Man leunt tegen de achterkant van de BMW X6 M50i.

THE X6

Man leunt tegen de achterkant van de BMW X6 M50i.

DETAILS, UITRUSTINGEN EN TECHNISCHE GEGEVENS VAN DE BMW X6 M50i

THE X6

DETAILS, UITRUSTINGEN EN TECHNISCHE GEGEVENS VAN DE BMW X6 M50i

THE X6DETAILS, UITRUSTINGEN EN TECHNISCHE GEGEVENS VAN DE BMW X6 M50i

De nieuwe BMW X6 M50i is gekomen om te imponeren. Uitgerust met de krachtige BMW TwinPower Turbo V8-benzinemotor en een adaptieve M ophanging biedt hij een unieke rijdynamiek met uitzonderlijke prestaties – en imponeert hij in een fractie van een seconde. Innovatieve technologieën zoals de BMW nieren Iconic Glow of het BMW Laserlight in een eigenzinnig X-design benadrukken zijn extravagantie en pioniersgeest. De nieuwste generatie BMW hulpsystemen zorgt voor maximale veiligheid. In het interieur wordt u verwelkomd door nog andere vooruitstrevende uitrustingsdetails, zoals de bekerhouders met temperatuurregeling en het bedieningsconcept BMW Operating System 7.0 met indrukwekkend aanraakscherm van 12,3".

Read more

BMW X6 M50i.

Rijdynamiek en M highlights.

Neem in een recordtijd afscheid van de middelmaat: de nieuwe BMW X6 M50i is uiterst wendbaar dankzij toekomstgerichte aandrijftechnologieën zoals de extreem krachtige BMW TwinPower Turbo V8-benzinemotor en zeer precieze rijdynamische componenten zoals de adaptieve M ophanging Professional en de vierwielaandrijving xDrive.
Man staat naast BMW X6 M50i in driekwart achteraanzicht.
 • M rijdynamiek
 • M highlights
BMW X6 M50i sportversnellingsbak Steptronic.

Sportversnellingsbak Steptronic.

De 8-traps sportversnellingsbak Steptronic met Launch Control maakt zeer sportief schakelen mogelijk, zowel automatisch als manueel met de keuzehendel of de schakelpaddles – voor comfortabel cruisen of een dynamische rijstijl. In de modus SPORT en met de schakelhendel in de linker schakelhendelstanden S/M worden de schakelbewegingen gekozen voor de best mogelijke prestaties.
BMW X6 M50i interieur met focus op cockpit.

Adaptieve M ophanging.

De adaptieve M ophanging kan steeds elektronisch gestuurd aan de wegomstandigheden en de rijsituatie worden aangepast. Bovendien kunt u de karakteristiek van de ophanging met de Driving Experience Control afstemmen op de rijstijl die u op dat moment verkiest – van comfortabel tot bijzonder sportief met uitgesproken wendbare rijeigenschappen.
BMW X6 M50i interieur met focus op versnellingspook met M badge.

Versnellingspook met M badge.

De middenconsole is in de zone voor de versnellingspook voorzien van een gekleurde M badge, wat de sportieve sfeer in het interieur onderstreept en de rijdynamische kwaliteiten van de wagen benadrukt.
BMW X6 M50i achterkant met focus op M sportuitlaat.

M sportuitlaat.

De M sportuitlaat produceert een kenmerkend geluid dat in de programma’s SPORT en SPORT+ via de rijdynamiektoets tot een nog intenser geluid ingesteld kan worden, terwijl in het comfortgerichte programma een discreet sportieve klank te horen is.
BMW X6 M50i met intelligente vierwielaandrijving xDrive.

xDrive.

De intelligente BMW vierwielaandrijving xDrive verdeelt de aandrijfkracht traploos en variabel over de voor- en achterwielen – om in alle verkeerssituaties meer tractie, rijdynamiek en veiligheid te bieden. Voor een nog betere wendbaarheid onderdrukt de elektronisch geregelde krachtverdeling ook onder- en overstuur in bochten.
BMW X6 M50i interieur met focus op Driving Experience Control.

Driving Experience Control.

De Driving Experience Control biedt de keuze uit de standaardmodus COMFORT, de op een maximale efficiëntie afgestemde ECO PRO-modus en de modus SPORT die een nog dynamischere rijstijl mogelijk maakt. De nieuwe interactieve functie Adaptive Mode past de adaptieve ophanging, de stuurinrichting en de versnellingsbak Steptronic voortdurend aan de huidige rijsituatie aan.
BMW X6 M50i met BMW TwinPower Turbo V8-benzinemotor.

BMW TwinPower Turbo V8-benzinemotor.

De BMW TwinPower Turbo V8-benzinemotor combineert twee turbocompressoren, de volledig variabele kleppensturing Valvetronic en de directe benzine-injectie High Precision Injection. Hij levert een top van 390 kW (530 pk) en heeft een maximumkoppel van 750 Nm. De beide turbocompressoren zijn compact tussen de cilinderbanken ondergebracht.
BMW X6 M50i exterieur met focus op lichtmetalen velg.

BMW M 22" lichtmetalen velgen, V-spaak 747 M Bicolor met combinatie van verschillende bandentypes.

BMW M 22" lichtmetalen velgen, V-spaak 747 M Ceriumgrau matt met combinatie van verschillende bandentypes, glansgedraaid, vooraan 9,5 J x 22, banden 275/35 R 22, achteraan 10,5 J x 22, banden 315/30 R 22.
Close-up van de achterspoiler van de BMW X6 M50i.

M Carbon achterspoiler.

De M Carbon achterspoiler benadrukt het krachtige en sportieve design van de wagen en vermindert de ongewenste liftkracht op de achteras voelbaar.
Close-up van het BMW X6 M50i interieur met zicht op de lederen M stuur.

Lederen M stuur.

Het multifunctionele lederen M stuur met M logo en een geïntegreerde bestuurdersairbag is in 3-spakig design uitgevoerd. Met een lederen stuurwielkrans in leder Walknappa Schwarz met zwarte naad en gevormde duimuitsparingen geeft het een sportief direct stuurgevoel.
BMW X6 M50i met close-up van de M Carbon spiegelbehuizingen.

M Carbon spiegelbehuizingen.

De M Carbon spiegelbehuizingen benadrukken het krachtige, sportieve design van de wagen.

BMW X6 M50i TECHNICAL DATA

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • BMW X6 M50i:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,7–10,4
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 243–237

  BMW X6 M50d:
  Kraftstoffverbrauch in l/100 km (kombiniert): 7,2–6,9
  CO2-Emissionen in g/km (kombiniert): 190–181

  De gegevens voor de wagens aangeduid met (2) zijn voorlopig.

  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

  De waarden zijn reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.