KLAAR VOOR ELKE UITDAGING.

De nieuwe BMW X4.

KLAAR VOOR ELKE UITDAGING.

De nieuwe BMW X4.

KLAAR VOOR ELKE UITDAGING.De nieuwe BMW X4.

Wat voor uitdagingen er ook op uw weg liggen, de nieuwe BMW X4 kijkt ernaar uit om ze aan te nemen. Zijn vooruitstrevende design en coupéachtige lijnen maken al op het eerste gezicht zijn dadendrang duidelijk. En dankzij de eersteklas rijdynamiek, de innovatieve lichtgewicht constructie met een lager zwaartepunt en nog betere prestaties beleeft u op weg naar uw bestemmingen echt rijplezier.


BMW X4 M40i(3):
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 9,1–9,0
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 206–205

Read more

5 TOP-HIGHLIGHTS

 • 01 Atletisch exterieur met opvallende coupévorm
 • 02 Uitzonderlijke prestaties dankzij 360 pk en 500 Nm
 • 03 Sportief en elegant interieur met Sensatec-dashboard
 • 04 Heeft met het Driving Assistant Pack Plus een van de meest intelligente rijhulpsystemen
 • 05 Altijd precies en optimaal verbonden dankzij innovatieve digitale diensten
De nieuwe BMW X4 combineert de robuustheid van een X-model met de gespierde kracht van een sportwagen.
Adrian van Hooydonk, directeur BMW Group Design
Het exterieurdesign zet het opvallende karakter van de eerste generatie verder in een heldere, moderne vormgeving van de oppervlakken.
Marc Michael Markefka, Hoofd Design middenklasse BMW wagens

PRESTEERT OOK ONLINE.

De digitale services en rijhulpsystemen in de BMW X4.

De topprestaties van de BMW X4 worden consequent van de weg naar het World Wide Web doorgetrokken. Geavanceerde hulpsystemen zorgen voor maximale veiligheid en comfort, terwijl het innovatieve infotainmentsysteem tegelijkertijd voor entertainment en informatie zorgt. En met de slimme digitale services van BMW ConnectedDrive blijft u onderweg altijd optimaal verbonden – voor een eenvoudige en ontspannen dagelijkse mobiliteit.

Read more

Teamspeler en allrounder.

Het Driving Assistant Pack Plus biedt meer comfort en veiligheid in monotone en onoverzichtelijke rijsituaties zoals file, vastlopend verkeer of lange ritten in de stad, op het platteland of op autosnelwegen en op kruispunten of bij veranderingen van rijstrook.
Read more

Maakt van de cockpit een commandopost.

De bediening van het infotainmentsysteem is nu nog eenvoudiger, overzichtelijker en informatiever. Geheel naar wens kan de bestuurder hiervoor gebruikmaken van het aanraakscherm, de iDrive Controller, Voice Control of Gesture Control. In plaats van als een statisch menuvenster zijn de rubrieken van het hoofdmenu nu live rubrieken.
Read more

Meer overzicht, minder afleiding.

Het Head-Up Display in kleur projecteert alle gegevens die relevant zijn voor de rit in het gezichtsveld van de bestuurder en verhoogt op die manier de concentratie op het verkeersgebeuren. Onder andere de actuele snelheid, navigatieaanwijzingen, Speed Limit Info incl. No Passing Info en telefoon- en entertainmentlijsten worden weergegeven.
Read more

Multifunctioneel met 12,3".

Het multifunctionele instrumentendisplay in Black Panel-technologie en met 12,3"-beeldschermdiagonaal maakt de rijbeleving op een indrukwekkende manier zichtbaar. Drie verschillende standen en hun specifieke weergaven, telkens met aangepaste grafieken en kleuren, kunnen op de instrumentencombinatie getoond worden: ECO PRO, COMFORT en SPORT.
Read more

Recht naar uw bestemming.

Stipt en ontspannen aankomen. Navigate Door to Door leidt u de eerste en laatste meters van de wagen naar uw bestemming en weer terug. Krijg snelle toegang tot de voetgangersnavigatie van uw smartphone, met behulp van informatie van uw Connected Onboard Screen en push-berichten van de BMW Connected App.

Read more

Altijd perfect getimed.

