BMW Z4 M40i G29 2019 Cabrio BMW Individual Frozen Grey metallic driekwart achteraanzicht

THE Z4

BMW Z4 M40i G29 2019 Cabrio BMW Individual Frozen Grey metallic driekwart achteraanzicht

BMW Z4 M40i: UITRUSTINGEN

De BMW Z4 M40i Roadster overtuigt in elk opzicht. Kom meer te weten over de uitgebreide keuze aan sportieve designuitrustingen, prestatiegerichte technologieën en innovatieve rijhulpsystemen.

Meer lezen
THE Z4BMW Z4 M40i: UITRUSTINGEN

  RIJDYNAMIEK & DESIGN VAN DE BMW Z4 M40I.

  MEESLEPENDE PERFORMANCE EN ESTHETIEK.

  De BMW Z4 M40i ontvouwt vanuit elk perspectief een op de autosport geïnspireerde esthetiek. De BMW nieren in mesh-design, de elegante softtop en elementen van de Shadow Line zijn sprekende kenmerken van het dynamische uiterlijk. Een uitstraling die hij op de weg in meeslepende performance omzet. Met de modernste technologie en innovatieve aandrijvings- en ophangingscomponenten levert hij indrukwekkende prestaties – en biedt hij rijdynamiek van topklasse.

  BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 Cabrio BMW Individual Frozen Grey metallic in beweging driekwart vooraanzicht
  M TwinPower Turbo 6-cilinder benzinemotor BMW Z4 M40i G29 2019

  BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor.

  Superieure kracht, een zijdezachte loop en een fascinerend geluid kenmerken de BMW M TwinPower Turbo 6-cilinder-in-lijn benzinemotor uit de nieuwe generatie van de BMW EfficientDynamics motorenfamilie. Dankzij dubbele VANOS, Valvetronic, High Precision Injection en TwinScroll-turbocompressor toont hij zich bijzonder krachtig en efficiënt.
  Adaptieve M ophanging BMW Z4 M40i Roadster G29 2019

  Adaptieve M ophanging.

  De tien millimeter verlaagde adaptieve M ophanging kan steeds elektronisch gestuurd aan de wegomstandigheden en de rijsituatie worden aangepast. Bovendien kan de bestuurder de karakteristiek van de ophanging met de Driving Experience Control afstemmen op de rijstijl die hij op dat moment verkiest – van comfortabel tot bijzonder sportief met uitgesproken wendbare rijeigenschappen.
  M sportdifferentieel BMW Z4 M40i G29 2019 detailaanzicht

  M sportdifferentieel.

  Het M sportdifferentieel verbetert de tractie en rijstabiliteit bij rijstrookwissels, bij het accelereren vanuit een bocht, bij hoge bochtsnelheden en bij een verschillende staat van het wegdek links en rechts. Een elektronisch gestuurde lamellengrendel vermindert het verschil in toerental tussen de achterwielen en verbetert daardoor de tractie.
  Sportversnellingsbak Steptronic BMW Z4 M40i G29 2019 close-up schakelhendel interieur

  Sportversnellingsbak Steptronic.

  De 8-traps sportversnellingsbak Steptronic met Launch Control maakt zeer sportief schakelen mogelijk, zowel automatisch als manueel met de keuzehendel of de schakelpaddles voor comfortabel cruisen of een dynamische rijstijl. In de modus SPORT of SPORT+ en met de schakelhendel in de linker schakelhendelstanden S/M worden de schakelbewegingen gekozen voor de best mogelijke prestaties.
  Variable Sport Steering BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 stuur cockpit

  Variable Sport Steering.

  De Variable Sport Steering incl. Servotronic zorgt voor een directer en wendbaar rijgedrag met minder stuurinspanningen. Het systeem reageert met verschillende stuuroverbrengingsverhoudingen op de stuurinslag. Het verbetert zo de wegligging bij een sportieve rijstijl en vermindert de stuurinspanning bij het parkeren en afslaan.
  M sportremmen BMW Z4 M40i G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metallic zijaanzicht velg

  M sportremmen.

  De M sportremmen met vaste remzadels met vier zuigers vooraan en zwevende remzadels met één zuiger achteraan in Blau en met M opschrift hebben grote remschijven en dus een bijzonder hoge remkracht.
  Dubbele nieren in mesh-design BMW Z4 M40i Roadster G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metallic close-up voorkant

  BMW nieren in mesh-design.

