BMW Joy On Tour

BMW JOY ON TOUR

BMW Joy On Tour


BMW rijplezier in een prachtige omgeving.

Het rijplezier dat BMW biedt, moet u vanzelfsprekend vooral zelf ervaren. Achter het stuur. Die kans kan u met beide handen grijpen tijdens de BMW Joy On Tour, een unieke mogelijkheid om meerdere BMW modellen te testen, in het selecte gezelschap van andere BMW fans en in een adembenemend decor.


In de prachtige omgeving rond Sint-Martens-Latem en Pepinster ligt een uitdagende route klaar om ontdekt te worden. Samen met een select groepje legt u de route in zowat twee uur af, u heeft in die tijd de kans om van stuur te veranderen en zo verschillende BMW modellen te ervaren. Het is een unieke kans om het model te vinden dat het beste bij u past. De keuze is immers erg breed, van de BMW 1 Reeks tot de BMW 5 Reeks, van de BMW Z4 tot verschillende modellen uit het BMW X gamma. Als extra kan u na afloop de nieuwe BMW 4 Reeks Coupé bewonderen.


U kan kiezen tussen vier (tweetalige) BMW Joy On Tour evenementen:

Meer lezen
Château Charles

18 en 19 juli 2020

CHÂTEAU CHARLES
Rue Chalsèche 71/73
4860 Pepinster

Meer lezen
Auberge du pêcheur

23 en 24 juli 2020

AUBERGE DU PÊCHEUR
Pontstraat 41
9831 Sint-Martens-Latem

Meer lezen

Op beide locaties kan u kiezen tussen drie verschillende timeslots, op basis van beschikbaarheid en volgens het ‘first come, first served’-principe. Vanzelfsprekend volgen wij tijdens de BMW Joy On Tour alle gezondheidsmaatregelen en -richtlijnen strikt op.
 

De planning per sessie:
 

        →     Verwelkoming en introductie (1 u)
        →     Routing (2 u)
        →     Debriefing/Q&A (30 min)

 

Inschrijven kan via de button hieronder. U kan zich enkel per duo inschrijven.


Wilt u er graag bij zijn?

 

Meer lezen