WANNEER DE WEG UW BESTEMMING WORDT.

De rijeigenschappen van de BMW 6 Reeks Gran Turismo.

WANNEER DE WEG UW BESTEMMING WORDT.

De rijeigenschappen van de BMW 6 Reeks Gran Turismo.

WANNEER DE WEG UW BESTEMMING WORDT.De rijeigenschappen van de BMW 6 Reeks Gran Turismo.

Klaar voor elke rit: de BMW 6 Reeks Gran Turismo is een meester in flexibiliteit in wagens. Uiterst efficiënte motoren worden met intelligente ingrepen op het gebied van aerodynamica en lichtgewicht constructie gecombineerd tot een belevenis van pure rijdynamiek. Tegelijkertijd zorgen innovatieve chassistechnologieën zoals Executive Drive voor superieur rijcomfort in elke situatie. Wat u ook wilt gaan doen – de BMW 6 Reeks Gran Turismo is altijd de passende begeleider.

BMW 640i xDrive Gran Turismo (3):
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 8,2–8,1
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 187–184

Read more

REIZEN IN STIJL.

Het reiscomfort van de BMW 6 Reeks Gran Turismo.

REIZEN IN STIJL.

Het reiscomfort van de BMW 6 Reeks Gran Turismo.

Met zijn combinatie van esthetiek, ruimte en comfort is de BMW 6 Reeks Gran Turismo een pionier in langeafstandsreizen in stijl. Actieve chassistechnologieën spelen de superieure rijeigenschappen volledig uit – voor een indrukwekkende soepelheid bij alle snelheden.

Read more

CENTRUM VAN KRACHT.

De motoren van de BMW 6 Reeks Gran Turismo.

CENTRUM VAN KRACHT.

De motoren van de BMW 6 Reeks Gran Turismo.

De motoren van de BMW 6 Reeks Gran Turismo zijn ware krachtbundels en bronnen van echt rijplezier. Voorzien van de modernste technologie beschikken ze over een enorm vermogenspotentieel, samen met een hoge soepelheid en een soevereine loopcultuur. Innovatieve BMW EfficientDynamics technologieën zorgen bovendien voor topwaarden in CO2-uitstoot en brandstofverbruik.

Read more

De technische gegevens in een oogopslag

DE MOOISTE VORM VAN AERODYNAMICA.

DE MOOISTE VORM VAN AERODYNAMICA.

Het silhouet van de BMW 6 Reeks Gran Turismo is van een sportieve elegantie, die de bijzondere aerodynamische eigenschappen al op het eerste gezicht duidelijk maakt – dat is te merken aan rijgedrag, akoestiek en efficiëntie. Hiervoor zorgt onder meer de actieve achterspoiler, die vanaf 120 km/u automatisch uitschuift. Het resultaat: minder luchtweerstand en een voelbaar betere trekkracht.

Read more

BMW EFFICIENT LIGHTWEIGHT.

BMW EfficientLightweight staat voor een intelligente lichtgewicht constructie, die in grote mate bijdraagt tot een hogere rijdynamiek en meer efficiëntie. Een laag gewicht is de basis voor de hoogste rijdynamiek en een voorbeeldige efficiëntie. Voor veel onderdelen worden materialen met geoptimaliseerd gewicht gebruikt, zoals ultrastevig staal, aluminium of magnesium.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

BMW EFFICIENT DYNAMICS.

Minder verbruik, meer rijplezier: BMW EfficientDynamics is de strategie om het verbruik en de CO2-emissie tot een minimum te beperken en om tegelijk de dynamiek en het rijplezier maximaal te verhogen. Het pakket maatregelen omvat aandrijving, energiebeheer en voertuigconcept.

Read more

CONNECTIVITY & RIJHULPSYSTEMEN.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

  • Disclaimer reference invalid