WANNEER DE WEG UW BESTEMMING WORDT.

De rijeigenschappen van de BMW 6 Reeks Gran Turismo.

WANNEER DE WEG UW BESTEMMING WORDT.

De rijeigenschappen van de BMW 6 Reeks Gran Turismo.

WANNEER DE WEG UW BESTEMMING WORDT.De rijeigenschappen van de BMW 6 Reeks Gran Turismo.

Klaar voor elke rit: de BMW 6 Reeks Gran Turismo is een meester in flexibiliteit in wagens. Uiterst efficiënte motoren worden met intelligente ingrepen op het gebied van aerodynamica en lichtgewicht constructie gecombineerd tot een belevenis van pure rijdynamiek. Tegelijkertijd zorgen innovatieve chassistechnologieën zoals Executive Drive voor superieur rijcomfort in elke situatie. Wat u ook wilt gaan doen – de BMW 6 Reeks Gran Turismo is altijd de passende begeleider.

BMW 640i xDrive Gran Turismo (3):
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 8,2–8,1
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 187–184

Read more

REIZEN IN STIJL.

Het reiscomfort van de BMW 6 Reeks Gran Turismo.

REIZEN IN STIJL.

Het reiscomfort van de BMW 6 Reeks Gran Turismo.

Met zijn combinatie van esthetiek, ruimte en comfort is de BMW 6 Reeks Gran Turismo een pionier in langeafstandsreizen in stijl. Actieve chassistechnologieën spelen de superieure rijeigenschappen volledig uit – voor een indrukwekkende soepelheid bij alle snelheden.

Read more

CENTRUM VAN KRACHT.

De motoren van de BMW 6 Reeks Gran Turismo.

CENTRUM VAN KRACHT.

De motoren van de BMW 6 Reeks Gran Turismo.

De motoren van de BMW 6 Reeks Gran Turismo zijn ware krachtbundels en bronnen van echt rijplezier. Voorzien van de modernste technologie beschikken ze over een enorm vermogenspotentieel, samen met een hoge soepelheid en een soevereine loopcultuur. Innovatieve BMW EfficientDynamics technologieën zorgen bovendien voor topwaarden in CO2-uitstoot en brandstofverbruik.

Read more

De technische gegevens in een oogopslag

DE MOOISTE VORM VAN AERODYNAMICA.

DE MOOISTE VORM VAN AERODYNAMICA.

Het silhouet van de BMW 6 Reeks Gran Turismo is van een sportieve elegantie, die de bijzondere aerodynamische eigenschappen al op het eerste gezicht duidelijk maakt – dat is te merken aan rijgedrag, akoestiek en efficiëntie. Hiervoor zorgt onder meer de actieve achterspoiler, die vanaf 120 km/u automatisch uitschuift. Het resultaat: minder luchtweerstand en een voelbaar betere trekkracht.

Read more

BMW EFFICIENT LIGHTWEIGHT.

BMW EfficientLightweight staat voor een intelligente lichtgewicht constructie, die in grote mate bijdraagt tot een hogere rijdynamiek en meer efficiëntie. Een laag gewicht is de basis voor de hoogste rijdynamiek en een voorbeeldige efficiëntie. Voor veel onderdelen worden materialen met geoptimaliseerd gewicht gebruikt, zoals ultrastevig staal, aluminium of magnesium.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Minder verbruik, meer rijplezier: BMW EfficientDynamics is de strategie om het verbruik en de CO2-emissie tot een minimum te beperken en om tegelijk de dynamiek en het rijplezier maximaal te verhogen. Het pakket maatregelen omvat aandrijving, energiebeheer en voertuigconcept.

Read more

CONNECTIVITY & RIJHULPSYSTEMEN.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

  • De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 2007/715 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting en kunnen tijdens de configuratie veranderen.

    De waarden voor de van een (3) voorziene modellen zijn reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. [Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.]

    De CO2-efficiëntiewaarden beantwoorden aan de richtlijn 1999/94/EG en de Pkw-EnVKV in de huidige versie en voldoen aan de verbruiks- en CO2-waarden van de NEDC.

    Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).