BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metallic grau driekwart vooraanzicht rijdend met bergen op de achtergrond
Brandstofverbruik (gecombineerd)8,0–7,8 l/100 km
BrandstoftypeBenzine

THE Z4

BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metallic grau driekwart vooraanzicht rijdend met bergen op de achtergrond

DE BMW Z4 M40i ROADSTER

Brandstofverbruik (gecombineerd)8,0–7,8 l/100 km
BrandstoftypeBenzine
THE Z4DE BMW Z4 M40i ROADSTER

Open, vlak en op prestaties afgestemd. Met zijn brede voorkant, de grote velgen, de langgerekte motorkap en tal van op de autosport geïnspireerde details toont de BMW Z4 M40i Roadster zich al bij de eerste aanblik als hartslagversneller. Op de weg ontvouwt hij zijn sportieve karakter over de hele lijn: een krachtige roadster die indruk maakt met wendbaarheid en daarbij op elk moment voor puur rijplezier zorgt.

  HET DESIGN IN HET EXTERIEUR EN INTERIEUR VAN DE BMW Z4 M40i ROADSTER.

  Wekt enthousiasme.

  BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metallic rijdend driekwart vooraanzicht
  Dubbele nieren in mesh-design BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metallic close-up voorkant

  BMW nieren in mesh-design.

  De afhankelijk van de motor verschillend uitgevoerde BMW nieren in mesh-design dragen bij tot het dynamische uiterlijk. Bij het basismodel is het mesh-rooster in Schwarz hochglänzend uitgevoerd, bij de Sport Line en het M Sportpakket in mat aluminium, telkens met een nierlijst in chroom. Het topmodel M40i is te herkennen aan de volledig in Ceriumgrau uitgevoerde BMW nieren.
  Air Breather BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metallic close-up

  Air Breather.

  Samen met het Air Curtain in de voorschort zorgen de achter de voorste wielkasten geplaatste Air Breathers voor een duidelijke vermindering van de luchtwervelingen in de wielkast en een doelgerichte kanalisering van de rijwind – daardoor wordt de luchtweerstand verminderd. Tegelijkertijd versterken ze als sierelement het atletische karakter van de wagen.
  M aerodynamicapakket BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metallic zijaanzicht

  M aerodynamicapakket.

  Het M aerodynamicapakket met M specifieke voorschort, achterschort en zijdrempels in koetswerkkleur en een diffusorinzet in Dark Shadow metallic straalt pure dynamiek en sportiviteit uit. De componenten zorgen echter niet alleen voor een scherpere look, maar optimaliseren ook de aerodynamische eigenschappen van de wagen.
  Uitlaatpijpen BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metallic achteraanzicht close-up

  Uitlaatpijpen met vrije vorm.

  Uitlaatpijpen in vrije vorm rechts en links achteraan zetten de prestaties van de wagen visueel in de verf.
  M sportzetels BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 interieur

  M sportzetels.

  De M sportzetels met geïntegreerde hoofdsteunen, diepe zitgedeelten, hoge zijsteunen voor zitting en rugleuning bieden bestuurder en passagier betere steun, ook in snel wisselende bochten. Bovendien kan de bestuurderszetel en afhankelijk van de uitrusting de voorpassagierszetel dankzij de geïntegreerde breedteverstelling van de rugleuning individueel aan de lichaamsmaten worden aangepast.
  Lederen M stuur BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 cockpit

  Lederen M stuur.

  Het multifunctionele lederen M stuur met M embleem is in sportief 3-spakig design uitgevoerd. De stuurwielkrans in leder Walknappa Schwarz met gevormde duimuitsparingen zorgt voor een sportief direct stuurgevoel en een dynamische rijervaring.

  DE RIJDYNAMIEK VAN DE BMW Z4 M40i ROADSTER.

  Wekt eerzucht op.

  Geen uitdaging is hem te groot. De BMW Z4 M40i Roadster bewijst zijn sportieve afkomst in elke situatie. Dankzij de modernste technologie, een lage wegligging en doorgedreven gewichtsoptimalisatie levert hij indrukwekkende prestaties – en biedt hij rijdynamiek van topklasse.

