GENIET NU VAN ONZE ZOMERACTIES.

<br><br>GENIET NU VAN ONZE ZOMERACTIES.


Puur rijplezier, aan gunstige voorwaarden: dat zijn de zomeracties van BMW. Tijdelijk is de BMW X2 verkrijgbaar aan de prijs van een BMW X1, zelfs de BMW Plug-in Hybride1.
Bovendien zijn er nog tal van gunstige voorwaarden op andere, zelf te configureren en direct leverbare BMW modellen.

Meer info
THE X2

DE BMW X2 NU TIJDELIJK VOOR DE PRIJS VAN EEN BMW X1.

Ontdek hier enkele interessante configuraties.
GEËLEKTRIFICEERDE BMW MODELLEN.

ZOMERACTIES OP DE GEËLEKTRIFICEERDE BMW MODELLEN.

Ontdek hier enkele interessante configuraties.
BMW MODELLEN

ZOMERACTIES OP HEEL WAT BMW MODELLEN.

Ontdek hier enkele interessante configuraties.
UW DIRECT LEVERBARE BMW

ZOMERACTIES OP UW DIRECT LEVERBARE BMW.

Ontdek het aanbod van direct leverbare wagens.

  • 1 De zomeractie op de BMW X2
    is geldig van 24/08/2020 tot en met 15/10/2020 op nieuwe BMW X2 voertuigen, inclusief stockwagens, met een minimumbedrag van 3.000 EUR aan opties in geval van een BMW X2 16d, 18d en 18i en met een minimumbedrag van 6.000 EUR aan opties ingeval van een BMW X2 20i, 20d, 25d, 25e en M35i. Het concrete klantenvoordeel van de actie is afhankelijk van het gekozen model, de motorisatie, de opties en optie-pakketten. Het vermeldde klantenvoordeel is BTW inclusief en is het totale voordeel inclusief lopende acties, packvoordelen, premies en kortingen. De vermelde uitzonderlijke voorwaarden van deze actie zijn niet cumuleerbaar met de commerciële voorwaarden verleend aan klanten die een BMW ACO (Accredited Corporate Operator) overeenkomst hebben afgesloten, of aan diplomaten. De vermelde prijzen zijn steeds onder voorbehoud van typefouten, 
     


  • De zomeractie op andere modellen is geldig van 24/08/2020 tot en met 15/10/2020 op de aangeduide nieuwe voertuigen, inclusief stockwagens. Deze actie is niet van toepassing op BMW BMW X1 xDrive25e Plug-in Hybride, BMW X3 xDrive30e Plug-in Hybride, BMW iX3 en BMW X5 xDrive45e Plug-in Hybride. Het concrete klantenvoordeel van de actie is afhankelijk van het gekozen model, de motorisatie, de opties en optie-pakketten. Het vermeldde klantenvoordeel is BTW inclusief en is het totale voordeel inclusief lopende acties, packvoordelen, premies en kortingen. De vermelde uitzonderlijke voorwaarden van deze actie zijn niet cumuleerbaar met de commerciële voorwaarden verleend aan klanten die een BMW ACO (Accredited Corporate Operator) overeenkomst hebben afgesloten, of aan diplomaten. De vermelde prijzen zijn steeds onder voorbehoud van typefouten, correcties.