ONDERSTEUNT UW MOBILITEIT. OP NIEUWE WEGEN EN VIA ALLE KANALEN.

Connectivity & rijhulpsystemen van de nieuwe BMW i3.

ONDERSTEUNT UW MOBILITEIT. OP NIEUWE WEGEN EN VIA ALLE KANALEN.

Connectivity & rijhulpsystemen van de nieuwe BMW i3.

ONDERSTEUNT UW MOBILITEIT. OP NIEUWE WEGEN EN VIA ALLE KANALEN.Connectivity & rijhulpsystemen van de nieuwe BMW i3.

Onderweg zijn en niets missen. Altijd up-to-date blijven. Precies dat biedt de BMW i3 met zijn talrijke digitale diensten en rijhulpsystemen. Geen wonder, tenslotte is hij de best in netwerk verbonden wagen van zijn segment. En staat zo als geen ander symbool voor ontspannen mobiliteit, waarin comfort en veiligheid samengaan.

Read more
BMW i

BMW CONNECTED VERBINDT UW DAGELIJKSE LEVEN MET ELEKTRISEREND RIJPLEZIER.

Maak een verbinding met uw BMW. De BMW Connected App is uw digitale mobiliteitsassistent die zich voor en tijdens het rijden om uw wensen bekommert. Maak via smartphone, compatibele smartwatch of Amazon Echo een verbinding met uw wagen, stuur bestemmingen naar het navigatiesysteem of laat u aan afspraken herinneren om er op tijd te zijn.

 • BMW Connected+

  Met BMW Connected+ versmelten uw BMW en uw smartphone tot een eenheid. Gebruik de gepersonaliseerde functies van de BMW Connected App in en buiten de wagen. Deel informatie over uw rit met vrienden, laat u tot op de laatste meters naar uw bestemming leiden of bedien uw slimme woning vanuit de wagen. De looptijd bedraagt één jaar.

 • De flexibele backend: Open Mobility Cloud

  Basis voor de gepersonaliseerde diensten in verband met BMW Connected is de Open Mobility Cloud. Zijn flexibele architectuur is gebaseerd op de geïntegreerde tools en de technologie van de Microsoft Cloud en van het dataplatform Azure. Het krachtige systeem is in staat gegevens en informatie van verschillende bronnen te verwerken en beschikbaar te stellen. Dankzij de flexibiliteit van het platform kunnen ook in de toekomst nog meer digitale touchpoints zoals nieuwe toestellen (bijkomende smartphones, smartwatches enz.) of nieuwe diensten van partners worden geïntegreerd en afgestemd. Nieuw is: met BMW Connected+ wordt ook de wagen met de Open Mobility Cloud verbonden en wordt hij zo een digitale touchpoint. Daardoor worden de digitale diensten nog sneller en soepeler in de wagen geïntegreerd.

 • Telefonie met draadloos laden

  De telefonie met draadloos laden omvat een oplaadhouder met draadloze laadfunctie en extra USB-aansluitingen. Een dakantenne zorgt voor een betere mobiele ontvangst. Met Bluetooth kunnen twee mobiele telefoons en een audiospeler tegelijkertijd verbonden worden. Daarbij komen nog Bluetooth Office en WiFi-hotspotvoorbereiding.

AMAZON ALEXA CAR INTEGRATION.

AMAZON ALEXA CAR INTEGRATION.

“Alexa, zet thee op het boodschappenlijstje” of “Alexa, speel een liedje van Pink”. Met de Amazon Alexa Car Integration kunt u de spraakassistent feilloos in de wagen gebruiken, zoals u dat thuis gewend bent. De antwoorden van Alexa worden u ook als visuele feedback op het Control Display van uw wagen getoond.


De spraakassistent is op bepaalde markten beschikbaar.

CONTROL MY HOME.

CONTROL MY HOME.