  M TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor BMW Z4 M40i Roadster G29 2019

  M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

  Een topatleet die echt rijplezier verschaft: de M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor onderscheidt zich door een superieure krachtontwikkeling en de opvallende typische M sound. Dubbele VANOS, Valvetronic, High Precision Injection en TwinScroll-turbocompressor zorgen voor uitstekende prestaties.
  Adaptieve M ophanging BMW Z4 M40i Roadster G29 2019

  Adaptieve M ophanging.

  De tien millimeter verlaagde adaptieve M ophanging kan steeds elektronisch gestuurd aan de wegomstandigheden en de rijsituatie worden aangepast. Bovendien kan de bestuurder de karakteristiek van de ophanging met de Driving Experience Control afstemmen op de rijstijl die hij op dat moment verkiest – van comfortabel tot bijzonder sportief met uitgesproken wendbare rijeigenschappen.
  M sportdifferentieel BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 detailaanzicht

  M sportdifferentieel.

  Het M sportdifferentieel verbetert de tractie en rijstabiliteit bij rijstrookwissels, bij het accelereren vanuit een bocht, bij hoge bochtsnelheden en bij een verschillende staat van het wegdek links en rechts. Een elektronisch gestuurde lamellengrendel vermindert het verschil in toerental tussen de achterwielen en verbetert daardoor de tractie.
  Sportversnellingsbak Steptronic BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 close-up schakelhendel interieur

  Sportversnellingsbak Steptronic.

  De 8-traps sportversnellingsbak Steptronic met Launch Control maakt zeer sportief schakelen mogelijk, zowel automatisch als manueel met de keuzehendel of de schakelpaddles voor comfortabel cruisen of een dynamische rijstijl. In de modus SPORT of SPORT+ en met de schakelhendel in de linker schakelhendelstanden S/M worden de schakelbewegingen gekozen voor de best mogelijke prestaties.
  Variable Sport Steering BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 stuur cockpit

  Variable Sport Steering.

  De Variable Sport Steering incl. Servotronic zorgt voor een directer en wendbaar rijgedrag met minder stuurinspanningen. Het systeem reageert met verschillende stuuroverbrengingsverhoudingen op de stuurinslag. Het verbetert zo de wegligging bij een sportieve rijstijl en vermindert de stuurinspanning bij het parkeren en afslaan.
  M sportremmen BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metallic zijaanzicht velg

  M sportremmen.

  De M sportremmen met vaste remzadels met vier zuigers vooraan en zwevende remzadels met één zuiger achteraan in Blau en met M opschrift hebben grote remschijven en dus een bijzonder hoge remkracht.
  BMW Intelligent Personal Assistant BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 Control Display

  BMW INTELLIGENT PERSONAL ASSISTANT.

  DE RIJHULPSYSTEMEN VAN DE BMW Z4 M40i ROADSTER.

  Digitale services en intelligente rijhulpsystemen.

  De BMW Z4 M40i Roadster biedt zijn bestuurder een groot aantal intelligente hulpsystemen. Van Park Assist tot de persoonlijke spraakassistent verhogen de innovatieve technologieën het comfort en de veiligheid tijdens het rijden. Tegelijkertijd maken ze semi-autonoom rijden mogelijk, afhankelijk van de situatie.

  BMW Operating System 7 BMW Z4 M40i Roadster G29

  BMW Operating System 7.

  Het innovatieve bedieningsconcept van het BMW Operating System 7 maakt een nog eenvoudigere bediening van de voertuigfuncties mogelijk via bv. Voice Control, aanraakscherm en iDrive Controller – heel intuïtief. Daarvoor werd de functionaliteit van de Controller uitgebreid. Zo kan nu het appsmenu direct geselecteerd worden.
  Lees er meer over
  BMW Intelligent Personal Assistant BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 Control Display

  BMW Intelligent Personal Assistant.

  Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke auto-expert was? Via de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u met uw BMW. Gebruik heel natuurlijke spraakcommando’s om talrijke voertuigfuncties te bedienen. Hij kan u ook onderwerpen over de wagen uitleggen en helpt u om uw BMW beter te leren kennen.
  Connected Music BMW Z4 Roadster G29

  Connected Music.

