BAANBREKEND+

BMW M

Connectivity in de BMW M4 Coupé.

BAANBREKEND+

Connectivity in de BMW M4 Coupé.

BAANBREKEND+Connectivity in de BMW M4 Coupé.

In de BMW M4 Coupé wordt u zowel op de weg als op de racepiste ondersteund door een groot aantal innovatieve technologieën, die voor meer comfort en veiligheid zorgen en de normen verleggen. Zo neemt u alle belangrijke rijinformatie in fracties van seconden in u op en geniet u van communicatie, informatie en entertainment in netwerk op het hoogste niveau. Rijplezier was nog nooit zo richtinggevend.

BMW M

NIEUW INTERFACE-DESIGN.

De bediening van het infotainmentsysteem van de wagen is nu nog eenvoudiger, overzichtelijker en informatiever. De bestuurder kan de volgorde van de zes rubrieken voor Navigatie, Media, Communicatie, ConnectedDrive, Mijn wagen en Mededelingen met de touchbediening vrij kiezen. In plaats van als een statisch menuvenster zijn de rubrieken live rubrieken.

RIJPLEZIER REGISTREREN: DE M APPS.

Een BMW M4 Coupé is meer dan een wagen – het is een uitdaging voor bestuursters en bestuurders die altijd beter willen worden. Daarom zijn er de BMW M Laptimer App en de GoPro App. Voor de beste rondetijden, de beste acceleraties en de mooiste herinneringen aan de laatste rijervaring.

 • BMW M Laptimer App

  Met de BMW M Laptimer App kunnen op circuits rijgegevens precies geregistreerd en vervolgens geanalyseerd worden. Die gegevens kunt u als beeld op de sociale netwerken posten of u kunt de waarden, die o.a. de stand van het gaspedaal, de stuurhoek, de G-kracht en ook de beste rondetijd bevatten, via e-mail uitwisselen. Bovendien is een GoPro-interface geïntegreerd.

 • GoPro App

  Met de gratis GoPro App kunt u via het Control Display van de BMW M4 Coupé een op of in de wagen gemonteerde GoPro-videocamera bedienen. Zo kunnen foto’s en video’s eenvoudig met de iDrive Controller worden bediend. Ook kunt u de camera via WiFi in- en uitschakelen, configureren en zijn laadstatus controleren.

APPLE CARPLAY® VOORBEREIDING.

Dankzij de Apple CarPlay® voorbereiding kan de bestuurder een compatibele iPhone® ook tijdens het rijden comfortabel en draadloos gebruiken. Smartphone-gegevens en functies zoals muziek, iMessages/sms, telefonie, Siri, navigatie en bepaalde third-party-apps kunnen daardoor op de vertrouwde manier ook worden weergegeven en bediend via de bedieningsschermen van de wagen. Afhankelijk van de uitrusting van de wagen wordt het systeem gebruikt via Touch-invoer, de iDrive Controller of met Voice Control. Apple CarPlay® heeft een looptijd van drie jaar en kan daarna via de BMW ConnectedDrive Store verlengd worden.

HEAD-UP DISPLAY MET M SPECIFIEKE WEERGAVE.

HEAD-UP DISPLAY MET M SPECIFIEKE WEERGAVE.

Het Head-Up Display in kleur met M specifieke weergave projecteert alle gegevens die relevant zijn voor de rit direct in het gezichtsveld van de bestuurder. Met een druk op de toets schakelt u over op de M specifieke weergave die ook de ingeschakelde versnelling, het toerental als een dynamische toerentalband en de Shift-Lights voor het optimale schakelpunt toont.

TELEFONIE MET DRAADLOOS LADEN.

De telefonie met draadloos laden omvat een oplaadhouder* met draadloze laadfunctie en extra USB-aansluitingen. Een dakantenne zorgt voor een betere mobiele ontvangst. Met Bluetooth kunnen twee mobiele telefoons en een audiospeler tegelijkertijd verbonden worden. Daarbij komen nog Bluetooth Office en WiFi-hotspotvoorbereiding.
 

* Universele, draadloze smartphone-oplaadhouders enkel voor compatibele smartphones verkrijgbaar.

BMW CONNECTED.

BMW Connected is een persoonlijk mobiliteitssysteem, dat de dagelijkse verplaatsingen van de gebruiker gemakkelijker maakt en hem helpt tijdig en ontspannen op zijn bestemming aan te komen. Relevante informatie met betrekking tot de mobiliteit en aanbevelingen voor de optimale vertrektijd zijn behalve in de wagen ook beschikbaar op iPhone® of Apple Watch® en kunnen naadloos in de wagen worden overgebracht.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • BMW M4 Coupé:
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 9,1 (8,3)
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 209 (194)

  De gegevens tussen haakjes hebben betrekking op de wagen met 7-traps M versnellingsbak met dubbele koppeling en Drivelogic.

  De verbruikscijfers werden op basis van de EU-testcyclus bepaald en zijn afhankelijk van de bandenmaat. Afbeeldingen tonen opties.

  Meer informatie over het officiële energie- en brandstofverbruik en over de officiële specifieke CO2-uitstoot van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

  De gegevens hebben geen betrekking op een afzonderlijke wagen en maken geen deel uit van een aanbod, maar dienen alleen om de verschillende autotypes met elkaar te vergelijken. Bij de berekening van de CO2-emissies overeenkomstig richtlijn 1999/94/EG wordt geen rekening gehouden met CO2-emissies die ontstaan door de productie en de beschikbaarstelling van de brandstof of andere energiedragers.