BMW iX

THE NEW X1

THE NEW X1

BMW X1 sDrive18i met Premium Pack.
€ 410/maand excl. BTW, huur voor professionelen*.

Financiële oplossingen

 


Professioneel of particulier, dankzij de verschillende financieringsmogelijkheden biedt BMW een oplossing voor elk budget.

 

 

Meer lezen
Premium Pack

Premium Pack

 
 • Comforttoegang
 • Spiegelpakket
 • Automatisch dimmende binnenspiegel
 • Adaptive LED Headlights
 • High Beam Assist
 • Opbergvak voor Wireless Charging
 • Voorbereiding voor Verwarmd stuurwiel
 • Voorbereiding voor Verwarmde zetels vooraan
 • Voorbereiding voor Driving Assistant Pack Plus
Meer lezen
Bijkomende opties

Bijkomende opties

 
 • Metaalkleur Saphirschwarz
Meer lezen
Standaarduitrusting met o.a.

Standaarduitrusting met o.a.

 
 • BMW Curved Display
 • Widescreen display
 • BMW Live Cockpit Navigation Plus
 • 17" lichtmetalen velgen, sterspaak 875
 • Binnenbekleding stof Arktur Anthrazit
 • Versnellingsbak Steptronic met dubbele koppeling
 • Dakrails in Shadow Line hochglänzend
 • Kinderzitbevestiging voor passagierszetel
 • Decoratieve lijsten in Quartz Silber matt
 • Active Guard
 • Parking Assistant Pack
 • DAB-tuner
 • BMW TeleServices
 • Intelligent emergency call - eCall
 • ConnectedDrive Services
 • Connected Package Professional
 • Antidiefstal bouten
 • Weergave bandendruk
 • Garantie 3 jaar, zonder kilometerbeperking
Meer lezen

Prijs van deze configuratie, incl. BTW2: € 39.870

Financiële oplossingen.

BMW Switch

BMW Switch.

BMW Switch is de commerciële benaming voor het product Financiële Renting onder volgende voorwaarden: Bij BMW Switch sluit u een contract af voor 48 of 60 maanden, betaalt u een voorschot van minimum 15% en kan u het contract stopzetten, vanaf 18 maanden voor het einde.
Meer info
BMW Select

BMW Select.

BMW Select is onze voordeligste formule voor particulieren. Hoe dat komt? Het gaat om een ballonfinanciering: een financiering voor slechts een deel van de totale aankoopprijs. En zo blijft uw maandbedrag aangenaam laag. Op het einde van uw contract beslist u zelf wat u doet met het openstaande bedrag ofwel ‘de restwaarde’.
Meer info
BMW Insurance

BMW Insurance.

Verzeker uw wagen bij BMW Insurance. Kies uit 3 formules met elk een aantrekkelijk tarief, slimme kortingen en maandelijkse betaling zonder meerkost. Bovendien kan u in geval van schade rekenen op een vervangwagen tijdens duur van de herstellingen.
Meer info

Aanbod geldig van 01/10/2022  t.em. 31/10/2022

 

(x) Geldig tot eind 2022 op nieuwe wagens ingeschreven vanaf 1/1/2022, volgens de fiscale regels van toepassing in België.

 


* Maandelijkse huurprijs van een BMW Switch berekend voor een looptijd van 48 maanden en maximum 60.000 km voor een BMW X1 sDrive18i met een verkoopprijs van € 32.950,40 excl. BTW (€ 39.869,98 incl. BTW), mits een voorschot van € 4.950,00 excl. BTW en een restwaarde van € 14.167,36 excl. BTW.

BMW Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 01/10/2022 tot en met 31/10/2022. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.

(5) BMW X1 sDrive18i. Contante prijs: € 39.869,98. Voorschot: € 7.995,39. Kredietbedrag: € 31.874,60. Duurtijd van 48 maanden. Maandelijks termijnbedrag: € 485,00. Laatste verhoogde termijnbedrag: € 14.652,36. Totaal door de consument te betalen bedrag, excl. voorschot: € 37.447,36. Maximum 60.000 km.

