat er allemaal beweegt in de wereld van BMW? Bekijk snel uw BMW Magazine online.
Wees als eerste op de hoogte van nieuwe lanceringen, zoals de nieuwe BMW X1 en de allereerste BMW iX1, ontdek de nieuwe BMW 3 Reeks Berline en Touring. Of maak kennis met de nieuwe uiterst luxueuze BMW 7 Reeks en de 100% elektrische BMW i7. Vijftig jaar BMW M, dat vieren wij ook met nieuwe lifestyle producten en innovatieve M Performance Parts en de BMW XM, een radicaal nieuw model.
Ontdek tenslotte ons brede assortiment BMW Accessoires zoals de Originele BMW Winterwielen en Dakboxen.

Ik lees het online BMW Magazine
BMW Switch

BMW LIVE.

BMW is een wereld op zich, een manier om te genieten van schoonheid, kicks, plezier, cultuur en luxe. Deze ervaringen bundelen we in BMW Live, een platform dat u exclusieve toegang geeft tot topconcerten, sport- en kunstevenementen, lifestyle events en BMW Driving Experiences. BMW Live biedt u de kans om hier ook van te genieten. Vanop de eerste rij en op de mooiste locaties. Wat had u anders verwacht van BMW?

Ik ontdek meer
BMW Switch

Switch naar een zorgeloze toekomst.

BMW Switch is het antwoord voor professionele klanten die graag maximale flexibiliteit willen. Weet u nog niet of u met het zicht op de veranderende fiscale regimes en milieunormen, zal kiezen voor diesel, benzine, Plug-in Hybride, of een volledig elektrisch model? Dan is BMW Switch een nieuwe financiële rentingformule waarmee u uw BMW vervroegd kan inleveren.

Bij BMW Switch sluit u een contract af voor 48 of 60 maanden, betaalt u een voorschot van minimum 15% en kan u het contract stopzetten, vanaf 18 maanden voor de einddatum.

Ontdek meer
BMW Road Assist 24/7

GRATIS LEVENSLANGE BIJSTAND.

Met BMW Road Assist 24/7 hebt u als BMW Rijder op elk moment automatisch recht op snelle en volledige bijstand onderweg. Wat de omstandigheden ook zijn. BMW Road Assist 24/7 is geactiveerd bij afhaling van uw nieuwe wagen of BMW Premium Selection tweedehands wagen en is levenslang geldig.
Ontdek meer
BMW Premium Selection

BMW PREMIUM SELECTION, GECERTIFIEERDE TWEEDEHANDSWAGENS.

Ontdek de vele voordelen van de aankoop van een BMW gecertifieerde tweedehandswagens.

ONMIDDELLIJK BESCHIKBARE NIEUWE WAGENS.

Vind uw nieuwe BMW, klaar om te vertrekken.
Een afspraak maken

AFSPRAAK VOOR ONDERHOUD & WERKPLAATS.

Maak in enkele klikken een afspraak bij uw BMW Service Partner.

BMW CONNECTED DRIVE.

Vrij om te doen wat u echt wilt doen. Met de services & apps van BMW ConnectedDrive, die u met alles verbinden wat voor u van belang is.