BLIKSEMSNEL. EN BELADEN MET EMOTIE.

De nieuwe BMW i3s.

BLIKSEMSNEL. EN BELADEN MET EMOTIE.

De nieuwe BMW i3s.

BLIKSEMSNEL. EN BELADEN MET EMOTIE.De nieuwe BMW i3s.

Als sportief en emissievrij rijden de toekomst is, dan is de BMW i3s er al lang aangekomen. En start hij meteen door. Met een indrukwekkende 3,7 seconden van 0 tot 60 km/u, de typische One-Pedal-Feeling en zijn vooruitstrevend design ontwikkelt hij de dynamiek van een sportwagen. Elke meter te beleven: emoties onder stroom.

Read more
BMW i

SPORTIVITEIT IN COMPACTE VORM.

SPORTIVITEIT IN COMPACTE VORM.

Breder: de voorbumper met hoogglanzende bumperbekleding. Sportiever: zwarte wielkasten en exclusieve BMW lichtmetalen velgen van 20" in een nieuw velgdesign. Karakteristieker: de achterkant met scherpere contouren en 40 millimeter grotere spoorbreedte. Nog pittiger en aangrijpender: het rijden in de BMW i3s.

Read more

FINANCIEREN & KOPEN.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • Stroomverbruik en CO2-emissie voor de BMW i3 (2):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 0
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 0
  Stroomverbruik in kWh/100 km (gecombineerd): 16,3–15,2
  Autonomie, elektrisch, in km (gecombineerd): 310–285
  Klantgerichte autonomie enkel op elektriciteit in km: tot 260

  Stroomverbruik en CO2-emissie voor de BMW i3s (2):
  Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 0
  CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 0
  Stroomverbruik in kWh/100 km (gecombineerd): 17,2–16,1
  Autonomie, elektrisch, in km (gecombineerd): 285–270
  Klantgerichte autonomie op elektriciteit in km: tot 260

  De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 2007/715 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting en kunnen tijdens de configuratie veranderen.

  De gegevens voor de wagens aangeduid met (2) zijn voorlopig.

  De CO2-efficiëntiewaarden beantwoorden aan de richtlijn 1999/94/EG en de Pkw-EnVKV in de huidige versie en voldoen aan de verbruiks- en CO2-waarden van de NEDC.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).