ADRENALINE+

BMW M

De BMW M4 Coupé. Radicaal meer.

ADRENALINE+

De BMW M4 Coupé. Radicaal meer.

ADRENALINE+De BMW M4 Coupé. Radicaal meer.
BMW M

Een high-performance-sporter voor de weg en voor de racepiste, voor perfecte drifts, razendsnelle bochten en de lange rechte stukken daartussen. Voor rijervaringen vol adrenaline, wanneer de handen het stuur met goede grip omvatten en de vingers de snel reagerende schakelpaddles aantikken. De bestuurder in de M sportzetels wordt één met de wagen. Een sportwagen als hartslagversneller – de BMW M4 Coupé.

FASCINERENDE VORMTAAL.

Opwindend design.

Onvoorwaardelijk sportief, met de dynamische lijnvoering en een voelbare intensiteit, die op het asfalt ongeëvenaard is. De indrukwekkende voorkant met de grote luchtinlaten verraadt net als de expressieve lichtmetalen velgen en de gespierde achterkant het volledige krachtpotentieel van de BMW M4 Coupé.
Read more

Atletische coupélijn.

De glooiende lijnen met voor een coupé typische, vlak aflopende daklijn getuigt in combinatie met de exclusieve lichtmetalen velgen en de aerodynamisch geperfectioneerde M buitenspiegels van pure sportiviteit. Het langgerekte silhouet loopt uit op een expressieve achterkant en straalt gebalde kracht uit.
Read more

Krachtige voorkant.

De voorzijde van de wagen die vooruit wil, met nieren met zwartgelakte, hoogglanzende dubbele spijlen en grote luchtinlaten wordt door full-LED-koplampen met een precieze grafische vormgeving geaccentueerd. Met hun ragfijn design en indrukwekkende lichtintensiteit maken ze overdag een zelfverzekerde indruk en zorgen ze ’s nachts voor een perfect verlicht asfalt.
Read more

Opvallende achterkant.

De verbrede wielkasten verraden de volle kracht van de nieuwe BMW M4 Coupé. De met koolstofvezel versterkte achterklep met geïntegreerde achterspoiler combineert functie met design. Nieuw vormgegeven LED-achterlichten accentueren zowel overdag als ’s nachts de stoere stand van de sportcoupé. De M diffusor en de schuin afgevlakte M dubbele uitlaatpijpen passen perfect in de achterschort met kenmerkende luchtuitlaten.
Read more

Aerodynamische elementen.

De beide verticale inlaten van het Air Curtain en de M kieuwen aan de zijkanten met geïntegreerd sierelement Air Breather verminderen de luchtweerstand aan de wielkasten. Voor optimale aerodynamische waarden en geheel terloops voor een snellere de hartslag.
Read more

Exclusief carbondak.

Als onderdeel van de intelligente BMW lichtgewicht constructie helpt het carbondak, dat uit met koolstofvezels versterkte kunststof (CFK) vervaardigd is, om het wagengewicht te verminderen en om de wagen een lager zwaartepunt te bezorgen. Dat leidt tot een grotere wendbaarheid en dynamiek in bochten en bij het accelereren en remmen.
Read more

Volledig uit LED’s bestaande lichten.

Ook bij de achterlichten worden de lichtfuncties volledig door lichtdioden uitgevoerd. Hun langgerekte L-vorm met doorlopend lichtdesign loopt naadloos in de achterklep over en beklemtoont zo de opvallende lijnvoering van de achterkant.
Read more

M COMPETITION PACK.

Puur racegevoel: met het M Competition Pack brengt de BMW M4 Coupé dankzij het grotere motorvermogen, een speciaal afgestelde adaptieve M ophanging, een nieuwe afstelling van Dynamic Stability Control (DSC), het actieve M differentieel en de BMW M lichtmetalen velgen van 20" met combinatie van verschillende bandentypes nog meer performance op de weg over.
 

Het vermogen van de M TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor is tot 331 kW (450 pk) opgevoerd. De M sportuitlaat produceert een bijzonder krachtige, karaktervolle motorsound die u gegarandeerd kippenvel bezorgt. De in de breedte verstelbare rugleuningen van de lichte M sportzetels zijn van verticale openingen voorzien. De M veiligheidsgordels zijn met fijne M strepen versierd. De speciaal afgestelde adaptieve M ophanging zorgt voor een optimaal contact met de weg, een betere tractie en een soepeler rijgedrag. Aan de buitenkant imponeert het M Competition Pack met de exclusieve gesmede en glansgedraaide BMW M lichtmetalen velgen, sterspaak 666 M, 20" met combinatie van verschillende bandentypes. Het sportieve karakter wordt nog versterkt door de Shadow Line hochglänzend met uitgebreide uitrusting, die van de sierroosters vooraan over de kieuwen tot het modelopschrift in Schwarz hochglänzend doorloopt en in de zwart verchroomde uitlaatpijpen tot een krachtig slot komt.

OP DE IDEALE LIJN.

BMW M

OP DE IDEALE LIJN.

De BMW M4 Coupé heeft honderden tests op de racepiste afgewerkt om talrijke van de autosport afgeleide innovaties rijp te maken voor serieproductie. Het resultaat mag gezien worden: gebalde kracht met een adembenemend acceleratievermogen wordt gecombineerd met uiterst soepele en precieze rijeigenschappen. In elke rijsituatie. Op elk wegdek. Inclusief gegarandeerde adrenalinestoot – en een beterwetend glimlachje.

Read more

M TWIN POWER TURBO 6-CILINDER-IN-LIJN BENZINEMOTOR.

De M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor van 3,0 liter verenigt het beste uit twee werelden: de eigenschappen van een hoogtoerentalmotor – tot 7.600 t/min – en een superieur maximumkoppel van 550 Nm. De directe biturbo-injectie en de voor M kenmerkende en precieze afstemming zorgen ervoor dat de motor meteen reageert, zelfs op de kleinste beweging van het gaspedaal, en een ongebreidelde en superieure trekkracht vrijgeeft. Talrijke innovaties, zoals een voeringloze constructie of een lichtere, gesmede krukas, zetten de intelligente lichtgewicht constructie voort, verbeteren de dynamiek en het acceleratievermogen, verminderen het verbruik en maken een optimale gewichtsverdeling van haast 50:50 over de assen mogelijk. De beloning: een ongeëvenaard soepel rijgedrag dat door de onverwisselbare sound van de M motor indrukwekkend onderstreept wordt.

BMW INDIVIDUAL.

Dankzij BMW Individual geniet u van bijkomende mogelijkheden om de BMW van uw dromen hoogwaardig uit te rusten en vooral een persoonlijke toets te geven. Ontdek de verschillende opties dankzij de BMW Individual Visualizer.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

  • De gegevens tussen haakjes hebben betrekking op de wagen met 7-traps M versnellingsbak met dubbele koppeling en Drivelogic.

    De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 2007/715 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting en kunnen tijdens de configuratie veranderen.

    De waarden voor de van een (3) voorziene modellen zijn reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. [Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.]

    De CO2-efficiëntiewaarden beantwoorden aan de richtlijn 1999/94/EG en de Pkw-EnVKV in de huidige versie en voldoen aan de verbruiks- en CO2-waarden van de NEDC.

    Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).