FINANCIËLE DIENSTEN OP MAAT.

Voor individuele elektrische mobiliteit.

FINANCIËLE DIENSTEN OP MAAT.

Voor individuele elektrische mobiliteit.

FINANCIËLE DIENSTEN OP MAAT.Voor individuele elektrische mobiliteit.

BMW Financial Services biedt een uitgebreide keuze aan financiële diensten voor de BMW i3 aan, die het BMW i mobiliteitsconcept optimaal aanvullen. Het BMW Financial Services Electrify Programme omvat aantrekkelijke volledige pakketten voor financiering, leasing, verzekering, diensten voor wagens en mobiliteitsdiensten. BMW Add-on Mobility is de optimale oplossing voor uitgebreide mobiliteitsbehoeften en biedt voor langere ritten toegang tot het volledige BMW wagenpark.

Read more
BMW i

BMW FINANCIAL SERVICES ELECTRIFY PROGRAMME.

Het BMW Financial Services Electrify Programme is optimaal afgestemd op BMW i klanten en hun mobiliteitsbehoeften. Het omvat aantrekkelijke pakketten voor financiering, leasing, verzekering, diensten voor voertuigen en mobiliteitsdiensten. Denk erom dat de aanbiedingen van BMW Financial Services en BMW Add-on Mobility van land tot land kunnen verschillen.

DE BMW i CONCESSIEHOUDER IN DE VERKOOPAFDELING.

De BMW i concessiehouder is de ruggengraat van de verkoopafdeling van BMW i: het verkoopnet steunt op de uitgebreide kennis van alles wat met elektrische mobiliteit en BMW i te maken heeft. Bent u alleen maar nieuwsgierig naar onze producten? Of hebt u al een aankoopbeslissing genomen? Onze specialisten staan voor u klaar en geven u graag advies.


Andere bouwstenen van het BMW i netwerk zijn onze BMW i Brand Stores in enkele grote steden van deze wereld, zoals Tokio, Parijs en Brussel, waar u onze nieuwste modellen vindt.

HET BMW i CUSTOMER INTERACTION CENTER (CIC)*.

Het dagelijkse leven van tegenwoordig speelt zich niet langer op vaste plaatsen af. Meer dan ooit wordt een maximum aan flexibiliteit gevraagd. Het Customer Interaction Center is een verkoopkanaal van morgen, dat nu al aan deze verwachting beantwoordt. Het is perfect op de behoeften en wensen van de moderne BMW i klant afgestemd. Geschoolde productspecialisten staan tot uw beschikking via telefoon, e-mail en zelfs live chat.


* Niet in alle landen beschikbaar. Meer informatie vindt u op de BMW website van uw land of bij uw dichtstbijgelegen BMW concessiehouder.

DE BMW i ONLINE STORE*.

BMW i biedt u bovendien de mogelijkheid om gebruik te maken van onze Online Store, waar u met slechts een paar klikken uw persoonlijke BMW i kunt kopen. Configureer uw droomwagen – wanneer en waar u maar wilt – en stuur uw gegevens rechtstreeks naar uw dichtstbijzijnde BMW i concessiehouder. Onze Online Store is de klok rond voor u geopend. Na ontvangst van uw persoonlijke configuratie neemt een van onze productspecialisten contact met u op om verder advies te verstrekken en vragen te beantwoorden.


* Niet in alle landen beschikbaar. Meer informatie vindt u op de BMW website van uw land of bij uw dichtstbijgelegen BMW concessiehouder.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • Stroomverbruik en CO2-emissie voor de BMW i3 (2):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 0
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 0
  Stroomverbruik in kWh/100 km (gecombineerd): 16,3–15,2
  Autonomie, elektrisch, in km (gecombineerd): 310–285
  Klantgerichte autonomie enkel op elektriciteit in km: tot 260

  Stroomverbruik en CO2-emissie voor de BMW i3s (2):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 0
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 0
  Stroomverbruik in kWh/100 km (gecombineerd): 17,2–16,1
  Autonomie, elektrisch, in km (gecombineerd): 285–270
  Klantgerichte autonomie op elektriciteit in km: tot 260

  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 2007/715 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting en kunnen tijdens de configuratie veranderen.

  De gegevens voor de wagens aangeduid met (2) zijn voorlopig.

  De CO2-efficiëntiewaarden beantwoorden aan de richtlijn 1999/94/EG en de Pkw-EnVKV in de huidige versie en voldoen aan de verbruiks- en CO2-waarden van de NEDC.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).