ONBEGRENSD – TOT AAN DE BESTEMMING.

Rijdynamiek en efficiëntie van de BMW X3.

ONBEGRENSD – TOT AAN DE BESTEMMING.

Rijdynamiek en efficiëntie van de BMW X3.

ONBEGRENSD – TOT AAN DE BESTEMMING.Rijdynamiek en efficiëntie van de BMW X3.

De BMW X3 heeft een duidelijke missie: dynamiek en veiligheid onvoorwaardelijk met elkaar verenigen. Daarom biedt hij in elke situatie, ook in barre weersomstandigheden of op een gladde ondergrond, maximaal rijcomfort en duidelijk meer veiligheid. Andere kenmerken van de overweldigende rijervaring zijn een hoog koppel en een indrukwekkende aandrijfkracht en soepelheid. Met andere woorden: in de BMW X3 eindigt de weg pas waar u dat wilt.


BMW X3 M40i:
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 8,4–8,2
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 193–188

Read more

IMPOSANTE KRACHT.

De BMW TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn dieselmotor van de nieuwste generatie levert dankzij de meest geavanceerde technologieën zoals een turbocompressor met variabele turbinegeometrie en Common Rail directe injectie een hoog vermogen met voorbeeldige verbruikscijfers. Hij levert 190 kW (258 pk) en een indrukwekkend maximumkoppel van 560 Nm.

Read more

BIEDT WEINIG WEERSTAND. OM SNELLER VOORUIT TE KOMEN.

BIEDT WEINIG WEERSTAND. OM SNELLER VOORUIT TE KOMEN.

De BMW X3 heeft door zijn intelligente lichtgewicht constructie duidelijk aan gewicht verloren en haalt dankzij exact op elkaar afgestemde aerodynamische ingrepen ook een geoptimaliseerde luchtweerstandscoëfficiënt. Beide hebben een gunstige invloed op de uiterst wendbare dynamiek, de efficiëntie en het verbruik. Bijzonder vermeldenswaard: de vormgeving van de achterkant met doordachte spoilerranden, de aerodynamisch geoptimaliseerde buitenspiegels en het Air Curtain in de voorschort. Uniek is de Air Vent Control van de Active Air Stream nieren – als er weinig lucht voor koeling nodig is, blijft automatisch een luchtklep gesloten, wat nogmaals de aerodynamica verbetert.

Read more

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Met BMW EfficientDynamics meer uit elke liter brandstof halen: meer vermogen, meer efficiëntie en meer rijplezier. Pure dynamiek dankzij de innovatieve, technische maatregelen die het verbruik terugdringen en tegelijk het rijplezier verhogen – in elke BMW.

Read more

CONNECTIVITY & RIJHULPSYSTEMEN.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

  • De hier vermelde waarden voor verbruik en CO2-emissie werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 2007/715 in de versie die geldt voor de goedkeuring van de wagen. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat.

    De CO2-efficiëntiewaarden beantwoorden aan de richtlijn 1999/94/EG en de Pkw-EnVKV en voldoen aan de verbruiks- en CO2-waarden van de NEDC.

    Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).