Verschijn altijd stipt op uw volgende afspraak. De Time to Leave Notification van de BMW Connected App herinnert u er tijdig op uw smartphone of uw compatibele smartwatch aan wanneer u moet vertrekken. Aan de hand van realtime-verkeersinformatie wordt de optimale vertrektijd berekend om tijdig op uw bestemming aan te komen.

Read more

Gegevensversneller.

De uitrusting omvat een vast geïntegreerde WiFi-hotspot met LTE-standaard, waarmee een te betalen internetverbinding mogelijk is. De verbinding gebeurt via de in de wagen geïntegreerde simkaart en een bijhorend betalend abonnement van het telecombedrijf.
Read more

X MOGELIJKHEDEN OM UW DOEL TE BEREIKEN.

Originele BMW accessoires.

Waarom een mogelijkheid kiezen als u ze allemaal hebt? Met originele BMW accessoires hebt u alle middelen tot uw beschikking om niet alleen uw uitdagingen te overwinnen, maar er ook nog meer van te genieten.

Read more

Sportief statement.

Minutieus met de hand vervaardigd van carbon: de markante buitenspiegelbehuizing onderstreept het hightech-karakter van de wagen. Hun dynamisch design geeft een bijzonder hoogwaardige look en legt individuele sportieve accenten.
Read more

Voor alles goed. Voor niets te goed.

De fluwelen voetmatten voor de voetruimte van de voor- en achterpassagiers passen perfect en zijn vuil- en waterafstotend. Hun kleur is afgestemd op de tapijtkleur, ze ontzien het vloertapijt, vergemakkelijken het reinigen en stralen kwaliteit uit.
Read more

Houdt de ogen open.

De BMW Advanced Car Eye 2.0 bestaat uit een uiterst gevoelige full-HD-camera die ook ’s nachts de omgeving rond de wagen in het oog houdt. Bij schokken en abnormale bewegingen buiten de wagen slaat de camera automatisch de situatie op om mogelijke ongevallen of (pogingen tot) inbraak vast te leggen.
Read more

Dient als accessoire en als sleutel.

De innovatieve Activity Key “Sport” met dynamisch BMW logo verenigt de functies openen, sluiten en starten van de motor in een kleine waterdichte, toetsloze sleutelmodule. Dankzij zijn modulaire concept en de afzonderlijk verkrijgbare Accessory Box kan hij als clip, als sleutelhanger of als armband gedragen worden.
Read more

Gesmeed sportkarakter in Bicolor.

De hoogwaardige BMW M Performance lichtmetalen velgen, Y-spaak 701 M, 21", zijn gesmeed, in Bicolor Schwarz matt, glansgedraaid, met geoptimaliseerd gewicht en met BMW M logo uitgevoerd. Complete set zomerwielen met runflat banden en combinatie van verschillende bandentypes; vooraan 8,5 J x 21 met banden 245/40 R 21 100Y XL RSC en achteraan 9,5 J x 21 met banden 275/35 R 21 103Y XL RSC.
Read more

Matzwarte ode aan de sportiviteit.

De hoogwaardige BMW lichtmetalen velgen, Y-spaak 695, 20", zijn in Schwarz matt en met spaken op twee niveaus uitgevoerd. Complete set RDC-zomerwielen met runflat banden en combinatie van verschillende bandentypes; vooraan 8 J x 20 met banden 245/45 R 20 103W XL RSC en achteraan 9,5 J x 20 met banden 275/40 R 20 106W XL RSC.
Read more

Opvallend design, overtuigende functionaliteit.

De moderne dakbox in Schwarz met zijplaten van Titansilber heeft een inhoud van 420 liter en past op alle BMW dakdraagsystemen. Door het openingssysteem aan beide kanten met 3-voudige centrale vergrendeling aan beide kanten kan hij eenvoudig worden ingeladen en diefstalremmend worden afgesloten.
Read more

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 2007/715 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting en kunnen tijdens de configuratie veranderen.

  De waarden voor de van een (3) voorziene modellen zijn reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. [Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.]

  De CO2-efficiëntiewaarden beantwoorden aan de richtlijn 1999/94/EG en de Pkw-EnVKV in de huidige versie en voldoen aan de verbruiks- en CO2-waarden van de NEDC.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).