De BMW X5 rijdt door de nachtelijke grootstad

CELEBRATE SUCCESS.

De nieuwe BMW X5.

CELEBRATE SUCCESS.De nieuwe BMW X5.

De boss is er en zet iedereen op zijn plaats: de nieuwe BMW X5. Zijn présence is van zijn gezicht af te lezen – stoer, krachtig en elegant. De machtige dubbele nieren uit één stuk laten vermoeden wat er gebeurt wanneer hij diep inademt. En het scherpere X-design van de koplampen laat er geen twijfel over bestaan wie de leiding neemt. Uitgerust met nieuwe technologieën voor meer veiligheid en maximale rijdynamiek op elke ondergrond wijst de nieuwe BMW X5 de weg. En toont hij hoe u als eerste aankomt.


BMW X5 xDrive40i(3)*:
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 8,8–8,5
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 200–193

Read more

LEIDERSKWALITEIT TOT DE 5DE MACHT

 • 01 Kenmerkend X-laserlicht met blauwe elementen
 • 02 Maximale rijdynamiek dankzij xOffroad-pakket met luchtvering op 2 assen
 • 03 Typisch X-design, in een indrukwekkend krachtige interpretatie
 • 04 Perfecte netwerkverbinding dankzij innovatieve Connectivity-technologie en rijhulpsystemen
 • 05 Doordacht koffermanagement* voor maximaal comfort
Zijdelingse opname van de BMW X5, de beide achterkleppen zijn geopend.
Een kijk van bovenaf in de bagageruimte van de BMW X5

PERFECT MANAGEMENT.

De kofferruimte van de BMW X5 biedt comfort van een nieuwe generatie. Om gemakkelijk in en uit te laden kunnen het onderste en bovenste deel van de gedeelde achterklep volledig elektrisch worden geopend en gesloten. In combinatie met de comforttoegang volstaat daarbij een korte gerichte voetbeweging onder de achterbumper. Het kofferruimtepakket* zorgt voor orde en veiligheid: bij het openen van de achterklep wordt het elektrische bagagescherm ingeschoven en verdwijnt het met een druk op een knop onder de inlegvloer, terwijl de geïntegreerde schuif- en antisliprails de bagage intussen het nodige houvast bieden.

De nieuwe BMW X5 belichaamt het DNA van de BMW X-familie. In de vierde generatie maakt dit model zijn tot nu toe sterkste statement op het gebied van présence en moderniteit. Het definieert een nieuwe X-designtaal, robuust, helder en precies. Het nieuwe interieur biedt nog meer luxe en heeft een intuïtief bedieningsconcept.
Adrian van Hooydonk, directeur BMW Group Design
Cockpit en bedieningsconcept van de BMW X5

CONTROLECENTRUM.

Het innovatieve bedieningsconcept van de BMW X5.

CONTROLECENTRUM.

Het innovatieve bedieningsconcept van de BMW X5.

Het innovatieve bedieningsconcept van het BMW Operating System 7.0 maakt een nog eenvoudigere bediening van de voertuigfuncties mogelijk via Gesture Control, Voice Control, aanraakscherm en iDrive Controller – heel intuïtief. Daarvoor werd de functionaliteit van de Controller uitgebreid. Zo kunnen nu bijvoorbeeld alle Digital Services als apps direct uitgekozen worden.

Read more

ALTIJD TWEE STAPPEN VOORUIT.

Digital Services en rijhulpsystemen in de BMW X5.

Perfect verbonden, vastberaden vooruit: de BMW X5 is uitgerust met de nieuwste generatie van BMW Connectivity-technologieën. Intelligente Digital Services een rijhulpsystemen zorgen voor een naadloze verbinding met de buitenwereld en bieden met hun intuïtieve bediening maximaal comfort en veiligheid.

Read more
BMW X5 Digital Key

Sleutelloos comfort.

Waarom de autosleutel insteken als u uw smartphone bij zich hebt? Met de Digital Key kunt u uw BMW ver- en ontgrendelen en zelfs de motor starten. Installeer de digitale sleutel via de BMW Connected App op uw Android-smartphone en deel hem met familie en vrienden.


De looptijd bedraagt één jaar.

Read more
BMW X5 Navigate Door to Door

Recht naar uw bestemming.

Stipt en ontspannen aankomen. Navigate Door to Door leidt u de eerste en laatste meters van de wagen naar uw bestemming en weer terug. Krijg snelle toegang tot de voetgangersnavigatie van uw smartphone, met behulp van informatie van uw Connected Onboard Screen en push-berichten van de BMW Connected App.


De looptijd bedraagt één jaar.

Read more
BMW X5 Connected Package Professional

Connectiviteit. Vooruitgedacht.

