EEN OPVALLEND STATEMENT.

De BMW 6 Reeks Gran Turismo.

EEN OPVALLEND STATEMENT.

De BMW 6 Reeks Gran Turismo.

EEN OPVALLEND STATEMENT.De BMW 6 Reeks Gran Turismo.

De BMW 6 Reeks Gran Turismo verleidt met zijn ongeëvenaarde esthetiek en zijn al even ruim als luxueus interieur. Zijn superieure rijeigenschappen garanderen sportieve dynamiek – en ultiem reiscomfort over lange afstanden. Deze wagen is een krachtig statement – voor modern design en het plezier met de Gran Tour.

BMW 640i xDrive Gran Turismo (3):
Brandstofverbruik in l/100 km (gecombineerd): 8,2–8,1
CO2-emissie in g/km (gecombineerd): 187–184

“De BMW 6 Reeks Gran Turismo richt zich op veeleisende klanten, die waarde hechten aan individualiteit, esthetiek en uitzonderlijk rijcomfort.”
ADRIAN VAN HOOYDONK, DIRECTEUR BMW GROUP DESIGN

VOLMAAKT GEVORMD.

Het exterieur van de BMW 6 Reeks Gran Turismo.

VOLMAAKT GEVORMD.

Het exterieur van de BMW 6 Reeks Gran Turismo.

Krachtig gedesignde vormen en een langgerekt silhouet verlenen de BMW 6 Reeks Gran Turismo een imposante présence. Strak getekende vlakken staan in contrast met de zacht aflopende daklijn, die elegantie en sportiviteit uitstraalt. De opvallende achterkant accentueert de dynamiek van dit buitengewoon voertuigconcept.

Read more

REIZEN IN STIJL.

Het reiscomfort van de BMW 6 Reeks Gran Turismo.

REIZEN IN STIJL.

Het reiscomfort van de BMW 6 Reeks Gran Turismo.

Met zijn combinatie van esthetiek, ruimte en comfort is de BMW 6 Reeks Gran Turismo een pionier in langeafstandsreizen in stijl. Actieve chassistechnologieën spelen de superieure rijeigenschappen volledig uit – voor een indrukwekkende soepelheid bij alle snelheden.

Read more
“De BMW 6 Reeks Gran Turismo toont een modern, alternatief voertuigconcept.”
MICHAEL MARKEFKA, HOOFD EXTERIEUR DESIGN BMW WAGENS

BMW PERSONAL COPILOT.

De intelligente rijhulpsystemen van BMW.

BMW PERSONAL COPILOT.

De intelligente rijhulpsystemen van BMW.

Alles in het vizier: met het Driving Assistant Pack Plus van BMW Personal CoPilot hebt u uw persoonlijke assistent steeds mee aan boord. Het pakket van intelligente rijhulpsystemen helpt u in eentonige of onoverzichtelijke rijsituaties en verhoogt de veiligheid en het comfort in uw BMW 6 Reeks Gran Turismo.

Read more

Brandstofverbruik en CO2-emissie.

  • De gegevens over brandstofverbruik, CO2-emissie en stroomverbruik werden berekend op basis van de voorgeschreven testprocedure VO (EU) 2007/715 in de geldende versie. De gegevens hebben betrekking op een wagen in standaarduitvoering in België en Luxemburg. De waarden houden rekening met verschillen in de gekozen velg- en bandenmaat en de optionele extra uitrusting en kunnen tijdens de configuratie veranderen.

    De waarden voor de van een (3) voorziene modellen zijn reeds op basis van de nieuwe WLTP-testcyclus berekend en voor een betere vergelijkbaarheid omgerekend naar NEDC. [Bij deze modellen kunnen voor het berekenen van belastingen en andere voertuiggerelateerde heffingen die (ook) rekening houden met de CO2-emissie andere dan de hier vermelde waarden gelden.]

    De CO2-efficiëntiewaarden beantwoorden aan de richtlijn 1999/94/EG en de Pkw-EnVKV in de huidige versie en voldoen aan de verbruiks- en CO2-waarden van de NEDC.

    Meer informatie over de officiële CO2-uitstoot en brandstofwaarden van nieuwe personenwagens is opgenomen in de "Gids CO2", die gratis te verkrijgen is in elk verkooppunt of bij de Federale Overheidsdienst Volksgezondheid, Veiligheid van de Voedselketen en Leefmilieu, Directoraat-Generaal Leefmilieu (Victor Hortaplein 40 bus 10 te 1060 Brussel).