REISGEZEL OP ELKE MISSIE: KRACHTIGE ESTHETIEK.

Het design van de BMW X3.

REISGEZEL OP ELKE MISSIE: KRACHTIGE ESTHETIEK.

Het design van de BMW X3.

REISGEZEL OP ELKE MISSIE: KRACHTIGE ESTHETIEK.Het design van de BMW X3.

Een aanblik die de drang naar uitdagingen aanwakkert. De markante designtaal van de BMW X3 brengt een nieuwe interpretatie van superioriteit en onafhankelijkheid. Harmonieuze verhoudingen, krachtige contouren en een doorgedreven klemtoon op de breedte in voor- en achteraanzicht vormen samen een presente verschijning – die ook in het nieuw vormgegeven, exclusieve interieur op indrukwekkende wijze wordt voortgezet. Kortom: met zijn veelzijdige uitrustingslijnen biedt de BMW X3 voor ieders smaak de passende uitvoering.


BMW X3 M40i:
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 8,4–8,2
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 193–188

Read more

PERFECT ZICHT OP ALLE WEGEN. ZELFS WAAR ER GEEN ZIJN.

De Adaptive LED Headlights hebben een dim- en grootlichtfunctie en richtingaanwijzers in integrale LED-technologie. Bovendien omvat de uitrusting BMW Selective Beam, hoekverlichting, dagrijlichten en Adaptive Headlights met variabele lichtverdeling en zorgt ze voor een optimale verlichting van de rijweg en een beter zicht in het donker. Achteraan bevinden zich sculpturaal gevormde, driedimensionale en volledig met LED’s uitgeruste achterlichten in de voor BMW typische opvallende L-vorm, die de wagen nog dynamischer laten lijken. Voor een prominente verschijning overdag en ’s nachts.

BEWAART DE RUST. OOK IN DE STORM.

Modern akoestiekdesign.

BEWAART DE RUST. OOK IN DE STORM.

Modern akoestiekdesign.

Ontspannen sfeer van topniveau: het duidelijk verbeterde geluidscomfort maakt van het interieur van de BMW X3 een exclusieve rustruimte, zelfs bij hoge snelheid. Het hoogwaardige akoestisch glas vermindert windgeluiden en andere externe geluiden merkbaar.

Read more

“De perfect door sierlijke oppervlakken omgeven doordachte detailoplossingen creëren veel ruimte voor een actieve levensstijl.”
OLIVER HEILMER, HEAD OF INTERIOR DESIGN BMW WAGENS

KLAAR VOOR NIEUWE AVONTUREN. DE SPECIALIZED FOR BMW E-BIKE.

Op zoek naar uitdagingen heeft de BMW X3 nu een geestverwant gevonden: de SPECIALIZED for BMW e-bike. Een sportieve e-mountainbike van topklasse, waarvan de motor en de accu volledig in het frame geïntegreerd zijn. Uitgerust met drie verschillende rijmodi, waarmee u zelfs extreme uphill- en downhill-uitdagingen aan kunt en nog meer hoogtemeters kunt overwinnen. En met de zelfontwikkelde SPECIALIZED Mission Control App kunt u uw trajecten altijd zo plannen dat de accu voor de hele rit volstaat. Deze accu laadt u overigens met de speciaal ontwikkelde laadkabel gemakkelijk op in de BMW X3. Voor rijplezier van topniveau – op elk terrein.


Verkrijgbaar bij uw BMW en SPECIALIZED concessiehouder

DE ACCESSOIRES VOOR ELKE MISSIE.

Zijn fascinerende veelzijdigheid komt bij de BMW X3 ook tot uiting in de accessoires. Of u nu zijn sportieve karakter wilt benadrukken, meer opbergruimte wenst of van nog meer praktische functies wilt genieten. Met de originele BMW accessoires past hij zich perfect aan uw levensstijl aan. Het hoogwaardige assortiment gaat van de ruime dakbox over expressieve velgen en voetmatten tot de moderne fietsbagagedrager.

RIJDYNAMIEK & EFFICIËNTIE.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • BMW X3 xDrive20d:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 5,4–5,0
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 142–132

  BMW X3 xDrive30d:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 6,0–5,7
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 158–149

  BMW X3 M40i:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 8,4–8,2
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 193–188

  De hier vermelde waarden voor verbruik en CO2-emissie werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 2007/715 in de versie die geldt voor de goedkeuring van de wagen. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat.

  De CO2-efficiëntiewaarden beantwoorden aan de richtlijn 1999/94/EG en de Pkw-EnVKV en voldoen aan de verbruiks- en CO2-waarden van de NEDC.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).