Concierge Service, Remote Services of toch Real Time Traffic Information? Waarom afzonderlijk kiezen als u ook alles samen kunt hebben? Met het Connected Package Professional kunt u deze diensten van BMW ConnectedDrive en andere diensten gratis uittesten.


De looptijd bedraagt drie jaar.

Read more
De BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor van de BMW X5

VOORBEELD VAN WORK-WORK-BALANS.

De BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

VOORBEELD VAN WORK-WORK-BALANS.

De BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

De BMW X5 xDrive40i* kent geen beperkingen. De geperfectioneerde BMW TwinPower Turbo krachtbron levert een vermogen dat samen met de superieure trekkracht van de vierwielaandrijving xDrive rijplezier van de bovenste plank belooft. De 6-cilinder benzinemotor ontwikkelt wel 250 kW (340 pk), waarbij de brandstof voor een nog efficiëntere verbranding met tot 350 bar in de cilinders wordt gespoten. Een druk die de BMW X5 meesterlijk in topprestaties omzet.

Read more

SUPERIORITEIT IS ELEKTRISEREND.

De BMW X5 xDrive45e Plug-in Hybride.

Wie op een duurzame en verantwoorde manier het voortouw wil nemen, moet toekomstgerichte technologieën op de weg brengen. De BMW X5 xDrive45e Plug-in Hybride rijdt met de BMW EfficientDynamics technologie eDrive resoluut voorop. Het resultaat: meer vermogen, betere acceleraties, een groter rijbereik, een aanzienlijk lager brandstofverbruik en een nog verder verlaagde emissie. De emoties onderweg in de BMW X5 Plug-in Hybride kennen echter geen grenzen.

Read more

Leidinggevende krachten.

Het innovatieve aandrijfconcept van de BMW X5 xDrive45e Plug-in Hybride bestaat uit die nieuwe, nog krachtigere BMW TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor en de uiterst efficiënte eDrive elektromotor. Het systeemvermogen bedraagt 290 kW (394 pk) met 600 Nm koppel bij een gecombineerd brandstofverbruik van 2,1 l/100 km. De BMW X5 Plug-in Hybride accelereert in 5,6 seconden van 0 tot 100 km/u. Een indrukwekkende prestatie, die dankzij BMW EfficientDynamics technologieën pure rijdynamiek belooft en tegelijkertijd nog minder verbruikt. Ook de CO2-emissiewaarde kon aanzienlijk worden teruggebracht tot 49 g/km.

Read more

Intelligent efficiënter.

Met een puur elektrisch rijbereik van nu 80 km breekt de BMW X5 Plug-in Hybride uit naar nieuwe horizonten. Dit is mogelijk dankzij het BMW Plug-in Hybride-concept, waarin intelligent energiebeheer een centrale rol speelt. Het coördineert de interactie tussen alle aandrijfcomponenten en optimaliseert de efficiëntie van de hybride aandrijving met een toekomstgerichte werkstrategie. Daarvoor worden bijvoorbeeld aan de hand van navigatiegegevens trajecten berekend die het best geschikt zijn voor gebruik van de elektromotor of voor het opladen van de hoogspanningsaccu. De BMW X5 xDrive45e Plug-in Hybride beschikt bovendien als plug-in-hybride over verschillende aandrijfmodi, waarmee een grote invloed op het reële verbruik kan worden uitgeoefend. De hoogspanningsaccu kan eenvoudig worden opgeladen via een gewoon stopcontact, met de BMW i Wallbox of onderweg aan openbare laadpalen.

Read more

Innovatief verder.

Om altijd op de hoogte te zijn van het huidige brandstofverbruik en de efficiëntie van uw BMW X5 xDrive45e Plug-in Hybride kunt u met de BMW Connected App via uw smartphone (iOS of Android) specifieke hybride functies oproepen, zoals de laadstatus van de accu, het resterende rijbereik en de plaats van het dichtstbijzijnde laadstation. Met de Remote-functies kan het laden worden geregeld en de efficiëntie van elke rit worden gemeten en geoptimaliseerd met nuttige tips voor een groter rijbereik. Voor een perfect klimaat onderweg kan de temperatuur in de wagen eenvoudig vooraf worden ingesteld met de iDrive Controller of de BMW Connected App.

Read more

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 2007/715 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting en kunnen tijdens de configuratie veranderen.

  De waarden voor de van een (3) voorziene modellen zijn reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. [Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.]

  De CO2-efficiëntiewaarden beantwoorden aan de richtlijn 1999/94/EG en de Pkw-EnVKV in de huidige versie en voldoen aan de verbruiks- en CO2-waarden van de NEDC.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

  * Volgens planning beschikbaar vanaf Q4/2018.