BMW Select is een verkoop op afbetaling met een laatste verhoogde termijnbedrag voorbehouden aan particulieren en met, indien individueel bedongen en onder bepaalde voorwaarden, mogelijkheid tot overname van het voertuig door uw BMW concessiehouder, bemiddelaar in consumentenkrediet (agent in nevenfunctie). Onder voorbehoud van aanvaarding van uw kredietaanvraag door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen, kredietgever. Het verstrekken van bijkomende waarborgen of het sluiten van andere overeenkomsten kan vereist worden. Publiciteit geldig van 01/10/2022 tot en met 31/10/2022. Rekeningnummer: BE69 8260 0066 5778. De afgebeelde wagens met optionele uitrusting vormen geen contractueel engagement. Informatie onder voorbehoud van fouten en van wijzigingen, zonder aankondiging, van het aanbod op deze website.

 

1 Het vermelde klantenvoordeel is BTW inclusief en is het totale voordeel inclusief lopende acties, packvoordelen, premies en kortingen.

 

2 Inclusief individuele optieprijzen en waarde van bijkomende uitrusting.

 

De vermelde uitzonderlijke voorwaarden van deze actie zijn niet cumuleerbaar met de commerciële voorwaarden verleend aan klanten die een BMW ACO (Accredited Corporate Operator) overeenkomst hebben afgesloten, of aan diplomaten. 

De afgebeelde wagens met optionele uitrusting vormen geen contractueel engagement. Informatie onder voorbehoud van fouten en van wijzigingen, zonder aankondiging, van het aanbod op deze website.  

 

Actie is niet cumuleerbaar.

 

Brandstofverbruik en CO2-emissie:


BMW X1 sDrive18i:

Brandstofverbruik gecombineerd WLTP in l/100 km: 6,3-7,1

CO2-emissie gecombineerd WLTP in g/km: 143-160


De gegevens voor de wagens aangeduid met ⁽¹⁾ zijn voorlopig.


De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel) - http://www.health.belgium.be/eportal.

De waarden zijn op basis van de WLTP-testcyclus berekend.

Meer lezen
 • Aanbod geldig van 02/03/2022  t.em. 31/03/2022

   

  * Maandelijkse huurprijs van een BMW Switch berekend voor een looptijd van 48 maanden en maximum 60.000 km voor een iX xDrive 40 met een verkoopprijs van € 87.260,35 excl. BTW (€ 105.585,02 incl. BTW), mits een voorschot van € 13.100,00 excl. BTW en een restwaarde van € 31.600,00 excl. BTW.

  BMW Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 02/03/2022 tot en met 31/03/2022. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.

   

  1 Het vermelde klantenvoordeel is BTW inclusief en is het totale voordeel inclusief lopende acties, packvoordelen, premies en kortingen.

   

  2 Inclusief individuele optieprijzen en waarde van bijkomende uitrusting.

   

  De vermelde uitzonderlijke voorwaarden van deze actie zijn niet cumuleerbaar met de commerciële voorwaarden verleend aan klanten die een BMW ACO (Accredited Corporate Operator) overeenkomst hebben afgesloten, of aan diplomaten. 

  De afgebeelde wagens met optionele uitrusting vormen geen contractueel engagement. Informatie onder voorbehoud van fouten en van wijzigingen, zonder aankondiging, van het aanbod op deze website.  

   

  Actie is niet cumuleerbaar.

   

  Brandstofverbruik en CO2-emissie:


  BMW IX Drive40⁽¹⁾:

  Stroomverbruik in kWh/100 km (gecombineerd): 19,4-22,5

  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 0

  De gegevens voor de wagens aangeduid met ⁽¹⁾ zijn voorlopig.


  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel) - http://www.health.belgium.be/eportal.

  De waarden zijn op basis van de WLTP-testcyclus berekend.