THE 1

-50% OP UW BMW M SPORTUITVOERING.

Schakel naar een M Sportuitvoering.

-50% OP UW BMW M SPORTUITVOERING.Schakel naar een M Sportuitvoering.

Sportiviteit zit ingebakken in het DNA van BMW. Het beste voorbeeld is BMW M. Onze high performance sportdivisie is intussen haast een halve eeuw oud. Om dat te vieren, geeft BMW 50% voordeel op de BMW M Sportuitvoering, Dit pakket zet de extra sportieve ambities van uw BMW extra in de verf. Van een BMW M Sportstuur, M Sportvelgen en Sportzetels, over specifieke accenten in de binnenbekleding en de verlichting, tot een M Sportophanging en een M aerodynamische kit: het zijn slechts enkele elementen die uw wagen een uitgesproken dynamische uitstraling geven. Wacht geen halve eeuw meer, en geniet nu op een selectie van onze modellen** van 50% korting op de BMW M Sportuitvoering. Ontdek hieronder alvast enkele configuraties.

Meer lezen

Highlights van de M Sportuitvoering.Ontdek de BMW Model M Sport die bij u past.

Model M Sport met Business Pack
BMW 116i

€ 29.765 BTWi*

THE 1
 • 17" M lichtmetalen velgen, dubbelspaak 550 M (Bicolor)
 • BMW Live Cockpit Navigation Plus
 • M Sport aërodynamicapakket

Model M Sport met Business Pack
BMW 218i Gran Coupé

€ 34.125 BTWi*

THE 2
 • 18" M lichtmetalen velgen, dubbelspaak 819 M (Bicolor
 • Binnenbekleding Sensatec Schwarz | Schwarz
 • BMW Live Cockpit Navigation Professional

Model M Sport
BMW 318i Berline

€ 34.730 BTWi*

THE 3
 • 18" M lichtmetalen velgen, dubbelspaak 790 M (bicolor)
 • Metaalkleur M Portimao Blau
 • Binnenbekleding Sensatec/Alcantara Schwarz met stitching Blau | Schwarz

BMW Services.

BMW Services Inclusive

BMW Service Inclusive.

Gewoon alles loslaten en u concentreren op wat echt belangrijk is – echt rijplezier in uw BMW. Met BMW Service Inclusive is dit voor u mogelijk. Want u hoeft slechts één keer te betalen voor de service, waarna alle inbegrepen service en onderhoud voor de periode van uw keuze gedekt zijn.
Ontdek meer
BMW Teleservices

BMW Teleservices.

Met de innovatieve Teleservices van BMW ConnectedDrive houdt uw BMW uw hoofd vrij: als onderhoud vereist is of bij een defect zal de wagen de BMW Servicepartner van uw keuze alle relevante informatie geven. Die neemt dan contact met u op om een afspraak te maken. Zo kunt u op een snelle, ongecompliceerde service rekenen en hoeft u niet zelf aan alles te denken.
Ontdek meer
BMW Road Assist 24/7

BMW Road Assist 24/7

De gratis bijstand van BMW hulp bij pech en ongevallen is beschikbaar voor elke BMW bestuurder dag en nacht, 365 dagen per jaar. Een telefoontje, en onze specialisten staan u met raad en daad bij, via de telefoon of indien nodig ter plaatse.
Ontdek meer

BMW Financial Services.

BMW Select

BMW Select.

BMW Select is onze voordeligste formule voor particulieren. Hoe dat komt? Het gaat om een ballonfinanciering: een financiering voor slechts een deel van de totale aankoopprijs. En zo blijft uw maandbedrag aangenaam laag. Op het einde van uw contract beslist u zelf wat u doet met het openstaande bedrag ofwel ‘de restwaarde’.
Ontdek meer
BMW Insurance

BMW Insurance.

Verzeker uw wagen bij BMW Insurance. Kies uit 3 formules met elk een aantrekkelijk tarief, slimme kortingen en maandelijkse betaling zonder meerkost. Bovendien kan u in geval van schade rekenen op een vervangwagen tijdens de duur van de herstellingen.
Ontdek meer
 • * Het concrete klantenvoordeel van de actie is afhankelijk van het gekozen model, de motorisatie, de opties en optie-pakketten. Het vermeldde klantenvoordeel is BTW inclusief en is het totale voordeel inclusief lopende acties, packvoordelen, premies en kortingen. De vermelde uitzonderlijke voorwaarden van deze actie zijn niet cumuleerbaar met de commerciële voorwaarden verleend aan klanten die een BMW ACO (Accredited Corporate Operator) overeenkomst hebben afgesloten, of aan diplomaten. De vermelde prijzen zijn steeds onder voorbehoud van typefouten, correcties.  

  ** Het klantenvoordeel is van toepassing bij aankoop van de BMW 1 Reeks, de BMW 2 Reeks, de BMW 3 Reeks, de BMW 4 Reeks (met uitzondering van de BMW i4), de BMW X3 (met uitzondering van de X3 xDrive30e) en de BMW X4. Het concrete klantenvoordeel van de actie is afhankelijk van het gekozen model, de motorisatie, de opties en optie-pakketten. Het vermelde klantenvoordeel is BTW inclusief en is het totale voordeel inclusief lopende acties, packvoordelen, premies en kortingen.

  De vermelde uitzonderlijke voorwaarden van deze actie zijn niet cumuleerbaar met de commerciële voorwaarden verleend aan klanten die een BMW ACO (Accredited Corporate Operator) overeenkomst hebben afgesloten, of aan diplomaten. 

  Actie geldig van 1 september tot 15 oktober 2021.

  Brandstofverbruik en CO2-emissie:

  BMW 116i:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 5,7-6,6
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 129-151

  BMW 218i Gran Coupé
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 5,6-6,5
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 128-149

  BMW 318i Berline
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 6,3-7,2
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 144-165

  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie.

  De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel), http://www.health.belgium.be/eportal

  De waarden zijn op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend.