POWER+

BMW M

De M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor van 3,0 liter.

POWER+

De M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor van 3,0 liter.

POWER+De M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor van 3,0 liter.

Het hart van de BMW M4 Coupé: de M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor. Met een enorme power en een onmiskenbare sound. De samenwerking van de optimaal op elkaar afgestemde technologieën uit de autosport maakt een stuwkracht van 317 kW (431 pk) mogelijk, die met het als optie verkrijgbare M Competition Pack nog tot 331 kW (450 pk) kan worden opgedreven.

Read more
BMW M

VAN 0 TOT 100 IN 4,1 SECONDEN.

VAN 0 TOT 100 IN 4,1 SECONDEN.

De M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor van 3,0 liter verenigt het beste uit twee werelden: de eigenschappen van een hoogtoerentalmotor – tot 7.600 t/min – en een superieur maximumkoppel van 550 Nm. De directe biturbo-injectie en de voor M kenmerkende en precieze afstemming zorgen ervoor dat de motor meteen reageert, zelfs op de kleinste beweging van het gaspedaal, en een ongebreidelde en superieure trekkracht vrijgeeft. Talrijke innovaties, zoals een voeringloze constructie of een lichtere, gesmede krukas, zetten de intelligente lichtgewicht constructie voort, verbeteren de dynamiek en het acceleratievermogen, verminderen het verbruik en maken een optimale gewichtsverdeling van haast 50:50 over de assen mogelijk. De beloning: een ongeëvenaard soepel rijgedrag dat door de onverwisselbare sound van de M motor indrukwekkend onderstreept wordt.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • BMW M4 Coupé (3):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 9,1 (8,3)
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 209 (194)

  De gegevens tussen haakjes hebben betrekking op de wagen met 7-traps M versnellingsbak met dubbele koppeling en Drivelogic.

  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 2007/715 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting en kunnen tijdens de configuratie veranderen.

  De waarden voor de van een (3) voorziene modellen zijn reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. [Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.]

  De CO2-efficiëntiewaarden beantwoorden aan de richtlijn 1999/94/EG en de Pkw-EnVKV in de huidige versie en voldoen aan de verbruiks- en CO2-waarden van de NEDC.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).