NAADLOOS VERBONDEN.

Digital Services en rijhulpsystemen in de BMW X3.

NAADLOOS VERBONDEN.

Digital Services en rijhulpsystemen in de BMW X3.

NAADLOOS VERBONDEN.Digital Services en rijhulpsystemen in de BMW X3.

Onderweg met vrienden en de wereld verbonden zijn, exclusieve diensten en slimme apps gebruiken, e-mails ontvangen en verzenden of via WiFi op het net surfen – de BMW X3 creëert in connectiviteit en comfort zijn eigen klasse. Het innovatieve bedieningsconcept maakt van bestuurder en wagen op ieder moment een perfecte eenheid. Het resultaat is een rijervaring die grenzen verlegt – maximaal gericht op uw behoeften en op weg naar autonoom rijden. Daarbij zorgen ultramoderne rijhulpsystemen voor een nieuw maximum van veiligheid en verlichting van de bestuurder. Zodat u zich op de essentie kunt concentreren: uw plezier aan het stuur.


BMW X3 M40i (3):
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 9,1
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 207–206

Read more

HET ESSENTIËLE IN HET OOG.

Toonaangevend bedieningsconcept.

Het nieuwe bedieningsconcept van de BMW X3 bekoort met een bijzonder intuïtieve begeleiding van de gebruiker. Overzichtelijk geplaatste bedieningselementen en de uiterst korte afstand tot het stuur tillen de rijervaring tot op een hoger niveau. Specifieke functies kunnen via de intelligente BMW Voice Control of BMW Gesture en Touch Control worden bediend. Bewegingen zoals “vegen” of “aanwijzen” binnen de detectiezone boven de voorste middenconsole volstaan om bijvoorbeeld telefoonoproepen aan te nemen of het navigatiesysteem te bedienen.
Read more

Head-Up Display.

Het Head-Up Display in kleur projecteert alle gegevens die relevant zijn voor de rit in het gezichtsveld van de bestuurder en verhoogt op die manier de concentratie op het rijgebeuren. Onder andere de actuele snelheid, navigatieaanwijzingen, Speed Limit Info incl. No Passing Info en telefoon- en entertainmentlijsten worden weergegeven.
Read more

12"-combidisplay.

Het multifunctionele instrumentendisplay in Black-Panel-technologie en met 12"-beeldschermdiagonaal maakt de rijbeleving op een indrukwekkende manier zichtbaar. Drie verschillende standen en hun specifieke weergaven, telkens met aangepaste grafieken en kleuren, kunnen op de instrumentencombinatie getoond worden: ECO PRO, COMFORT en SPORT.
Read more

VERBINDT U MET UW LEVEN.

BMW Connected.

BMW Connected is een persoonlijk mobiliteitssysteem, dat u altijd stipt en ontspannen op uw bestemming laat aankomen en u naadlozer dan ooit met uw BMW verbindt – waar u zich ook bevindt. Met Remote 3D View kunt u de omgeving van uw BMW X3 op uw smartphone in 3D-aanzicht bekijken. En Hazard Preview waarschuwt u in real time voor mogelijke gevaren en brengt u veilig naar uw bestemming.
Read more

BMW WiFi-hotspot.

De uitrusting omvat een vast geïntegreerde WiFi-hotspot met LTE-standaard, waarmee een te betalen internetverbinding mogelijk is. De verbinding gebeurt via de in de wagen geïntegreerde simkaart en een bijhorend betalend abonnement van het telecombedrijf.
Read more

BMW CONNECTED +.

Met BMW Connected + geniet u van uw onafhankelijkheid op een nieuw niveau – om het even waar u onderweg bent en welke uitdagingen u in het dagelijkse leven te wachten staan. Via uw persoonlijk Command Center in de wagen ontvangt u gepersonaliseerde informatie op het juiste ogenblik en gebundeld op één plaats. Ongeacht of u aankomsttijden in real time met vrienden en familie deelt, tankstops inplant of de in de agenda van uw smartphone opgeslagen plaatsen van uw afspraken in het navigatiesysteem wilt overzetten. De BMW X3 is zijn en uw tijd altijd een stuk vooruit. Zodat u ontspannen op uw bestemming aankomt.

Send to Car

Share live trip status

Navigate door to door

Send to Car

Share live trip status

Navigate door to door

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

  • Disclaimer reference invalid