ULTIEME VRIJHEID.

De BMW X3 M40i.

BMW MPerformance

ULTIEME VRIJHEID.

De BMW X3 M40i.

ULTIEME VRIJHEID.De BMW X3 M40i.

Brengt uw hartslag op volle toeren: aangedreven door een indrukwekkend vermogen van 360 pk en voorzien van het onmiskenbare DNA van de M Performance familie zoekt de BMW X3 M40i de limieten op. Zijn adembenemende wendbaarheid, hoge precisie in wegligging en extreem hoge stabiliteit op elke ondergrond maken van hem de onbetwiste voortrekker in zijn klasse.


BMW X3 M40i:
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 8,4–8,2
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 193–188

Read more

VEROORZAAKT DUIDELIJK HOGERE ADRENALINEWAARDEN.

VEROORZAAKT DUIDELIJK HOGERE ADRENALINEWAARDEN.

Compromisloze kracht en pure acceleratie: de M Performance TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor van de BMW X3 M40i katapulteert de wagen in een indrukwekkende 4,84,9 seconden van nul tot honderd. Een maximumkoppel van 500 Nm en de directe respons van de motor zorgen voor een volledig nieuwe rijervaring. Adrenalinekick inbegrepen.

Read more

TEGEN ELKE BEPROEVING OPGEWASSEN.

TEGEN ELKE BEPROEVING OPGEWASSEN.

Krachtig, dynamisch en adembenemend wendbaar. De rijervaring in de BMW X3 M40i is een combinatie van pure prestaties met intens rijplezier. Geoptimaliseerd om elke beproeving aan te kunnen. Alle componenten van deze wagen zijn consequent op sterke prestaties gericht. Uitstekende stuureigenschappen, de sportief afgestelde M sportophanging en de extreem dynamische vierwielaandrijving brengen het imposante vermogen van de motor steeds feilloos op de weg over. De M sportremmen brengen indien nodig de gebalde kracht bliksemsnel tot staan. Beleef de uiterst precieze wegligging en maximale tractie.

Read more

AANGRIJPENDE AANBLIK.

De BMW X3 M40i fascineert al meteen met de signatuurkleur Cerium Grey, die exclusief voor de M Performance wagens is voorbehouden. Zo maken de voorkant met opvallende dubbele nieren in Cerium Grey en de grotere luchtinlaten een diepe indruk. De achterkant inspireert met krachtige dubbele uitlaatpijpen in zwart chroom aan beide zijden. De pakkende totaalindruk wordt vervolledigd door de in kleur geaccentueerde spiegelbehuizingen en de exclusieve BMW M lichtmetalen velgen, dubbelspaak 718 M, 21".

HET EXCLUSIEVE INTERIEURDESIGN VAN DE BMW X3 M40i.

Het interieur van de BMW X3 M40i geeft uiting aan zijn compromisloze prestatiedrang. Al voordat u gaat zitten wordt u door de exclusieve deurdrempels met M Performance modelbenaming gewezen op het sportieve DNA van de wagen. De op de bestuurder gerichte cockpit verrast aangenaam met korte afstanden tussen het stuur en alle belangrijke functies. Waarbij de voor het rijden relevante informatie op het ultramoderne instrumentenbord met digitale modelbenaming wordt weergegeven. En de sportzetels in hoogwaardig leder blijven verwennen met een perfecte ergonomie en een sportief-elegante look.

RIJPLEZIER INTENSER GEMAAKT.

BMW MPerformance

RIJPLEZIER INTENSER GEMAAKT.

M Performance wagens geven met hun scherpe design en uitstekende sportieve eigenschappen blijk van een opmerkelijke stijl en imponeren met hun potente aandrijving, die tot de krachtigste in elke modellenreeks behoort. En leveren fascinerende rijdynamiek zonder daarbij aan comfort in te boeten. BMW M Performance modellen. Of kort gezegd: rijplezier intenser gemaakt.

Read more

FOTO’S & VIDEO’S.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

  • De hier vermelde waarden voor verbruik en CO2-emissie werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 2007/715 in de versie die geldt voor de goedkeuring van de wagen. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat.

    De CO2-efficiëntiewaarden beantwoorden aan de richtlijn 1999/94/EG en de Pkw-EnVKV en voldoen aan de verbruiks- en CO2-waarden van de NEDC.

    Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).