BRING IT ON.

De nieuwe BMW X4.

BRING IT ON.

De nieuwe BMW X4.

BRING IT ON.De nieuwe BMW X4.

Wat voor uitdagingen er ook op uw weg liggen, de nieuwe BMW X4 kijkt ernaar uit om ze aan te nemen. Zijn vooruitstrevende design en coupéachtige lijnen maken al op het eerste gezicht zijn dadendrang duidelijk. En dankzij de eersteklas rijdynamiek, de innovatieve lichtgewicht constructie met een lager zwaartepunt en nog betere prestaties beleeft u op weg naar uw bestemmingen echt rijplezier.
 

BMW X4 M40i(2)(3):
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 9,2–9,0
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 213–209

MACHTSDEMONSTRATIE.

Het exterieur beklemtoont de dadendrang van de BMW X4 over de hele lijn. Centraal aan de voorkant stralen de dubbele nieren door hun grootte en driedimensionale vormgeving kracht en vastberadenheid uit. Ze komen in de rijrichting goed zichtbaar uit de motorkap naar voren en versterken zo nog het dynamische karakter. De buitenste luchtinlaten verlenen de voorkant een nog sportievere uitstraling. De krachtige brede wielkasten werken de vorige vierkante vorm verder uit en benadrukken de offroad-uitstraling van de BMW X4. Andere blikvangers zijn de Air Breathers achter de voorste wielkasten en de BMW M lichtmetalen velgen, dubbelspaak 718 M, 21", Bicolor Ceriumgrau matt glansgedraaid.

De expressieve achterkant maakt het dynamische totaalbeeld van de BMW X4 compleet. De slanke achterruit en de ver naar onderen doorlopende dakspoiler onderstrepen het sportieve karakter van de wagen. De daklijn loopt af tot aan de achterklep, waarvan de spoilerrand het bijzonder dynamische sluitstuk vormt.

UITGEDAAGD TOT TOPPRESTATIES.

Het interieur van de BMW X4 biedt maximaal comfort en functionaliteit in een uiterst sportieve omgeving. De individueel aanpasbare sportzetels voor bestuurder en voorpassagier onderscheiden zich door talrijke manuele instelmogelijkheden. Dankzij de hogere zijkussens van het zitkussen en de leuning en uitgesproken zijsteunen bieden ze een uitstekende ergonomie en veel zijdelingse steun. Het instrumentenbord met Sensatec-bekleding geeft het interieur van de wagen een luxueuze look. In hun vormgeving combineren de deuren robuuste elementen die typisch zijn voor X, zoals de prominente deurhandgreep, met fijn afgewerkte vlakken en details.
 

De middenconsole volgt het ergonomische concept en is optimaal op de bestuurder gericht. De ingeperste gegalvaniseerde M badge getuigt van opperste kwaliteit en precisie – en van de voor M typische sportiviteit. De bediening van het infotainmentsysteem is nu nog eenvoudiger, overzichtelijker en informatiever. Geheel naar wens kan de bestuurder hiervoor gebruikmaken van het aanraakscherm, de iDrive Controller, Gesture Control of Voice Control. Het panoramisch doorschijnend schuifdak zorgt geopend voor de aanvoer van veel frisse lucht en creëert ook gesloten een prettige sfeer met veel licht in het interieur.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 2007/715 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting en kunnen tijdens de configuratie veranderen.

  (1) De waarden gelden tot 15/04/2018. Raadpleeg uw BMW Partner voor precieze informatie over de beschikbaarheid.

  De gegevens voor de wagens aangeduid met (2) zijn voorlopig.

  De waarden voor de van een (3) voorziene modellen zijn reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. [Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.]

  De CO2-efficiëntiewaarden beantwoorden aan de richtlijn 1999/94/EG en de Pkw-EnVKV in de huidige versie en voldoen aan de verbruiks- en CO2-waarden van de NEDC.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).