ZOMERACTIES1 OP DE GEËLEKTRIFICEERDE BMW MODELLEN.

Van plug-in hybride tot 100% elektrisch, het geëlektrificeerde gamma van BMW biedt voor elke situatie de ideale wagen. Met een keuze in elk segment is het aanbod divers, maar uitstraling, rijplezier, zuinigheid en een gunstige fiscale behandeling bieden ze stuk voor stuk.
Maak hier de keuze uit enkele voorgestelde configuraties.Heeft u een andere configuratie voor ogen? Kies het model van uw dromen en neem contact op met uw BMW Verdeler voor een gepersonaliseerde offerte.

Meer info
  • (*) Maandelijkse huurprijs van een BMW Private Lease Flex berekend voor een looptijd van 48 maanden en maximum 40.000 km voor een BMW 118i met een verkoopprijs van €30.400 incl. BTW. Volgende diensten zijn inbegrepen in de maandelijkse huurprijs: verzekering burgerlijke aansprakelijkheid, bestuurdersverzekering en rechtsbijstandsverzekering afgesloten bij Allianz Benelux NV en de door BMW Financial Services Belgium NV geleverde diensten BMW Protection en onderhoud en herstellingen. De maandelijkse huurprijs moet betaald worden via domiciliëring. Indien u meer informatie wenst omtrent de voorwaarden van de BMW Private Lease Flex, dan kan u terecht bij uw plaatselijke verdeler. BMW Private Lease Flex richt zich uitsluitend tot particuliere klanten die niet optreden in het kader van hun beroepswerkzaamheden. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem. Alle prijzen zijn inclusief BTW en onder voorbehoud van wijzigingen en vergissingen. In geval van vragen kan de klant contact opnemen met BMW Financial Services. Bij de aanbieding van de burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering, de bestuurdersverzekering en/of de rechtsbijstandsverzekering treedt BMW Financial Services op als verbonden verzekeringsagent (ingeschreven bij de FSMA onder het nummer 16.500 A) van Allianz Benelux NV, verzekeringsonderneming erkend onder FSMA-nummer 0097. Merk op dat BMW Financial Services niet adviseert op grond van een verplichting tot een onpartijdige analyse. Indien u klachten heeft met betrekking tot de verzekeringsbemiddelingsdiensten van BMW Financial Services Belgium NV, kan u zich wenden tot de Ombudsman voor de Verzekeringen (de Meeûssquare 35, 1000 Brussel, Tel: +32 (2) 547 58 71; Fax: +32 (2) 547 59 75; E-mail: info@ombudsman.as). BMW Protection: BMW Financial Services doet afstand van haar recht van verhaal overeenkomstig de contractuele voorwaarden. Dienst onderhoud en herstelling: onder voorbehoud van de contractuele beperkingen. Rekeningnummer: BE69 8260 0066 5778.
     

  • Publiciteit geldig van 16/10/2020 tot en met 15/11/2020.

  • Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 5,7-6,8 
    CO2-emissie in g/km (gecombineerd):129-155