Z'N DESIGN ADEMT RIJPLEZIER.

Het design van de BMW 6 Reeks Gran Turismo.

Z'N DESIGN ADEMT RIJPLEZIER.

Het design van de BMW 6 Reeks Gran Turismo.

Z'N DESIGN ADEMT RIJPLEZIER.Het design van de BMW 6 Reeks Gran Turismo.

Het moderne design van de BMW 6 Reeks Gran Turismo trekt met zijn heldere lijnen alle blikken naar zich toe. Achter de vloeiende designtaal gaat een al even luxueus als functioneel comfortconcept schuil. Gebouwd om aan de strengste eisen te voldoen. Een ideale reisgezel, die elegantie met sportiviteit verenigt.


BMW 640i xDrive Gran Turismo:
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 8,2–7,7
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 187–177

Read more

PRÉSENCE MET UITSTRALING.

Met hun smalle vormgeving en de uniek gevormde lichtbuizen geven de Adaptive LED Headlights de voorkant van de BMW 6 Reeks Gran Turismo een breed en krachtig uitzicht. De vlakke L-vormige achterlichten volgen de contouren van de LED-lichtelementen driedimensionaal en verlenen de wagen een dynamisch sluitstuk.

Meer over het lichtconcept

SFEER MET GOEDGEVOELFACTOR.

De sfeer in de BMW 6 Reeks Gran Turismo is een belevenis voor de zintuigen. Sfeerlicht in elf uitkiesbare designs zorgt tijdens elke rit voor de passende verlichting. Voor een fris interieurklimaat zorgt het Ambient Air Package. Een bijzonder open ruimtegevoel voor de inzittenden wordt gecreëerd door het panoramisch doorschijnend schuifdak van bijna een vierkante meter groot.

ORIGINELE BMW ACCESSOIRES.

Weekenduitstap of Gran Tour: originele BMW accessoires bieden voor ieders behoefte de passende oplossing – en een ongeëvenaarde diversiteit om de BMW 6 Reeks Gran Turismo naar eigen wens uit te rusten.

RIJDYNAMIEK & EFFICIËNTIE.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

  • De gegevens over het brandstofverbruik en de CO2-emissie zijn afhankelijk van de gekozen velg- en bandenmaat. De verbruikscijfers werden op basis van de ECE-testcyclus bepaald.

    Meer informatie over het officiële energie- en brandstofverbruik en over de officiële specifieke CO2-uitstoot van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).