  Luister naar uw lievelingsmuziek, waar u ook bent. Klassiek op de autoweg, jazz in het spitsuur en pop bij het cruisen. Dankzij Connected Music streamt u onbeperkt en rechtstreeks via de in de wagen ingebouwde simkaart miljoenen songs via de BMW muziekpartner Spotify.
  Lees er meer over

  TECHNISCHE GEGEVENS VAN DE BMW Z4 M40i ROADSTER.

  De BMW Z4 M40i Roadster.

  Vermogen in kW (pk) bij t/min:

  250 (340) / 5000-6500

  Acceleratie van 0 tot 100 km/u in s:

  4,5

  Brandstofverbruik gecombineerd in l/100 km: 

  7,9 - 8

  CO2-emissie gecombineerd in g/km:

  181 - 182

  BMW Z4 M40i Roadster G29 zijaanzicht

  PRIJZEN, FINANCIERING EN LEASING VAN DE BMW Z4 M40i ROADSTER.

  BMW FINANCIAL SERVICES VOOR DE BMW Z4 M40i ROADSTER.

  BMW Z4 M40i Roadster G29 zijaanzicht voor gebouw

  Met financieringsproducten op maat van BMW Financial Services komt u snel en flexibel op uw bestemming. Financiering of leasing – elk van onze aanbiedingen wordt individueel aan uw behoeften en wensen aangepast. Kom meer te weten over aantrekkelijke financieringsoplossingen of de passende leasingformule voor uw nieuwe BMW Z4 M40i Roadster.

  BMW SERVICES.

  ADVIES EN SERVICES VOOR DE BMW Z4 M40i ROADSTER.

  BMW Serenity

  BMW Service Inclusive.

  #whateverhappens: volledig zorgeloos elektrisch onderweg: dit pakket biedt u 100% transparantie en laat u comfortabel plannen. U kiest zelf de looptijd van 4 of 6 jaar – of 3 jaar als leasingklant. De diensten:
  • Service voertuigcontrole
  • Service microfilter
  • Service remvloeistof
  Lees meer over BMW Service Inclusive
  BMW Teleservices

  BMW Teleservices.

  Met de innovatieve Teleservices van BMW ConnectedDrive houdt uw BMW uw hoofd vrij: als onderhoud vereist is of bij een defect zal de wagen de BMW Servicepartner van uw keuze alle relevante informatie geven. Die neemt dan contact met u op om een afspraak te maken. Zo kunt u op een snelle, ongecompliceerde service rekenen en hoeft u niet zelf aan alles te denken. De enige voorwaarde: u hebt uw wagen online geregistreerd in het BMW ConnectedDrive portaal en hebt een Servicepartner opgegeven. Ontdek nu hoe BMW Teleservices uw leven comfortabeler maken.
  Lees meer over BMW Teleservices
  BMW hulp bij pech en ongevallen

  BMW hulp bij pech en ongevallen.

  De gratis bijstand van BMW hulp bij pech en ongevallen is beschikbaar voor elke BMW bestuurder dag en nacht, 365 dagen per jaar. Een telefoontje, en onze specialisten staan u met raad en daad bij, via de telefoon of indien nodig ter plaatse.
  Lees meer over BMW hulp bij pech en ongevallen
  BMW medewerker adviseert een klant

  WENST U PERSOONLIJK ADVIES?

  Voor vragen, gedetailleerde informatie of concrete aanbiedingen over de BMW Z4 M40i Roadster kunt u terecht bij een BMW Partner in uw buurt. Onze competente BMW servicemedewerkers geven u graag individueel advies per telefoon of direct ter plaatse.

  Brandstofverbruik en CO2-emissie.

  • BMW Z4 M40i Roadster:
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 8,0–7,8
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 182–177

   De officiële gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie, stroomverbruik en elektrisch rijbereik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure en voldoen aan verordening (EU) 715/2007 in de geldende versie. De WLTP-waarden houden rekening met alle extra uitrustingen. Voor wagens met een nieuwe typegoedkeuring sinds 01/01/2021 bestaan de officiële gegevens enkel nog volgens WLTP. Meer informatie over de testprocedures NEDC en WLTP vindt u op www.bmw.com/wltp