  De afhankelijk van de motor verschillend uitgevoerde BMW nieren in mesh-design dragen bij tot het dynamische uiterlijk. Bij het basismodel is het mesh-rooster in Schwarz hochglänzend uitgevoerd, bij de Sport Line en het M Sportpakket in Aluminium matt, telkens met een nierlijst in chroom. Het topmodel M40i is te herkennen aan de volledig in Ceriumgrau uitgevoerde BMW nieren.
  Air Breather BMW Z4 M40i G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metallic close-up

  Air Breather.

  Samen met het Air Curtain in de voorschort zorgen de achter de voorste wielkasten geplaatste Air Breathers voor een duidelijke vermindering van de luchtwervelingen in de wielkast en een doelgerichte kanalisering van de rijwind – daardoor wordt de luchtweerstand verminderd. Tegelijkertijd versterken ze als sierelement het atletische karakter van de wagen.
  M aerodynamicapakket BMW Z4 M40i G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metallic zijaanzicht

  M aerodynamicapakket.

  Het M aerodynamicapakket met M specifieke voorschort, achterschort en zijdrempels in koetswerkkleur en een diffusorinzet in Dark Shadow metallic straalt pure dynamiek en sportiviteit uit. De componenten zorgen echter niet alleen voor een scherpere look, maar optimaliseren ook de aerodynamische eigenschappen van de wagen.
  Uitlaatpijpen BMW Z4 M40i G29 2019 BMW Individual Frozen Grey metallic achteraanzicht close-up

  Uitlaatpijpen met vrije vorm.

  Uitlaatpijpen in vrije vorm rechts en links achteraan zetten de prestaties van de wagen visueel in de verf.
  M sportzetels BMW Z4 M40i G29 2019 interieur

  M sportzetels.

  De M sportzetels met geïntegreerde hoofdsteunen, diepe zitgedeelten, hoge zijsteunen voor zitting en rugleuning bieden bestuurder en passagier betere steun, ook in snel wisselende bochten. Bovendien kan de bestuurderszetel en afhankelijk van de uitrusting de voorpassagierszetel dankzij de geïntegreerde breedteverstelling van de rugleuning individueel aan de lichaamsmaten worden aangepast.
  Lederen M stuur BMW Z4 M40i G29 2019 cockpit

  Lederen M stuur.

  Het multifunctionele lederen M stuur met M embleem is in sportief 3-spakig design uitgevoerd. De stuurwielkrans in leder Walknappa Schwarz met gevormde duimuitsparingen zorgt voor een sportief direct stuurgevoel en een dynamische rijervaring.

  DE RIJHULPSYSTEMEN VAN DE BMW Z4 M40I.

  DIGITALE SERVICES EN INTELLIGENTE RIJHULPSYSTEMEN.

  De BMW Z4 M40i biedt zijn bestuurder een groot aantal intelligente hulpsystemen. Van Park Assist tot de persoonlijke spraakassistent verhogen de innovatieve technologieën het comfort en de veiligheid tijdens het rijden. Tegelijkertijd maken ze semi-autonoom rijden mogelijk, afhankelijk van de situatie.

  BMW Operating System 7 BMW Z4 Roadster

  BMW Operating System 7.

  Het innovatieve bedieningsconcept van het BMW Operating System 7 maakt een nog eenvoudigere bediening van de voertuigfuncties mogelijk via bv. Voice Control, aanraakscherm en iDrive Controller – heel intuïtief. Daarvoor werd de functionaliteit van de Controller uitgebreid. Zo kan nu het appsmenu direct geselecteerd worden.
  Lees er meer over
  BMW Intelligent Personal Assistant BMW Z4 M40i G29 2019 Control Display

  BMW Intelligent Personal Assistant.

  “Hey BMW, wie ben jij?” Zou het niet geweldig zijn als uw BMW ook uw persoonlijke assistent was? Met de BMW Intelligent Personal Assistant communiceert u op een nieuwe en eenvoudige manier met uw BMW. Hij kent u, leert van u, wordt steeds beter en helpt in elke situatie. U kunt hem ook een persoonlijk activeringswoord geven. Hij kan u alles uitleggen over de wagen en helpt u om uw BMW beter te leren kennen.
  Connected Music BMW Z4 Roadster

  Connected Music.

  Luister naar uw lievelingsmuziek, waar u ook bent. Klassiek op de autoweg, jazz in het spitsuur en pop bij het cruisen. Met Connected Music streamt u onbeperkt en rechtstreeks via de in de wagen ingebouwde simkaart tot 30 miljoen songs via de BMW muziekpartner Spotify.
  Lees er meer over

  Brandstofverbruik en CO2-emissie.

  • BMW Z4 M40i:
   Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 7,9-8,0
   CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 181-182

   De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik worden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 715/2007 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting van het gekozen model.

   Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

   De waarden werden op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend.