EEN WERELD BOORDEVOL MOGELIJKHEDEN.

Digital Services en rijhulpsystemen in de BMW 6 Reeks Gran Turismo.

EEN WERELD BOORDEVOL MOGELIJKHEDEN.

Digital Services en rijhulpsystemen in de BMW 6 Reeks Gran Turismo.

EEN WERELD BOORDEVOL MOGELIJKHEDEN.Digital Services en rijhulpsystemen in de BMW 6 Reeks Gran Turismo.

Betrouwbare helpers aan boord: BMW ConnectedDrive biedt een groot aantal intelligente diensten en producten die rijden in de BMW 6 Reeks Gran Turismo nog aangenamer en veiliger maken. Met BMW Personal CoPilot krijgt de bestuurder innovatieve veiligheids- en hulpsystemen, die hem in elke situatie betrouwbaar terzijde staan.

BMW 640i xDrive Gran Turismo (1):
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 8,2–7,7
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 187–177

Read more

BMW PERSONAL COPILOT.

De intelligente rijhulpsystemen van BMW.

BMW PERSONAL COPILOT.

De intelligente rijhulpsystemen van BMW.

Alles in het vizier: met het Driving Assistant Pack Plus van BMW Personal CoPilot hebt u uw persoonlijke assistent steeds mee aan boord. Het pakket van intelligente rijhulpsystemen helpt u in eentonige of onoverzichtelijke rijsituaties en verhoogt de veiligheid en het comfort in uw BMW 6 Reeks Gran Turismo.

Read more

ECHT PARKEERPLEZIER.

Met de intelligente rijhulpsystemen van BMW Personal CoPilot en de digitale diensten van BMW ConnectedDrive wordt parkeren helemaal anders. Gedaan met tijdrovend zoeken naar een parkeerplaats, te kleine parkeerplaatsen of lastig manoeuvreren in krappe garages: ontspan u en laat het werk voortaan aan uw BMW over.

 • Parking Assistant Pack Plus met 3D Surround View

  Het uitrustingspakket Parking Assistant Pack Plus vergemakkelijkt het parkeren van de wagen. Het omvat Surround View incl. Top View, Remote 3D View, Park Distance Control (PDC) alsook een zijdelingse parkeerhulp, de noodremfunctie Active PDC en Park Assist met begeleiding in lengterichting, dat de wagen volledig automatisch parallel of dwars op de rijbaan parkeert.

 • Remote Control Parking

  Met de functie Remote Control Parking kan de bestuurder de wagen gemakkelijk verlaten en hem vervolgens met afstandsbediening voorwaarts of achterwaarts in een smalle parkeerruimte of garage parkeren en er weer uit laten rijden. De bestuurder kan de functie Remote Control Parking buiten de wagen activeren met behulp van de BMW Display Key.

BMW CONNECTED.

BMW Connected is een persoonlijk mobiliteitssysteem, dat uw dagelijkse verplaatsingen gemakkelijker maakt en u helpt tijdig en ontspannen op uw bestemming aan te komen. Relevante informatie met betrekking tot de mobiliteit en aanbevelingen voor de optimale vertrektijd zijn behalve in de wagen ook beschikbaar op de smartphone of smartwatch en kunnen naadloos in de wagen worden overgebracht.

 • Remote 3D View

  Met Remote 3D View kan de bestuurder met de smartphone de omgeving van de geparkeerde wagen vanop afstand bekijken. De functie kan worden geactiveerd via de BMW Connected App (voor iOS). Zo kan de gebruiker ook vanop afstand de omgeving van zijn wagen in 3D bekijken.

 • BMW Connected Onboard

  Met BMW Connected Onboard heeft de bestuurder een overzicht van alle mobiliteitsgegevens. Op het gepersonaliseerde scherm verschijnt content zoals de volgende bestemming en de persoonlijke mobiliteitsagenda. Deze gegevens kunnen in het navigatiesysteem worden opgenomen en met slechts één klik worden gestart om naar de volgende bestemming te rijden.

CONNECTED DRIVE DIENSTEN.

De BMW 6 Reeks Gran Turismo biedt een ruime keuze aan nuttige BMW ConnectedDrive diensten. Intelligente technologieën en diensten die de bestuurder met zijn omgeving in verbinding stellen, hem tijdens het rijden doelmatig ondersteunen en zo de inspanning verminderen en de veiligheid verhogen.

 • Concierge Service

  De Concierge Service maakt met een druk op een knop verbinding met een medewerker van het BMW Callcenter. Hij zoekt bv. een restaurant naar keuze, de dichtstbijzijnde geldautomaat of een apotheek van wacht en stuurt de adresinformatie indien gewenst direct naar het ingebouwde BMW navigatiesysteem.

 • Microsoft Exchange

  Productief onderweg zijn. Dankzij de perfecte integratie van Microsoft Exchange in de wagen worden mails, contacten en kalenderafspraken voortdurend gesynchroniseerd met andere eindapparaten en zijn ze rechtstreeks bewerkbaar – ook zonder smartphone aan boord. Voorwaarde voor het gebruik van deze dienst is een geldig abonnement op Microsoft Office 365 inclusief “Exchange Online”.

 • WiFi-hotspot

  De uitrusting omvat een vast geïntegreerde WiFi-hotspot met LTE-standaard, waarmee een te betalen internetverbinding mogelijk is. De verbinding gebeurt via de in de wagen geïntegreerde simkaart en een bijhorend betalend abonnement van het telecombedrijf.

 • Telefonie met draadloos laden

  De telefonie met draadloos laden omvat een oplaadhouder met draadloze laadfunctie en extra USB-aansluitingen. Een dakantenne zorgt voor een betere mobiele ontvangst. Met Bluetooth kunnen twee mobiele telefoons en een audiospeler tegelijkertijd verbonden worden. Daarbij komen nog Bluetooth Office en WiFi-hotspotvoorbereiding.

 • Display Key

  De BMW Display Key geeft diverse statusgegevens van de wagen weer en maakt de bediening van geselecteerde functies met het geïntegreerde aanraakscherm mogelijk. Zo kunnen functies van de wagen zoals het inschakelen van de voorverwarming met de sleutel worden bediend.

 • Head-Up Display

  Het Head-Up Display in kleur projecteert alle gegevens die relevant zijn voor de rit in het gezichtsveld van de bestuurder en verhoogt op die manier de concentratie op het rijgebeuren. Onder andere de actuele snelheid, navigatieaanwijzingen, Speed Limit Info incl. No Passing Info en telefoon- en entertainmentlijsten worden weergegeven.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • Disclaimer reference invalid