GEÏNSPIREERD DOOR DE TOEKOMST. GEBOUWD VOOR HET HEDEN.

De nieuwe BMW i3 en de nieuwe BMW i3s.

GEÏNSPIREERD DOOR DE TOEKOMST. GEBOUWD VOOR HET HEDEN.

GEÏNSPIREERD DOOR DE TOEKOMST. GEBOUWD VOOR HET HEDEN.De nieuwe BMW i3 en de nieuwe BMW i3s.
BMW i

Acceleratie 0–100 km/u in s (BMW i3s2, 3)

6,9

Topsnelheid, zuiver elektrisch, in km/u (BMW i3s2, 3)

160

CO2-emissie in g/km, gecombineerd (BMW i3s2, 3)

0

Energieverbruik in kWh/100 km (BMW i3s2)

17,2–16,1

Elektrische autonomie in dagelijks verkeer in km (BMW i3s2, 3)

260

Instappen en de toekomst aan den lijve ondervinden. De BMW i3 zit vol Innovatieve technologieën, waarmee hij zich onbekommerd door het dagelijks verkeer begeeft. Hij verbindt u met de buitenwereld, informeert, organiseert en rijdt zo ver als uw bestemming u leidt. Altijd klaar om op pad te gaan en nieuwe wegen in te slaan. In stijl en met een toonaangevend design voor elektriserend rijplezier.

BMW i3s Edition RoadStyle, Fluid Black met E-Copper-accenten, driekwart vooraanzicht
BMW 20" lichtmetalen velgen in dubbelspaakdesign in Jetblack, BMW i3s Edition RoadStyle, exterieur
BMW i3s Edition RoadStyle, Fluid Black met E-Copper-accenten, driekwart achteraanzicht
Natuurledercombinatie Stellaric in Dalbergiabraun, BMW i3s Edition RoadStyle, interieur

BMW i3s EDITION ROADSTYLE.

Elektriserend rijplezier: de BMW i3s Edition RoadStyle vult het individuele karakter van de wagen aan met de bijzondere lakkleur Fluid Black met E-Copper-accenten, die de nierlijst, de luchtinlaten van de voorschort en de zijdrempels sieren. Imposante BMW 20" lichtmetalen velgen in dubbelspaakdesign in Jetblack en het zonnewerende glas onderstrepen de opvallende verschijning nog meer. Bij het instappen ontvangt de gelimiteerde elektrische wagen u met hoogwaardige en duurzame materialen zoals de natuurledercombinatie Stellaric in Dalbergiabraun en houtoppervlakken in Eiche dunkel matt. Een bijzonder detail en een onmiskenbaar teken van de exclusieve Edition: de hoofdsteunen van de voorzetels zijn voorzien van de geborduurde Edition-benaming “Edition RoadStyle”.

VOORUITGANG IN TWEE ELEKTRISERENDE VERSIES.

DE NIEUWE BMW i3.

DE NIEUWE BMW i3s.

VISIONAIR VANUIT ELK GEZICHTSPUNT.

VISIONAIR VANUIT ELK GEZICHTSPUNT.

De BMW i3 volgt geen enkele trend, hij is de uiting van een zelfbewuste levensstijl. Ontworpen in een progressieve designtaal, die aan de buitenkant helderheid en binnenin een loungesfeer uitstraalt. Voorzien van een luchtigheid die overtuigt met duurzame materialen en functionele details. Een wagen waarmee individualiteit de toon aangeeft.

Read more

ONTSPANNEN MOBILITEIT.

Met Amazon Alexa Car Integration kunt u de spraakassistent feilloos in de wagen gebruiken.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • Stroomverbruik en CO2-emissie voor de BMW i3 (2):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 0
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 0
  Stroomverbruik in kWh/100 km (gecombineerd): 16,3–15,2
  Autonomie, elektrisch, in km (gecombineerd): 310–285
  Klantgerichte autonomie enkel op elektriciteit in km: tot 260

  Stroomverbruik en CO2-emissie voor de BMW i3s (2):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 0
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 0
  Stroomverbruik in kWh/100 km (gecombineerd): 17,2–16,1
  Autonomie, elektrisch, in km (gecombineerd): 285–270
  Klantgerichte autonomie op elektriciteit in km: tot 260

  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 2007/715 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting en kunnen tijdens de configuratie veranderen.

  De gegevens voor de wagens aangeduid met (2) zijn voorlopig.

  De CO2-efficiëntiewaarden beantwoorden aan de richtlijn 1999/94/EG en de Pkw-EnVKV in de huidige versie en voldoen aan de verbruiks- en CO2-waarden van de NEDC.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).

Saloncondities:

 • Er is al een BMW i3 vanaf € 370 per maand excl. BTW huur voor professionelen. Maandelijkse huurprijs van een BMW Switch berekend voor een looptijd van 48 maanden en maximum 60.000 km voor een BMW i3 met een verkoopprijs van € 31991,74 excl. BTW (€ 38710,01 incl. BTW), mits een voorschot van € 4800 excl. BTW en een restwaarde van € 11924,71 excl. BTW.

  *BMW Switch is de commerciële benaming voor het product financiële renting onder volgende voorwaarden: financiële renting richt zich uitsluitend tot professionele klanten die het voertuig gebruiken met het oog op de uitoefening van hun handels-, beroeps-, of ambachtelijke activiteiten. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier door het kredietcomité van BMW Financial Services Belgium NV, Lodderstraat 16, 2880 Bornem, BE 0451.453.242 – RPR Mechelen. Restwaarde: minimum 16% van de aankoopprijs. Publiciteit geldig van 28/11/2019 tot en met 29/02/2020. Financiële Renting met de mogelijkheid van vervroegde terugname door BMW Financial Services Belgium NV conform de voorwaarden BMW Switch hierboven vermeld. Enkel geldig voor nieuwe BMW wagens. Inlevering gebeurt volgens de contractuele voorwaarden. In geval van vervroegde terugname zal de klant geen beroep meer kunnen doen op de verkoopbelofte. Bovendien zal in dit geval de afrekening van het gereden aantal kilometers pro rata temporis gebeuren (aan de hand van de overeengekomen maandelijkse kilometrage) voor de periode waarin het voertuig gebruikt werd. Alle prijzen voor professionelen zijn exclusief BTW vermeld en onder voorbehoud van eventuele wijzigingen en vergissingen. Actie is niet cumuleerbaar.