EEN WERELD BOORDEVOL MOGELIJKHEDEN.

Digital Services en rijhulpsystemen in de BMW 6 Reeks Gran Turismo.

EEN WERELD BOORDEVOL MOGELIJKHEDEN.

Digital Services en rijhulpsystemen in de BMW 6 Reeks Gran Turismo.

EEN WERELD BOORDEVOL MOGELIJKHEDEN.Digital Services en rijhulpsystemen in de BMW 6 Reeks Gran Turismo.

Betrouwbare helpers aan boord: BMW ConnectedDrive biedt een groot aantal intelligente diensten en producten die rijden in de BMW 6 Reeks Gran Turismo nog aangenamer en veiliger maken. Met BMW Personal CoPilot krijgt de bestuurder innovatieve veiligheids- en hulpsystemen, die hem in elke situatie betrouwbaar terzijde staan.

BMW 640i xDrive Gran Turismo (3):
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 8,2–8,1
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 187–184

Read more

BMW PERSONAL COPILOT.

De intelligente rijhulpsystemen van BMW.

BMW PERSONAL COPILOT.

De intelligente rijhulpsystemen van BMW.

Alles in het vizier: met het Driving Assistant Pack Plus van BMW Personal CoPilot hebt u uw persoonlijke assistent steeds mee aan boord. Het pakket van intelligente rijhulpsystemen helpt u in eentonige of onoverzichtelijke rijsituaties en verhoogt de veiligheid en het comfort in uw BMW 6 Reeks Gran Turismo.

Read more

ECHT PARKEERPLEZIER.

Met de intelligente rijhulpsystemen van BMW Personal CoPilot en de digitale diensten van BMW ConnectedDrive wordt parkeren helemaal anders. Gedaan met tijdrovend zoeken naar een parkeerplaats, te kleine parkeerplaatsen of lastig manoeuvreren in krappe garages: ontspan u en laat het werk voortaan aan uw BMW over.

 • Parking Assistant Pack Plus met 3D Surround View

  Het uitrustingspakket Parking Assistant Pack Plus vergemakkelijkt het parkeren van de wagen. Het omvat Surround View incl. Top View, Remote 3D View, Park Distance Control (PDC) alsook een zijdelingse parkeerhulp, de noodremfunctie Active PDC en Park Assist met begeleiding in lengterichting, dat de wagen volledig automatisch parallel of dwars op de rijbaan parkeert.

 • Remote Control Parking

  Met de functie Remote Control Parking kan de bestuurder de wagen gemakkelijk verlaten en hem vervolgens met afstandsbediening voorwaarts of achterwaarts in een smalle parkeerruimte of garage parkeren en er weer uit laten rijden. De bestuurder kan de functie Remote Control Parking buiten de wagen activeren met behulp van de BMW Display Key.

BMW CONNECTED.

BMW Connected is een persoonlijk mobiliteitssysteem, dat uw dagelijkse verplaatsingen gemakkelijker maakt en u helpt tijdig en ontspannen op uw bestemming aan te komen. Relevante informatie met betrekking tot de mobiliteit en aanbevelingen voor de optimale vertrektijd zijn behalve in de wagen ook beschikbaar op de smartphone of smartwatch en kunnen naadloos in de wagen worden overgebracht.

 • Remote 3D View

  Met Remote 3D View kan de bestuurder met de smartphone de omgeving van de geparkeerde wagen vanop afstand bekijken. De functie kan worden geactiveerd via de BMW Connected App (voor iOS). Zo kan de gebruiker ook vanop afstand de omgeving van zijn wagen in 3D bekijken.

 • BMW Connected Onboard

  Wat is mijn volgende reisbestemming, hoe is het verkeer langs de route en hoe is het weer ter plaatse? Al deze informatie van uw BMW Connected App wordt met Connected Onboard overzichtelijk gepresenteerd. Het is uw gepersonaliseerde commandocentrale in de wagen, waarmee u ook de functie Share Live Trip Status of Control my Home kunt bedienen.

CONNECTED DRIVE DIENSTEN.

De BMW 6 Reeks Gran Turismo biedt een ruime keuze aan nuttige BMW ConnectedDrive diensten. Intelligente technologieën en diensten die de bestuurder met zijn omgeving in verbinding stellen, hem tijdens het rijden doelmatig ondersteunen en zo de inspanning verminderen en de veiligheid verhogen.

 • Concierge Service

  Schijnt morgen de zon in Rome? Wanneer vertrekt mijn vlucht? En waar is het beste restaurant van de stad? De Concierge Service staat onderweg voor u klaar en helpt u met een druk op een knop bij al uw vragen – individueel, persoonlijk, snel. Waar u zich ook bevindt, wat u ook nodig hebt.

 • Microsoft Exchange

  Productief onderweg zijn. Dankzij de perfecte integratie van Microsoft Exchange in de wagen worden mails, contacten en kalenderafspraken voortdurend gesynchroniseerd met andere eindapparaten en zijn ze rechtstreeks bewerkbaar – ook zonder smartphone aan boord. Voorwaarde voor het gebruik van deze dienst is een geldig abonnement op Microsoft Office 365 inclusief “Exchange Online”.

 • WiFi-hotspot

  Neem op een tablet deel aan videoconferenties of stream de laatste aflevering van uw lievelingsserie op de smartphone. De hotspot brengt u via de in de wagen ingebouwde simkaart online met LTE-snelheid (indien beschikbaar op het net). Zo surfen u en uw passagiers met maximaal tien toestellen tegelijk.

 • Telefonie met draadloos laden

  De telefonie met draadloos laden omvat een oplaadhouder met draadloze laadfunctie en extra USB-aansluitingen. Een dakantenne zorgt voor een betere mobiele ontvangst. Met Bluetooth kunnen twee mobiele telefoons en een audiospeler tegelijkertijd verbonden worden. Daarbij komen nog Bluetooth Office en WiFi-hotspotvoorbereiding.

 • Display Key

  De BMW Display Key geeft diverse statusgegevens van de wagen weer en maakt de bediening van geselecteerde functies met het geïntegreerde aanraakscherm mogelijk. Zo kunnen functies van de wagen zoals het inschakelen van de voorverwarming met de sleutel worden bediend.

 • Head-Up Display

  Het Head-Up Display in kleur projecteert alle gegevens die relevant zijn voor de rit in het gezichtsveld van de bestuurder en verhoogt op die manier de concentratie op het rijgebeuren. Onder andere de actuele snelheid, navigatieaanwijzingen, Speed Limit Info incl. No Passing Info en telefoon- en entertainmentlijsten worden weergegeven.

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

 • De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 2007/715 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting en kunnen tijdens de configuratie veranderen.

  De waarden voor de van een (3) voorziene modellen zijn reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. [Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.]

  De CO2-efficiëntiewaarden beantwoorden aan de richtlijn 1999/94/EG en de Pkw-EnVKV in de huidige versie en voldoen aan de verbruiks- en CO2-waarden van de NEDC.

  Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).