“Heb ik de lichten en de airconditioning uitgeschakeld?” Met Control my Home hoeft u zich daar geen zorgen over te maken, omdat u de belangrijkste Smart-Home-functies rechtstreeks via het Control Display van uw BMW kunt bedienen. Bovendien hebt u er de belangrijkste informatie over uw verbonden thuis in beeld. De looptijd bedraagt drie jaar.

ONTSPANNEN MOBILITEIT.

MASTERPLANNER.

Waar gaan we hierna naartoe? Zoek in de BMW Connected App naar nieuwe bestemmingen en verzend ze rechtstreeks naar het navigatiesysteem van uw BMW. Zodra u in de wagen zit en die via Bluetooth met uw smartphone is verbonden, kunt u de routegeleiding met een klik starten.

Read more

STARTKLAAR.

Is de laadstatus voldoende voor een ritje naar de stad, vind ik ter plekke een laadpaal? Met eDrive Remote Services kunt u dat comfortabel via de BMW Connected App op uw smartphone controleren. Bovendien kunt u vanop afstand de temperatuur regelen, de wagen vergrendelen of indien nodig het lichtsignaal bedienen. De looptijd bedraagt drie jaar.

Read more

CONTACT HOUDEN.

Met Share Live Trip Status is de vraag wanneer u thuiskomt overbodig geworden. Rechtstreeks vanuit de wagen of via de Connected App laat u geselecteerde personen weten waar u precies bent, waar u heen gaat en wanneer u daar aankomt. Informatie over uw rit kunnen de ontvangers live mee volgen. De looptijd bedraagt één jaar.

Read more

ECHT LAADPLEZIER.

Zo voordelig en individueel kan opladen zijn: met de BMW Digital Charging Service (DCS) laadt u op basis van uw energietarief automatisch op de voordeligste ogenblikken. Dat spaart stroom uit en maakt het mogelijk om doelbewust duurzame energiebronnen te gebruiken.

RIJHULP MET COMFORTGARANTIE.

RIJHULP MET COMFORTGARANTIE.

U kunt steeds vertrouwen op de rijhulpsystemen van de BMW i3. Situaties zoals files, druk verkeer of parkeren handelen ze geautomatiseerd en betrouwbaar af. Veiligheid en comfort volgens de nieuwste stand van de techniek – zodat u zich volledig op het rijden kunt concentreren.

 • Driving Assistant Pack Plus

  De uitrusting Driving Assistant Pack Plus zorgt voor duidelijk meer veiligheid en comfort. Ze omvat de bots- en personenwaarschuwing met City Braking Function, de Speed Limit Info, de cameragebaseerde Cruise Control, de Stop&Go functie en de Traffic Queue Assistant.

 • Park Assist

  Park Assist vergemakkelijkt het inparkeren in parkeerplaatsen parallel met de rijweg. Geschikte parkeerplaatsen worden op het Control Display weergegeven en geselecteerd. Nadat de richtingaanwijzer geactiveerd is en de PDC-toets langdurig ingedrukt werd, neemt het systeem de bediening van de versnellingsbak, het stuur, het gas en de remmen over en parkeert het de wagen volautomatisch.

DUURZAAMHEID.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • Stroomverbruik en CO2-emissie voor de BMW i3 (2):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 0
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 0
  Stroomverbruik in kWh/100 km (gecombineerd): 16,3–15,2
  Autonomie, elektrisch, in km (gecombineerd): 310–285
  Klantgerichte autonomie enkel op elektriciteit in km: tot 260

  Stroomverbruik en CO2-emissie voor de BMW i3s (2):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 0
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 0
  Stroomverbruik in kWh/100 km (gecombineerd): 17,2–16,1
  Autonomie, elektrisch, in km (gecombineerd): 285–270
  Klantgerichte autonomie op elektriciteit in km: tot 260

  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 2007/715 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting en kunnen tijdens de configuratie veranderen.

  De gegevens voor de wagens aangeduid met (2) zijn voorlopig.

  De CO2-efficiëntiewaarden beantwoorden aan de richtlijn 1999/94/EG en de Pkw-EnVKV in de huidige versie en voldoen aan de verbruiks- en CO2-waarden van de NEDC.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).