ATLEET+

BMW M

Het design van de BMW M4 Coupé.

ATLEET+

Het design van de BMW M4 Coupé.

ATLEET+Het design van de BMW M4 Coupé.

De BMW M4 Coupé houdt de toeschouwer meteen in de ban. Standaard LED-koplampen en -achterlichten beklemtonen het aerodynamische koetswerk. De grote luchtinlaten onderbouwen de sportieve ambities, net als de lichtmetalen velgen van 20" uit het als optie verkrijgbare M Competition Pack. Sportieve evenementen zoals de ronde wijzerplaten van de instrumenten leggen in de cockpit exclusieve accenten. Alles aan deze sportwagen wijst op kracht en dynamiek.
 

BMW M4 Coupé:
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 9,1 (8,3)
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 209 (194)
 

De gegevens tussen haakjes hebben betrekking op de wagen met 7-traps M versnellingsbak met dubbele koppeling en Drivelogic.
 

De verbruikscijfers werden op basis van de EU-testcyclus bepaald en zijn afhankelijk van de bandenmaat. Afbeeldingen tonen opties.

Read more
BMW M

FASCINERENDE VORMTAAL.

Opwindend design.

Onvoorwaardelijk sportief, met de dynamische lijnvoering en een voelbare intensiteit, die op het asfalt ongeëvenaard is. De indrukwekkende voorkant met de grote luchtinlaten verraadt net als de expressieve lichtmetalen velgen en de gespierde achterkant het volledige krachtpotentieel van de BMW M4 Coupé.
Read more

Atletische coupélijn.

De glooiende lijnen met voor een coupé typische, vlak aflopende daklijn getuigt in combinatie met de exclusieve lichtmetalen velgen en de aerodynamisch geperfectioneerde M buitenspiegels van pure sportiviteit. Het langgerekte silhouet loopt uit op een expressieve achterkant en straalt gebalde kracht uit.
Read more

Krachtige voorkant.

De voorzijde van de wagen die vooruit wil, met nieren met zwartgelakte, hoogglanzende dubbele spijlen en grote luchtinlaten wordt door full-LED-koplampen met een precieze grafische vormgeving geaccentueerd. Met hun ragfijn design en indrukwekkende lichtintensiteit maken ze overdag een zelfverzekerde indruk en zorgen ze ’s nachts voor een perfect verlicht asfalt.
Read more

Opvallende achterkant.

De verbrede wielkasten verraden de volle kracht van de nieuwe BMW M4 Coupé. De met koolstofvezel versterkte achterklep met geïntegreerde achterspoiler combineert functie met design. Nieuw vormgegeven LED-achterlichten accentueren zowel overdag als ’s nachts de stoere stand van de sportcoupé. De M diffusor en de schuin afgevlakte M dubbele uitlaatpijpen passen perfect in de achterschort met kenmerkende luchtuitlaten.
Read more

Aerodynamische elementen.

De beide verticale inlaten van het Air Curtain en de M kieuwen aan de zijkanten met geïntegreerd sierelement Air Breather verminderen de luchtweerstand aan de wielkasten. Voor optimale aerodynamische waarden en geheel terloops voor een snellere de hartslag.
Read more

Exclusief carbondak.

Als onderdeel van de intelligente BMW lichtgewicht constructie helpt het carbondak, dat uit met koolstofvezels versterkte kunststof (CFK) vervaardigd is, om het wagengewicht te verminderen en om de wagen een lager zwaartepunt te bezorgen. Dat leidt tot een grotere wendbaarheid en dynamiek in bochten en bij het accelereren en remmen.
Read more

Volledig uit LED’s bestaande lichten.

Ook bij de achterlichten worden de lichtfuncties volledig door lichtdioden uitgevoerd. Hun langgerekte L-vorm met doorlopend lichtdesign loopt naadloos in de achterklep over en beklemtoont zo de opvallende lijnvoering van de achterkant.
Read more

EXPRESSIEVE VELGEN.

De gewichtsbesparende velgen van de BMW M4 Coupé zorgen voor een zelfbewuste verschijning. Al in de standaarduitrusting maken de BMW M lichtmetalen velgen, V-spaak, 18" indruk. Als optie overtuigen de BMW M lichtmetalen velgen, dubbelspaak, 19". Die velgen die in Ferricgrau of Schwarz beschikbaar zijn, leiden de blik naar de krachtige M carbon-keramische remmen of de M compound-remmen met M logo. Net als de als optie verkrijgbare BMW lichtmetalen velgen, sterspaak, 20", die daarnaast ook in het zwart verkrijgbaar zijn. Welke uitvoering u ook kiest, de standaard combinatie van verschillende bandentypes van de BMW M4 Coupé versterkt met de bredere achterwielen de gespierde vormgeving van de achterkant en zorgt voor een optimale bestuurbaarheid en grip.

M4 Coupé

INDIVIDUALISME+

Dankzij BMW Individual geniet u van bijkomende mogelijkheden om de BMW van uw dromen hoogwaardig uit te rusten en vooral een persoonlijke toets te geven. Ontdek de verschillende opties dankzij de BMW Individual Visualizer.

BMW INDIVIDUAL COLLECTIE.

De eigen persoonlijkheid op een bijzondere manier tot uiting brengen – die ambitie verwezenlijkt de BMW Individual Manufaktur op unieke wijze met de BMW Individual Collectie. Creëer uw BMW M4 Coupé zo uniek als uzelf.

BMW M PERFORMANCE ACCESSOIRES.

BMW M staat voor dynamiek, innovatieve technologieën en een decennialange ervaring in de autosport. BMW M Performance accessoires verlenen de BMW M4 Coupé een nog dynamischer en exclusiever karakter. Zowel aan de buitenkant als binnenin: de mogelijkheden zijn haast onbeperkt.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

  • De gegevens tussen haakjes hebben betrekking op de wagen met 7-traps M versnellingsbak met dubbele koppeling en Drivelogic.

    De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 2007/715 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting en kunnen tijdens de configuratie veranderen.

    De waarden voor de van een (3) voorziene modellen zijn reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. [Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.]

    De CO2-efficiëntiewaarden beantwoorden aan de richtlijn 1999/94/EG en de Pkw-EnVKV in de huidige versie en voldoen aan de verbruiks- en CO2-waarden van de NEDC.

    Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).