BMW M4 Competition Coupé G82 2020 Sao Paulo Gelb zijaanzicht stilstaand

THE M4

BMW M

BMW M4 COUPÉ : MOTOREN & TECHNISCHE GEGEVENS

THE M4BMW M4 COUPÉ : MOTOREN & TECHNISCHE GEGEVENS

BMW M4 Competition Coupé, BMW M4 Coupé en BMW M440i xDrive Coupé – motoren, feiten en afmetingen.

Een overzicht van de belangrijkste cijfers en feiten van de BMW M4 Competition Coupé, BMW M4 Coupé en BMW M440i xDrive Coupé: ontdek hier de motoren, het verbruik, de CO2-uitstoot en de afmetingen van de verschillende BMW M4 Coupé modellen. Vergelijk indrukwekkende prestatiecijfers zoals cilinderinhoud, pk, Nm en acceleratie – en ontdek welke van deze drie buitengewone sportcoupés het best bij u past.

Meer info

MOTOREN EN TECHNISCHE GEGEVENS VAN DE BMW M4 COUPÉ MODELLEN.

No technical data available.

MOTOREN EN TECHNISCHE GEGEVENS VAN DE BMW M4 COUPÉ MODELLEN.

 • BMW M4 Competition Coupé:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,2
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 234

  BMW M4 Coupé:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 10,8
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 248

  BMW M440i xDrive Coupé:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,1–6,8
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 163–155

  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

  De waarden werden reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.